Uhapšen otac koji je mesecima silovao ćerku: Monstrum koji je zgrozio Suboticu ide iza rešetaka!

Autor: informer.rs, Republika

Hronika

03.12.2018

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Subotici uhapsila je Marka D. (34) iz ovog grada, zbog sumnje da više puta silovao svoju maloletnu ćerku.

Foto: Ilustracija

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Subotici, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden tužiocu, saopštila je policija.

Otac maloletne devojčice Z.D. (14) Marko D. pobegao je nakon što je subotička policija odmah počela potragu za njim, pošto se devojčica poverila majci i zatražila pomoć. Roditelji su bili razvedeni, a osumnjičeni silovatelj je zlostavljao devojčicu u dužem periodu, pretio joj batinama i da će objaviti njene obnažene fotografije na društvenim mrežama.

Osumnjičeni pedofil je poslednji put svoju ćerku silovao pre deset dana, i to u svojoj kući. Iako je majka tinejdžerke i ranije primetila da se nešto dešava, Z. D. je odbijala bilo kakav razgovor i stalno ponavljala da je sve u redu i da je samo malo umorna.

- Ipak, ona je u utorak, nakon poslednjeg silovanja otišla kod majke i konačno joj sve ispričala. Ona je šokiranoj majci rekla da ju je Marko silovao više puta i da joj je pretio ako nekom kaže. Majka je prvo pozvala telefonom bivšeg muža i počela da viče na njega, a zatim su njih dve otišle u policiju. Tamo je Z. D. sve ponovo ispričala inspektorima, a bio je prisutan psiholog, kao i zaposleni u Centru za socijalni rad iz Subotice - kaže izvor iz istrage.

Inspektori su odmah otišli u kuću osumnjičenog Marka, ali njega nisu tamo zatekli. Verovatno je shvatio da će ga bivša žena prijaviti policiji, pa je pobegao. Policija je za njim raspisala potragu.

Devojčica je nakon saslušanja odvedena na ginekološki pregle

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading