Gnusno porodično nasilje pred kojim je Bor zanemeo: Otac istukao pa silovao ćerku (17)!

Autor: novosti.rs

Hronika

28.11.2018

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Boru podnela je prijavu protiv N. S. (54) zbog sumnje da je izvrio nedozvoljene polne radnje nad ćerkom T. S. (17).

Foto: Ilustracija

Kako se nezvanično saznaje, on je navodno istukao dete i terao je da ima seksualne odnose sa njim.

Očevi u Srbiji nedeljno siluju čak sedmoro dece!

Prema podacima Incest trauma centra iz 2015. godine, u čak 42.15 odsto slučajeva počinilac ovog gnusnog dela je biloški otac, a još strašniji podatak je da deca koja su zlostavljana u proseku imaju 5 godina i 4 meseca. 

Svake nedelje u godini se Incest trauma centru prijavi u proseku čak 7 slučajeva incesta! U čak 42.15 odsto slučajeva počinilac ovog gnusnog dela je biloški otac, a još strašniji podatak je da deca koja su zlostavljana u proseku imaju 5 godina i 4 meseca.

Jezivim podacima do kojih je došao ovaj centar nema kraja - ova zlostavljanja tek u manjem broju traju više meseci (30,73%), dok na žalost u najvećem broju slučajeva predstavljaju všegodišnje zlostavljanje (69,27). U čak 78,39% slučajeva počinilac je član porodice, a meta ovakvih svirepih dela su devojčice (83,22%).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading