Roditelji Barbare Vitez doneli veliku odluku: Napuštaju Srbiju zbog nestanka ćerke

Autor: Republika

Hronika

19.11.2018

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji Barbare Vitez (15) iz Sente, devojčice koja je nestala 25. novembra 2016. na mostu na Tisi, i posle skoro dve godine uvereni su da im je ćerka živa!

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Barbara Vitez

Endre i Melinda Vitez kažu da će se početkom sledeće godine preseliti u Mađarsku, jer ih tamošnja policija uverava da ima indicija da je Barbara i dalje živa.

- Dve godine čekam odgovor na pitanje šta se desilo sa mojom ćerkom, a ne dobijam potvrdu ni da je živa ni da je mrtva. Dok ne dobijem dokaz za suprotno, ona je za mene živa, a slična uveravanja imam i od mađarske policije. Početkom sledeće godine, preseliću celu porodicu u ovu zemlju kako bih se aktivnije uključio u potragu za Barbarom. U nekoliko navrata dobio sam informacije i indicije koje pokazuju da je moja ćerka negde u Mađarskoj - kaže Endre Vitez.

Barbarin otac kaže da dosadašnja istraga ne govori u prilog tezi da je njegova ćerka kobne noći pala u Tisu i udavila se.

- Po ko zna koji put ponavljam, da je upala u reku, do sada bi telo negde isplivalo. Međutim, Tisu se pretražili uzduž i popreko, a moju Barbaru nisu pronašli. Takođe, dečaci koji su ispitivani na poligrafu u ovom slučaju svojim izjavama nisu razjasnili šta se tačno desilo te noći na mostu. Čekamo odgovore, svaki dan nam je kao godina i više ne možemo da izdržimo da živimo ovako - kažu Endre i Melinda Vitez.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Moruna

19.11.2018 22:58

Jadni ljudi!