Anin i Rastin kum uhapšen ispred restorana u kom je upucan: Kod Ančevića pronađeni droga i oružje

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

26.11.2018

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrea Ančević (31) kum, obezbeđenje i bivši vozač estradnog para Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste uhapšen je u subotu u restoranu "Početak" ispred kog je letos upucan, saznaje "Blic".

Prema nezvaničnim informacijama, taj restoran je Ančević uzeo u zakup letos, a kod njega je prilikom hapšenja pronađena droga i vagica za tačno merenje, kao i pištolj koji se nalazio u šanku.

Kako je "Blic" ranije pisao, Ančević je dobro poznat policiji i ima više od 20 krivičnih prijava.

U junu ove godine ranjen je u pucnjavi sa još jednom ženskom osobom kada su dva napadača iz automobila pucala na njega ispred restorana.

RepublikaFoto: instagram.com/stefanrasta
Ana i Rasta

On je u tom periodu tek uzeo u zakup restoran "Početak" na Zvezdari i iznajmljivao ga je za proslave. Te večeri, nakon završetka jednog rođendana, Andrea se našao ispred restorana u pratnji Aleksandre G. koja je u ovom sukobu bila slučajna žrtva.

Njih dvoje su pogođeni sa jednim ili više hitaca u noge, a kako su mediji tada preneli, do pucnjave je došlo najverovatnije zbog novčanog duga.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading