Ljubavni par stradao u sudaru u Beogradu! Zajedno i u smrt: Roditelji bili protiv njihove ljubavi!

Autor: M. Ž. LAZIĆ - N. REMENJAK

Hronika

24.11.2018

04:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Nikolić (25) iz Slanaca i njegova devojka Nataša Belčević (21) iz Velikog Sela poginuli su, dok su dve osobe povređene, u noći između četvrtka i petka oko 3.10 u saobraćajnoj nesreći u Beogradu. Do nesreće je došlo kad je džip čiroki, kojim je upravljao Nikolić, naleteo na autobus na liniji 32, a daljom istragom biće utvrđeno ko je izazvao tragediju.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Mesto nesreće

- Nikolić, koji je upravljao čirokijem, kretao se Višnjičkom ulicom ka Slancima, dok je autobus koji je dolazio iz suprotnog pravca na raskrsnici skretao u Mirijevski bulevar. Automobil se tad najverovatnije pri velikoj brzini zakucao u srednji deo autobusa - kaže naš izvor iz istrage.

Stravičan prizor

Na lice mesta ubrzo su stigli policija i ekipe Hitne pomoći.

 

 

- Prizor je bio stravičan! Delovi autobusa i automobila bili su razbacani po putu. Vatrogasci su morali da iseku džip kako bi izvukli stradale, dok je autobus u kojem su povređeni kondukterka i vozač bio skoro prepolovljen. Ko zna šta bi bilo da je u gradskom prevozu bilo putnika, ne smem ni da zamislim - priča očevidac.

Miloš i Nataša bili zajedno od školskih dana, a njihovoj vezi se protivili Natašini otac i majka

Kako saznajemo, kobne noći Nikolić i njegova devojka su bili na slavi u Velikom Selu, da bi potom odvezli jednog druga na Dorćol. Do tragedije je došlo dok su se vraćali kući.

Dva džipa se trkala?

Očevici kažu da se posle nesreće na raskrsnici zaustavio još jedan džip iz koga su izašli putnici, uhvatili se za glavu, pa seli u kola i otišli. Prema pojedinim navodima, dva vozila su se navodno trkala. Međutim, raskrsnica je pokrivena kamerama za video-nadzor, na osnovu kojih će se utvrditi istina.

- Miloš i Nataša su godinama bili u vezi, još od školskih dana, ali su njeni roditelji bili protiv njihove ljubavi. Ona je bila ćerka jedinica i uzoran student. Njeni su je kasno dobili, a sada ih zadesi nesreća. Natašini roditelji nisu odobravali njenu vezu s Milošem jer je on završio samo srednju školu i nema fakultet. Međutim, njih dvoje su se voleli uprkos svemu - priča porodični prijatelj.

170 kilometara na sat išao čiroki u trenutku nesreće

Izdržavao porodicu

Komšije o Nikoliću imaju samo reči hvale.

Vozač i kondukterka pušteni kući

Vozač autobusa i kondukterka koji su povređeni u saobraćajnoj nesreći kolima Hitne pomoći prevezeni su u Urgentni centar. Oni su, na sreću, prošli samo s lakšim povredama, pa su nakon ukazane lekarske pomoći pušteni na kućno lečenje.

- Izdržavao je celu porodicu. Otac mu je dijabetičar i amputirana mu je noga. Sa bratom je otvorio kafić u prostorijama FK Sveti Stefan u Slancima. Džip je kupio pre mesec dana. Nije pio, nije se drogirao, bio je sportski tip. Sestra mu je trudna, treba uskoro da se porodi, a brat mu je zbog tragedije na lekovima za smirenje - priča komšija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading