Detalji sačekuše na Zvezdari: Ko je ubijeni Pereca?

Autor: Blic, Republika

Hronika

25.11.2018

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predrag Mitrović Pereca (49), koji je izrešetan u petak oko 17 sati ispred svoje kuće na Dušanovcu, bio je član zvezdarske kriminalne grupe koju je predvodio Miša Nojman.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Ubijeni muškarac, prema nezvaničnim saznanjima “Blica”, već gotovo deceniju povezivan je sa različitim kriminalnim strukturama koje deluju na području Srbije i Bosne i Hercegovine.

Kao pripadnik zvezdarskog klana, kako operativni podaci pokazuju, bio je blizak Miši Nojmanu koji je u beloj knjizi MUP-a označen kao vođa ovog kriminalnog klana.

- Mitrović je bio poznat policiji odranije. Bio je osuđivan zbog nanošenja teških telesnih povreda, kao i za nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Takođe, protiv njega je podneto više krivičnih prijava - zbog nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija, nasilničkog ponašanja, nanošenja teških telesnih povreda i izazivanja opšte opasnosti - kaže izvor “Blica”.

Ubijeni Mitrović ipak nije sarađivao samo sa zvezdarskim klanom. Ranije je bio bliska veza vođe međunarodne kriminalne grupe koja se bavila distribucijom narkotika.

- On se povezivao sa Radetom Petrovićem iz Ljubovije koji je, kako se sumnja, vođa kriminalne grupe koja deluje na području te oblasti i bavi se krijumčarenjem oružja i narkotika - objašnjava izvor “Blica”.

Podsećanja radi, Predrag Mitrović (49) ubijen je u petak oko 17 sati u Kolubarskoj ulici na Dušanovcu. Napadač ili napadači ispalili su više hitaca u njega iz vatrenog oružja i potom se dali u beg.

Prema prvim informacijama, Mitrović je izlazio iz automobila kada ga je napadač sačekao i u njega ispalio više hitaca. Kako se moglo čuti na licu mesta, ubijeni je nosio nanogicu.

Poznanik ubijenog potvrdio je da je on nosio nanogicu, navodno zbog učestvovanja u fizičkom obračunu, a negirao je da je Mitrović imao veze sa trgovinom narkotika.

Policija je blokirala ulicu i obavila uviđaj, a nedaleko odatle nalazi se i policijska stanica. Za napadačima se traga.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading