REKORD OBOREN: Samsung Galaxy S8 prodavaniji i od najnovijeg Iphone-a!

Autor: telegraf.rs

Razonoda

04.08.2017

12:13 >> 07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema navodima istraživačke kompanije Strategy Analytics, južnokorejski gigant je ovu cifru dostigao do jula. Kompanija Samsung uspela je da isporuči 20 miliona primeraka Galaxy S8 i S8 Plus telefona.

RepublikaFoto: youtube.com/theverge.com
Samsung Galaxy S8 mnogo bolji od svog prethodnika

Prema navodima istraživačke kompanije Strategy Analytics, južnokorejski gigant je ovu cifru dostigao do jula, piše "GSM Arena".

Istraživačka kompanija ističe da je isporuka S8 telefona na dnevnom nivou iznosila oko 278.800 jedinica, od 21. aprila kada su se pojavili.

To znači da je Samsung isporučio 19,8 miliona telefona u periodu april-jun.

Prošlog meseca su se pojavili izveštaji da usporava prodaja Galaxy S8 telefona, ali je kompanija Samsung brzo negirala ove navode, uz informaciju da je prodaja za 15 odsto veća od onoga što su rezultati pokazivali za prethodne modele.

Takođe, tokom konferencije u julu, Samsung je objavio da je prodaja Galaxy S8 modela duplo bolja od one koju je imao sa telefonima Galaxy S7 na nekim tržištima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading