Šokovi u slučaju para iz Subotice: Svetlanin preklani leš na imanju pevačice iz rijalitija! Sestra ubice na poligrafu!

Autor: Republika

Hronika

30.11.2018

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šaht u koji je Dragan Zolnajić (53) sakrio telo supruge Svetlane (46), koju je navodno ubio još 16. novembra, nalazi se na imanju koje pripada estradnoj zvezdi i njenom suprugu.

Foto: Facebook.com/Zolnaic, Dragan, Svetlana
Svetlana i Dragan Zolnajić

Telo Svetlane Zolnajić (46), koju je, kako se sumnja, brutalno ubio suprug Dragan (53), a potom izvršio samoubistvo, 12 dana posle njenog misterioznog nestanka pronađeno je u šahtu u voćnjaku na salašu koji navodno pripada pevačici Dariji Stanojević i njenom mužu Spasoju Vujoviću.

U vikendici, koja se nalazi na putu između Subotice i Palića, u trenutku drame porodice Zolnajić nije bilo nikoga pošto pevačica i njen suprug tu borave povremeno.

Umotana u ćebad

- Salaš pripada pevačici i njenoj porodici. Nikome nije jasno otkud telo žene, za kojom je tragala čitava Srbija, u ovom dvorištu. Zasad nije poznato koliko dugo je telo bilo tu. Navodno, ubijena Svetlana bila je umotana u ćebad i prekrivena džakovima sa jabukama, pa se sumnja da je zločin bio isplaniran i izvršen na nekom drugom mestu, a da je onda Dragan telo doneo i sakrio tu jer je znao da tamo nema nikoga - kaže izvor.

Podsetimo, Svetlana je poslednji put viđena 16. novembra, nakon čega joj se izgubio svaki trag. Njen suprug Dragan navodno je tragao za njom, a potom je 20. novembra i sam nestao. Misterija je razrešena u sredu, kada su Draganovi rođaci u podrumu svoje kuće zatekli ispod stola njegovo telo u lokvi krvi. Kako je utvrđeno, sam je pucao sebi u glavu, a preminuo je u bolnici. Rođaci su ispričali da se dan posle Svetlaninog nestanka Dragan pojavio u kući bivše svekrve svoje sestre, u kojoj je u sredu i izvršio samoubistvo. Doneo je jabuke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eh, taj lift ???? #elevator #mirrorselfie #stabiogledaloreklonamazenamakadbimoglodamisliigovori??

A post shared by DARIA (Stanojevic) Vujovic ??? (@d_a_r_i_a__official) on Sep 22, 2018 at 7:31am PDT

 

- Svetlana je nestala u petak, a on je došao u subotu, doneo nam je jabuke. Šokirani smo da je posle toga, evo, nađen u podrumu kod nas. Našli smo ga kad smo spremali podrum - kaže Marija Lamić, u čijem podrumu je nađen Dragan. Prema njenim rečima, Dragan je verovatno tokom noći neopaženo ušao u kuću.

- U policiji je od pronalaska tela supružnika saslušan veliki broj rođaka ove porodice. Njegova sestra na poligrafu je bila tri sata. Istraga se nastavlja kako bi se utvrdilo da li je imao saučesnika u zločinu, kao i da li mu je neko pomagao da se skriva - otkriva izvor iz istrage.

Htela da ga ostavi

Prema njegovim rečima, sumnja se da je motiv stravičnog zločina bio ljubomora.

 - Sumnja se da je Svetlana saopštila Draganu uoči zločina da želi da se razvede i život nastavi sa drugim. Osim toga porodica je bila u velikim dugovima jer Draganu posao sa trgovinom voćem na veliko nije išao, zbog čega su izgubili kuću u Aleksandrovu, u kojoj su nastavili da žive, ali pod zakupom - kaže sagovornik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading