Kazniće ga i onaj gore: Evo koliko godina robije preti monstrumu iz Zemuna koju je ubio svoju petomesečnu bebu!

Autor: Republika

Hronika

30.11.2018

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ferdi Jašari (22) iz Beograda uhapšen je zbog sumnje da je pesnicama ubio svoju petomesečnu bebu, koja je od teških povreda preminula u Zemunskoj bolnici. Monstrumu preti zatvorska kazna od 25 do maksimalne, odnosno, 40 godina!

Foto: facebook.com/ Ferdi Buraz
Ferdi Jašari

Stravično ubistvo petomesečne bebe dogodilo se pre sedam dana, 23. novembra, u kući u Zemunu, u kojoj je otac monstrum živeo sa suprugom Milenom i njihovo dvoje dece - sinom (3) i petomesečnom ćerkicom Leonorom.

on je svoju bebu brutalno pesnicama udarao po telu jer ga je, kako navode njegovi članovi porodice, "nervirala što plače". Od batina beba je dobila prelom rebara, te je ubrzo po prijemu preminula u Zemunskoj bolnici. Iako se, kako saznajemo, po prijemu u bolnicu sumnjalo da je beba preminula od upale pluća, obdukcija je pokazala da je nesrećna devojčica brutalno ubijena.

- Bila sam u Nemačkoj kada su mi sin i snaja Milena javili da je Leonora preminula. Oni su mi rekli da je umrla jer se razbolela, da je snaja odvela bebu kod lekara, a lekari nisu hteli da je prime u bolnicu. Odmah pošto sam čula strašne vesti, krenula sam put Srbije da bih sahranila svoju malenu unuku - priča Afrodita za "Blic".

Prema njenim rečima, kada je u ponedeljak stigla u Beograd, primetila je da se nešto čudno dešava. Sin joj je bio drugačiji, policija je dolazila u kuću gde je živeo...

- Kada je policija došla, snaja je rekla mom sinu da se pravi da je komšija. U prvu ruku nisam znala o čemu se radi. Sačekala sam sahranu, da sahranim moje milo dete - priča ova žena.

Posle sahrane, nakon što se porodica okupila na ručku, kako priča, njen sin je posegnuo za flašom rakije. Upravo tada ova žena je saznala stravične vesti - Ferdi je ubio njeno unuče.

- Odvela sam ga u stranu, prilično pripitog i rekla da mi kaže šta se desilo. Tada je on krenuo. Rekao mi je da je tog dana spavao kada je beba počela da plače histerično. Probudio se. Trebala mu je droga. Imao je krizu, a beba je plakala. Tada ju je u nervnom rastrojstvu udario... - kaže naša sagovornica.

I dalje u šoku i neverici zbog stravične tragedije i zločina koji je zadesio njenu porodicu, ova žena objašnjava da mu je tada rekla da mora da ga prijavi policiji, da mora da odgovara za zločin.

- To sam i uradila. Prijavila sam ga. Mora da dobije kaznu koju zaslužuje, ali kazniće ga i onaj gore. On će ga najviše kazniti - kaže naša sagovornica.

Otac monstrum odmah potom je uhapšen.

Žena ga prijavljivala policiji

Ferdi Jašari poznat je policiji odranije. Njegova žena prijavila ga je prošle godine zbog nasilja u porodici. Takođe, hapšen je zbog teških krađa. Kako pričaju njegove komšije, a što potvrđuje i njegova majka, protiv njega se vodi i postupak jer je pre nekoliko meseci nakon kraće svađe sekirom udario u glavu svog komšiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading