Otkriveno čiji je automobil u kom je ubijen Pereca

Autor: Republika

Hronika

27.11.2018

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predrag Mitrović Pereca (49) koji je izrešetan u petak oko 17 sati na parkingu ispred svoje kuće na Dušanovcu, ubijen je u automobilu koji je navodno držao u zalogu dve godine u poslovima zelenašenja.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Ubijen u sačekuši ispred kuće na Dušanovcu

Tek posle veštačenja automobila marke reno u kojem je likvidiran Mitrović, otrkiveni su detlaji o poslvima kojima se bavio ovaj član zvzedraske kriminalne grupe koju je predvodio Miša Nojman.

- Automobil je u vlasništvu Dragana K. iz Kruševca, a kako se ispostavilo on je Pereci dugovao određenu količinu novca još iz 2016. godine. Kako nije imao da mu vrati, Mitrović je počeo sa pretnjama, da bi zatim oduzeo automobil držeći ga u zalogu - tvrdi izvor Blica.

Inače, prema saznanjima ovog lista, Pereca je bio poznat policiji kao čovek koji se dugo bavio zelenašnjem i trgovinom narkotika na međunarodnom nivou.

Mitrović je bio osuđivan zbog nanošenja teških telesnih povreda, kao i za nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Protiv njega je podneto više krivičnih prijava, navodi izvor lista.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading