Strava i užas! Dolijao manijak iz Preševa: Naterao devojčicu da ga oralno zadovolji, snimio napastvovanje, pa je ucenjivao!

Autor:

Hronika

30.11.2018

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uhapsila E. A. (21) iz okoline Preševa zbog sumnje da je silovao maloletnu B. B. (16), učenicu srednje tehničke škole. Manijak je snimio napastvovanje, pa je dva meseca ucenjivao devojčicu da će video-zapis objaviti na društvenim mrežama ako se ne bude viđala s njim.

Foto: Ilustracija

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, slučaj je otkriven nakon što je maloletnica skupila hrabrost i požalila se majci, koja je odmah alarmirala policiju.

Zaključana vrata

- B. B. je početkom septembra sa drugaricom I. A. otišla u jedan stan u kojem nikad ranije nije bila. Drugarica joj je rekla da idu kod njenog druga da se zezaju i da će tamo biti još društva. Kad su stigle, vrata im je otvorio E. A., koji je pozvao devojčice da uđu - priča naš sagovornik.

Kako dodaje, I. A. se ubrzo okrenula i otišla i ostavila drugaricu s mladićem kojeg ova nije poznavala.

 

 

- E. A. je zaključao vrata, a potom nasrnuo na maloletnicu. Devojčicu je gurnuo na krevet i pokušao da joj skine pantalone, ali je ona uspela da ga odgurne od sebe. E. A. se tada skinuo go i zatražio od B. B. da ga oralno zadovolji, što je tinejdžerka odbila - kaže naš izvor.

Prema njegovim rečima, napasnik je tad pobesneo, pa je prišao B. B. i ošamario je. Devojčica je pala na krevet, a manijak ju je spopao.

Zaplenjen ajfon

- Zgrabio ju je za glavu, privukao je svom polnom organu i primorao da ga oralno zadovolji. Nasilnik je napastvovanje snimio mobilnim telefonom, da bi potom maloletnicu ucenjivao da će ga objaviti na društvenim mrežama ukoliko ne bude nastavila da se viđa sa njim - dodaje naš sagovornik.

Iz straha da snimak ne osvane na društvenim mrežama, devojčica se puna dva meseca viđala sa E. A.

Otac dva meseca silovao ćerku

Policija traga za Markom D. (34) iz Subotice, koji se sumnjiči da je u prethodna dva meseca više puta silovao maloletnu ćerku Z. D. (14).

- Roditelji Z. D. su razvedeni, pa je devojčica s vremena na vreme odlazila kod oca. S obzirom na to da je poslednja dva meseca konstantno bila kod Marka D., on je koristio svaki momenat da bi je napastvovao. Slučaj je otkriven kada je Z. D. otišla kod majke i ispričala joj šta joj je otac radio. Maloletnica je saslušana u prisustvu psihologa Centra za socijalni rad, a potom upućena na detaljan lekarski pregled - kaže naš sagovornik.

- Tek pre nekoliko dana odlučila je da prizna majci kroz kakav pakao je prolazila, pa su zajedno otišle u policijsku stanicu i prijavile manijaka - dodaje naš sagovornik.

E. A. je nakon policijskog zadržavanja priveden na saslušanje u nadležnom tužilaštvu, a pretresom stana u kojem je živeo zaplenjen je mobilni telefon ajfon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading