(FOTO) Tuga do neba: Ovo su mladi koji su stradali nakon sudara sa autobusom

Autor: Republika

Hronika

24.11.2018

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Nikolić (25) i njegova devojka Nataša Belčević (21) poginuli su juče pred zoru u udesu na uglu Višnjičke ulice i Mirijevskog bulevara u Beogradu, kada su se džipom "grand čiroki" ogromnom brzinom zakucali u autobus! Očevidac stravične nesreće kaže da su se dva džipa trkala, a nakon sudara je jedan od njih pobegao!

Foto: facebook.com/Milos Nikolic -Miri.
Miloš Nikolić i Nataša Belčević

Izvor iz istrage kaže da se udes dogodio u 3.10 iza ponoći. Miloš i Nataša su na mestu poginuli, dok su lakše povrede zadobili D. Đ. (56), vozač autobusa privatnog prevoznika "Ćurdić" na liniji 32N, kao i kontrolorka Đ. S. (50).

- Prvi rezultati sa uviđaja ukazuju da je za sudar kriv vozač autobusa jer nije ustupio džipu pravo prvenstva prolaza prilikom skretanja iz Višnjičke ulice u Mirijevski bulevar. Iz Višnjičke ulice je, ali iz suprotnog pravca, ogromnom brzinom naišao džip i udario u desnu stranu autobusa. Tek treba da se utvrdi kojom je brzinom išao džip - kaže izvor Informera.

U firmi "Ćurdić" su kratko rekli da je njihov autobus uništen i da još ne znaju ko je skrivio udes.

- Džip se kretao ludačkom brzinom, po rečima našeg vozača, minimum 100 kilometara na sat. Direktno se zakucao u naše vozilo. Vozač autobusa je regularno na semaforu krenuo da skrene na zeleno svetlo, kada se iz suprotnog pravca pojavio džip. Sve se desilo u trenutku, nije bilo šanse da ga izbegne - rekli su iz ovog preduzeća.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Mesto nesreće

Miloš i Nataša su bili u vezi skoro pet godina, a odnedavno žive zajedno u Slancima.

Miloš je, prema rečima prijatelja, bio vredan i pre nekoliko meseci je sa bratom sredio jednu kafanu u selu i počeo da radi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading