(VIDEO) SPAJDERMEN IGRICA OBARA REKORDE: Izdavač najavljuje nove sadržaje

Autor: Republika

Razonoda

12.09.2018

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

PlayStation 4 ekskluziva je fenomenalno primljena među igračima, a izdavač već najavljuje nove dodatke i sadržaje za igru.

RepublikaFoto: youtube.com/IGN
Spajdermen

Za svega nekoliko dana od pojavljivanja, Spider-Man igra zabeležila je fantastične rezultate po pitanju prodaje, ali i kad je u pitanju zadovoljstvo igrača.

Trenutni sadržaj je izuzetno bogat, a tvorci Spider-Man magije iz studija već u planu imaju nešto novo. U pitanju je New Game+ mod igranja, koji omogućava ponovno prelaženje kampanje samo sa većim izazovima i boljim nagradama za herojske muke.

Nije poznat period kad će se New Game+ pojaviti, ali su iz Insomniac-a otkrili da se trenutno radi na njemu. Ono što nas još očekuje u narednim mesecima nakon pređenih 20 sati kampanje jesu ekspanzije za Spider-Man igru, kojih će ukupno biti tri i koje sa sobom donose različite izazove i delove priče.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading