Neće počivati jedno pored drugog: Miloš i Nataša su zajedno otišli u smrt, ali su porodice odlučile da ih sahrane odvojeno

Autor: mediji, Republika

Hronika

24.11.2018

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Nikolić (25) iz Slanaca, koji je u petak poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u beogradskom naselju Karaburma, sahranjen je danas na groblju u Slancima, dok će njegova devojka Nataša Belčević (21) iz Velikog Sela, koja je takođe nastradala u ovoj nesreći, biti sahranjena u ponedeljak u Velikom Selu.

RepublikaFoto: facebook.com/Milos Nikolic -Miri.
Prerano otišli: Nataša i Miloš

Mladića su juče na večni počinak ispratili članovi porodice, prijatelji i komšije, koji su u suzama izgovarali molitvu tokom opela u crkvi. Nakon tog crkvenog obreda, kovčeg s telom poginulog mladića prebačen je na grobno mesto, gde je oko 13 časova sahranjen.

- Miloš i Nataša su bili četiri godine u vezi i mnogo su se voleli. Zajedno su otišli u smrt, ali su njihove porodice ipak odlučile da ih sahrane odvojeno - kaže naš sagovornik.

 

 

Saobraćajna nesreća u kojoj su Miloš i Nataša stradali dogodila se u petak ujutru na raskrsnici Mirijevskog bulevara i Višnjičke ulice na Karaburmi. Miloš i Nataša bili su u džipu „grand čiroki", koji se zakucao u autobus na noćnoj liniji 32, čiji su vozač D. Đ. (50) i kondukterka Đ. S. (56) teško povređeni.

Sumnja se da se džip, za čijim je volanom bio Miloš, kretao brzinom od oko 200 kilometara na sat. Mladić i devojka su od siline udarca preminuli na mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading