Zaklao komšiju nožem, a onda ga je u zatvoru stigla kazna

Autor: Blic, Republika

Hronika

26.11.2018

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubodrag Đukić (73), osuđen na zatvorsku kaznu zbog ubistva svog komšije Milutina Đukića (50) u selu Aleksandrovac kod Kruševca, preminuo je u zatvoru najverovatnije usled srčanog udara.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Osuđeniku je pozlilo i on se žalio da mu je loše, ali je ubrzo nakon toga preminuo. Pretpostavlja se da je smrt nastupila kao posledica srčanog udara, međutim to do sada nije potvrđeno.

Ljubodrag Đukić je postao poznat javnosti kada je 2010. u planinskom zaseoku Ploča, nakon verbalnog konflikta sa komšijom, nasrnuo na njega i nožem i kamenom ga usmrtio.

Tada su privedeni Ljubodrag i njegov sin Dejan Đukić (49) zbog sumnje da su na kućnom pragu Milutina Đukića ubili nesrećnog čoveka naočigled njegove majke Velimirke.

Milutin je izdahnuo na rukama svog rođaka koji je pritrčao u pomoć videvši kavgu, a Ljubodragov sin Dejan mu je, kako su Novosti pisale, zapretio da je on sledeći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading