Težak horor u Leskovcu: Majka bacila bebu staru 4 meseca kroz prozor, dete umrlo na mestu!

Autor: Republika

Hronika

24.11.2018

16:04 >> 17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beba stara tri meseca preminula je danas nakon što je pala sa četvrtog sprata zgrade u samom centru Leskovca. Kako se sumnja, bebu je sa četvrtog sprata bacila majka M. M.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Do tragedije je došlo u Ulici Vojvode Mišića u centru Leskovca. RTS javlja da za sada ipak nije utvrđeno da li je beba bačena ili je pala. Kako Jugmedia nezvanično saznaje sa lica mesta, sumnja se da je bebu bacila majka, koja, navodno ima psihičke probleme. Prema nezvaničnim informacijama, majka je nedavno potražila pomoć na psihijatrijskoj klinici, odakle je puštena na vikend.

Ova do sada nezapamćena tragedija u Leskovcu se dogodila oko 15.30 sati. Blic saznaje da je u momentu tragedije u stanu bio njen suprug i starija ćerka od pet godina.

Policija je na licu mesta i obavlja uviđaj.

Napadnut novinar

Dok je izveštavao o ovoj tragediji, pred zgradom u Ulici vojvode Mišića napadnut je novinar i zamenik glavnog urednika portala "Jugmedia" Dragan Marinković. Iz zgrade je, kako prenosi portal, istrčao muškarac, vikao mu da ne snima i preteći mu da će ga "ubiti ako snimak bude objavljen" i potom ga je uhvatio za vrat i počeo da ga davi, a potom je reagovala policija i udaljila ga.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading