Nasrnuo na pastorku zbog telefona, kad je majka skočila da je brani, on je izujedao i tukao!

Autor: Republika

Hronika

03.12.2018

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na predlog Osnovnog javnog tužilaštva u Velikom Gradištu, protiv B.S. (38) iz Vinaca kod Golupca, određen je pritvor od 30 dana, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

On je uhapšen 28. novembra ove godine, po prijavi nevenčane supruge H. R, rođene u Beču, u kojoj je navela da je on maltretirao i nju i njenu ćerku staru 16 godina.

Osumnjičeni je, navodno, u prisustvu svoje troje maloletne dece, starosti četiri, sedam i devet godina, najpre verbalno, a onda i fizički, napao pastorku, optužujući je da ništa ne radi i da previše vremena provodi na telefonu.

Kada je i fizički nasrnuo na nju, u svađu se umešala supruga, želeći da zaštiti ćerku, ali on ju je tada ujeo za prste i dva puta udario. Supruga je ovo odmah prijavila policiji, koja je ubrzo došla i uhapsila osumnjičenog.

On je na saslušanju delimično priznao delo za koje se tereti, a nakon toga mu je određen pritvor, da ne bi ponovio delo i da ne bi uticao na svedoke. Njemu je izrečena i mera zabrane prilaska oštećenima, kao i iseljenje iz kuće do okončanja postupka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading