Horoskop

Ovan

POSAO: Ovaj period vam može doneti veoma važne poslovne dogovore i proširenje posla o kakvom ste ranije samo sanjali. Akcenat je savršenoj prezentaciji ideja i poslovnih ciljeva potencijalnim saradnicima.
LJUBAV: Promenljivog ste raspoloženja i impulsivno reagujete, pa je moguće da na brzinu uletite u ljubavnu avanturu s osobom koju upoznajete preko posla. Postoji mogućnost tajne veze s osobom koja je nešto mlađa. Osećate potrebu za promenom, a dinamiku vam može doneti prava osoba, koja može da prati vaš ubrzani ritam života.
ZDRAVLJE: Dobro.

Bik

POSAO: Ubrzano radite na uvođenju novih elemenata u radno okruženje, kao i na novim metodama rada. Poslovni uspeh vas očekuje, pre svega, na finansijskom planu jer ćete u ovom periodu položiti temelje za budućnost.
LJUBAV: Predstoji vam važan dogovor s partnerom. Osim toga, postoji akcenat na rešavanju nekih važnih porodičnih pitanja, koji se tiču nekih pravnih stvari. Slobodni mogu upoznati srodnu sušu preko posla ili na putovanju. Moguć je isprekidan odnos s partnerom, pa čak i veza na daljinu.
ZDRAVLJE: Više se krećite.

Blizanci

POSAO: Očekuje vas unapređenje i pohvala za postignute rezultate. Pravi je trenutak da tražite povišicu. Oni koji se bave kreativnim poslom mogu da očekuju popularnost i uspeh koji može prevazići njihova očekivanja. Oprez je jedino neophodan prilikom potpisivanja ugovora.
LJUBAV: Raspoloženja su promenljiva i teško vam je da sagledate šta prema kome zaista osećate. Oklevanje može da se ogleda i u dvoumljenju između dva potencijalna partnera. Situacija zahteva iskreno samopreispitivanje.
ZDRAVLJE: Promenite ishranu.

Rak

POSAO: Ukoliko ste započeli privatni biznis, imaćete razloga da budete zadovoljni jer vas očekuje veliki finansijski uspeh. Ukoliko nastavite da poslujete tim tempom i proširujete krug poslovnih saradnika, nadmašićete konkurenciju u velikoj meri.
LJUBAV: Posebna situacija na ljubavnom planu ogleda se u vašim radikalnim odlukama i to po sistemu ili-ili. Ako ste nezadovoljni vezom ili brakom, možete se odlučiti za raskid. Definitivno se nalaze na ljubavnoj prekretnici.
ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom.

Lav

POSAO: Poslovna putovanja i rešenje pravnih pitanja mogu biti dominantne teme na poslovnom planu. Potrudite se da nadzirete saradnike jer se može potkrasti neka greška ili veći previd. Provera dokumentacije je ono što bi trebalo da uradite u ovom periodu.
LJUBAV: Bilo da ste u braku ili u vezi, očekuje vas period prepun lepih izlazaka i romantičnih trenutaka s partnerom. Iskušenje o kojem je ranije bilo reči i dalje postoji jer su sve vreme aktivirani aspekti koji ukazuju na mogućnost tajne veze. Imate priliku za flert.
ZDRAVLJE: Odlično.

Devica

POSAO: Pravi je trenutak da rezimirate poslovnu nedelju iza vas. Očekuje vas rad na nekom novom projektu i, kao perfekcionista i savršen analitičar, ovaj period možete iskoristiti za razrađivanje detaljnog plana i taktike koju ćete slediti u poslovnom razvoju.
LJUBAV: Slobodni vrlo lako mogu da se upuste u vezu s osobom koja im se odavno sviđa. Ukoliko ste u vezi ili u braku, prolazite kroz pomalo rizičan period. Sada se nalazite u periodu kada kap može da prelije čašu i kada donesite radikalne odluke.
ZDRAVLJE: Dobro.

Vaga

POSAO: U ovom periodu možete da sprovedete detaljnu analizu prošlonedeljne situacije na poslu. Neke situacije nisu bile prijatne, a to se može ticati razgovora s nadređenima. Primenite diplomatski šarm i uspešno ćete prevazići tu problematičnu situaciju.
LJUBAV: One koji su u vezi očekuje rasplet u pogledu nekih trajnih problema i spornih pitanja. Problemi u okviru porodice mogu biti zbog problema između vas i partnera, a koji se može ticati pojave nepoverenja i ljubomore, pa sve do problema s decom.
ZDRAVLJE: Solidno.

Škorpija

POSAO: Teški poslovni pregovori i stalna napetost i neizvesnost učinili su svoje. Imaćete mnogo razloga za zadovoljstvo. Uspešno proširenje saradnje i poslovni potezi ispuniće vas ponosom i zadovoljstvom. Važno je da u svemu slušate instinkte.
LJUBAV: Moguće su razmirice s partnerom, ali se kasnije može ispostaviti da je zapravo bilo reči o konstruktivnim raspravama zbog problema koji su se duže vreme nagomilavali. Slobodne očekuje burna ljubavna romansa prepuna strasti i dinamike.
ZDRAVLJE: Proverite krv.

Strelac

POSAO: Proširenje poslovne saradnje s inostranstvom može vam doneti izuzetno veliki finansijski uspeh. Ipak, budite oprezni s onim poslovnim ponudama koje izgledaju previše dobre da bi bile realne. Prvo proverite prošlo poslovanje novih poslovnih saradnika. Objektivna procena situacije je obavezna u poslovanju u ovom periodu.
LJUBAV: Mogućnost da uđete u vezu s nekim od poslovnih partnera je velika. Možete se naći u velikoj ljubavnoj dilemi jer ne volite da mešate ljubav i posao.
ZDRAVLJE: Bolovi u vratu.

Jarac

POSAO: Ukoliko imate svoj biznis, akcenat je na reorganizaciji poslovanja i novom početku. Novo poglavlje na poslovnom planu može vam doneti veliki uspeh, ali će biti veoma važno da unapred osmislite detaljan poslovni plan i okupite oko sebe tim pouzdanih ljudi.
LJUBAV: Poseban emocionalni naboj donosi vam boravak planeta u vašem znaku. Težina planetarnih uticaja ogleda se u tome što nijedan odnos koji ne se zasniva na iskrenim osećanjima ne može opstati. Možete se naći pred radikalnim odlukama. Slobodne očekuje virtuelna romansa.
ZDRAVLJE: Reuma.

Vodolija

POSAO: Porast popularnosti i uspeh u internacionalnim okvirima. Ukoliko se bavite finansijama, medicinom ili prosvetom, možete takođe očekivati veliko unapređenje. Finansije se stabilizuju i popravljaju, tako da ćete imati mnogo razloga za zadovoljstvo.
LJUBAV: Slobodni mogu da pronađu srodnu dušu na nekom putovanju ili preko prijatelja. Oni koje su u braku mogu naići na neke probleme u vidu sukoba različitih gledišta na bitna pitanja. Moguća su i neka uplitanja treće strane, kao i spletke i manipulacije.
ZDRAVLJE: Odlično.

Ribe

POSAO: Preveliki obim posla može da stvori pritisak na vas, pa će biti neophodno da okupite tim saradnika da biste uspeli da završite sve na vreme. Pitanje saradnje s inostranstvom i dalje je aktuelno. Upravo u okvirima te poslovne saradnje očekuje vas poslovni uspeh. Važno je da donesete prave odluke.
LJUBAV: Plenite šarmom i teško vam je odoleti. Oni koje su u vezi ili u braku mogu imati problema zbog nepoverenja koje su probudile kod partnera. Samo otvorenim razgovorom uspećete da razrešite tu situaciju.
ZDRAVLJE: Solidno.