Detalji saobraćajke na Karaburmi: Par u džipu poginuo u "srpskom ruletu"!

Autor:

Hronika

26.11.2018

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Nikolić (25) i njegova devojka Nataša Belčević (21), koji su poginuli u saobraćajnoj nesreći u petak, kada su se džipom zakucali u autobus gradskog prevoza, najverovatnije su u trenutku udesa igrali "srpski rulet"! Naime, nekoliko očevidaca ove tragedije videli su kobne večeri kako se dva automobila u Višnjičkoj ulici na Karaburmi trkaju jedan pored drugog.

RepublikaFoto: facebook.com/Milos Nikolic -Miri.
IGRA IH ODVELA U SMRT: Nataša Belčević i Milan Nikolić

- Jedan od očevidaca naveo je da su se dva automobila trkala pod velikom brzinom iz pravca grada ka Višnjici. Nakon udara džipa u gradski autobus na noćnoj liniji 32, putnici koji su su bili u drugom automobilu su nakon tragedije stali, pa pobegli. On je dodao i da je u trenutku udesa sat na džipu ostao zakucan na 180km/h - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Ubrzo nakon ovog, portalu Telegraf javili su se građani koji su posvedočili da se vozači često trkaju u Višnjičkoj ulici.

- Mladi se često u kasnim noćnim satima trkaju tom ulicom i brzo voze, a onda te snimke kače na društvene mreže. Nedavno je na društvenim mrežama objavljen snimak iz aprila ove godine pod nazivom "srpski rulet" na kome se vidi kako vozač vozi čak 160 km/h i prolazi kroz crveno na semaforu - piše portal Telegraf.

Nije prvi put da se mladi trkaju Višnjičkom ulicom ili jure velikom brzinom kroz crveno

Podsetimo, u udesu su teško povređeni vozač gradskog autobusa D. Đ. (50) i kondukterka Đ. S. (56).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading