Crnogorac (20) rođak jednog od vođe kavačkog klana: Ovo je razlog zbog kojeg je upucan u glavu na Bežaniji!

Autor: Republika

Hronika

01.12.2018

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski državljanin Drago Božović (20), koji je teško ranjen u kriminalnoj sačekuši, povezan je sa jednom likvidacijom koja se nedavno dogodila u Beogradu, prenose crnogorski mediji, pozivajući se na izvore iz vrha MUP Srbije.

Upravo ta likvidacija je, kako se sumnja, bila motiv za napad na Božovića, piše "Borba".

- Prema operativnim saznanjima, on je bio deo logistike prilikom izvršenja jednog mafijaškog ubistva. Tačnije, sumnja se da je on obezbedio motor ekipi koja je učestvovala u jednoj likvidaciji. U tome najverovatnije i leži motiv za napad na njega koji je izvršila suparnička ekipa - otkrio je izvor za "Borbu".

Kako je "Blic" već pisao, sumnja se da se Božović vodi kao student u Beogradu, što mu je samo pokriće za vezu sa jednim klanom koji se bavi rasturanjem narkotika. Iako se dovodi u vezu sa nezakonitom trgovinom narkoticima, kako saznajemo, mladić nema policijski dosije.

Podsetimo, Božović je upucan sa više hitaca u ponedeljak uveče u Ulici Nede Spasojević kod broja 6 na Bežanijskoj kosi. Dok je hodao ulicom, iznenada je naišao tamni automobil nalik "fijatu punto" iz kog je napadač zapucao. Božović je pogođen u glavu i grudi, a pao je na parkingu ispred vrtića "Zvezdana prašina", u blizini Bežanijskog groblja. Međutim, prema saznanjima "Blica", Božović je u trenutku napada stajao sa svojim najboljim drugom za kojim policija intenzivno traga od ponedeljka. Božović je u teškom stanju prevezen u Zemunsku bolnicu, gde se lekari pet dana bore za njegov život. Kako saznajemo, mladiću je jedan metak ostao u glavi i nalazi se u veštačkoj komi.

Kako blic nezvanično saznaje, pripadnikom mafijaškog klana iz Podgorice. Pojedini mediji preneli su da je u pitanju Igor Božović, drugi čovek kavačkog klana, za kojim je, kao i za vođom Slobodanom Kašćelanom, raspisana međunarodna poternica. Sumnja se da je Drago Božović kurir ove kriminalne grupe čiji je glavni posao šverc narkotika. Inače, Igor Božović proveo je pet godina na robiji u Spužu zbog šverca droge iz Južne Amerike. Odslužio je celu kaznu i iz Spuža je pušten 4. avgusta ove godine. Od tada se i njemu gubi svaki trag.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading