Savo Grobar upucan dvaput u glavu, uhapšen počinilac!

Autor: Republika

Hronika

19.11.2018

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na teritoriji opštine Raška uhapšen je V. B. (31) iz Prijepolja zbog sumnje da je u noći između 13. i 14. januara ove godine u Užicu ubio Sava Gačanca, pogrebnika iz Užica, poznatijeg kao Savo Grobar.

Jedan hitac je Savu Grobaru ispaljen u uvo, a drugi u potiljak

Takođe, kako saznajemo, uhapšen je i Č. M. (32) zbog sumnje da je osumnjičenom za ubistvo pomogao posle zločina.

Telo Sava Gačanca pronašao je u hermetički zatvorenoj hladnjači u pogrebnom preduzeću radnika ove firme dan posle ubistva. U početku se mislilo da je Gačanac umro prirodnom smrću, međutim posle obdukcije tela ustanovljeno je da su mu iz neposredne blizine u glavu ispaljena dva hica iz malokalibarskog oružja, i to jedan u uvo, a drugi u potiljak.

Prema još neproverenim podacima, V.B. živi u nasilju u blizini mesta ubistva, tj. mesta gde je Gačanac živeo, ali nije za sada jasno da li su se njih dvojica poznavali, kao ni mogući motiv ubistva.

Sumnja se da je M. Č. znao da V. B. priprema izvršenje krivičnog dela, zbog čega je nabavio pištolj, kao i da je sa njim prisustvovao probi vatrenog oružja. Takođe, M.Č. se tereti da V. B. nije prijavio, iako mu je on priznao ubistvo.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Užicu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće privedeni tužiocu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading