Stiže Samsung Galaxy S8 sa STEREO ZVUČNICIMA!

Autor: Republika

Razonoda

29.12.2017

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok drugi proizvođači pametnih telefona već neko vreme u svoje uređaje uključuju i stereo zvučnike, Samsung iz nekog razloga još uvek izbegava ovu opciju, a uprkos tome što je najavljivana još u okviru Galaxy 8 modela. Oni koji su upućeni u ovu temu, kažu da bi to moglo da se promeni 2018. godine, a sa novim Galaxy S9 modelom.

RepublikaFoto: pixabay.comIlustracija

U tvitu koji može da se pročita na profilu Ice Universe, koji je u prošlosti pružao prilično tačne informacije, spekuliše se o tome da bi Galaxy S9, te S9+, konačno mogli da se pojave sa stereo zvučnicima. Na fotografiji koja je priložena uz tvit, navodno se vidi silueta novog modela, a koja ukazuje na to da uređaj ima stereo zvučnike na oba kraja.

Korisnici će još neko vreme morati da sačekaju kako bi saznali da li je ova informacija tačna, ali ako se uzme u obzir da su i neki manje ozbiljni proizvođači u svoje modele ugradili stereo zvučnike, neće biti nikakvo iznenađenje ako se isti pojave i u okviru novog modela iz kompanije Samsung.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading