ŠKALJARCI PLATILI LIKVIDACIJU KALEZIĆA? Kamere snimile ubicu kavčanina

Autor: Republika

Hronika

22.11.2018

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve osobe sumnjiče se da su učestvovale u ubistvu Veselina Veska Kalezića, a prema prvim informacijama, one su plaćene da likvidiraju navodnog člana "kavačkog klana", pišu crnogorski mediji.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Veselin Kalezić

Inspektori su tokom istrage ovog ubistva došli do brojnih dokaza koji su upućeni na veštačenje.

- Identitet osumnjičenih još nije saopšten zbog istrage, ali je utvrđeno da direktni počinioci nisu organizovali kriminalnu grupu, već da su ih platili naručioci da likvidiraju Kalezića - navode mediji.

Kako prenose, policija kontroliše granične prelaze da osobe za koje se sumnja da su umešane u zločin ne bi napustile zemlju.

- Policija i dalje privodi bezbednosno interesantne osobe, od kojih se uzimaju izjave i proverava im se alibi. Akcenat je na članovima suprotstavljenog "škaljarskog klana", jer je Kalezić navodno bio veoma blizak s "kavčanima".

Navodno, glavni dokaz je video-snimak bezbednosnih kamera na kome se vidi da je ubica Kalezića pratio do lokala ispred kog je ubijen - pišu crnogorski mediji.

Podsetimo, on je ubijen u ponedeljak, u naselju Stari aerodrom. Ubica je iz oružja s prigušivačem u Kalezića ispalio desetak hitaca čim je izašao iz automobila i krenuo ka lokalu "Level". Kalezić je preminuo na samom mestu pucnjave, a ubica je pobegao autom koji je kasnije nađen zapaljen u selu Botun.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading