Horoskop

Ovan

Ovan

POSAO: Pojačan stres na poslu. Nemojte donositi nagle odluke, koje mogu da vas koštaju, već se strpite jer će se situacija promeniti.

LJUBAV: Slobodni Ovnovi mogu upoznati nekog u znaku Vage preko posla, dok one zauzete očekuje uživanje i lepi trenuci s partnerom.

ZDRAVLJE: Moguća prehlada.

Bik

Bik

POSAO: Bićete smireni iako vas očekuje naporan dan. Ne radite više stvari odjednom, već rešavajte jednu po jednu stvar da ne dođe do greške.

LJUBAV: Nalazite se u nestabilnom periodu s partnerom, pa ne bi bilo loše da više vremena provodite sami da biste izbegli nepotrebne svađe.

ZDRAVLJE: Dobro.

Blizanci

Blizanci

POSAO: Miran dan na poslu, sve ćete postići na vreme, bez stresa. Vaša dobra organizacija i komunikacione veštine dolaze do izražaja.

LJUBAV: Zauzeti Blizanci se pitaju da li da nastave vezu ili da svako krene svojim putem. Otvoreno porazgovarajte s partnerom.

ZDRAVLJE: Unosite više vitamina.

Rak

Rak

POSAO: Očekuje vas povećan obim posla, pa iskoristite svaki slobodan trenutak da se odmorite. Budite smireni i sve će biti dobro.

LJUBAV: Slobodne Rakove očekuje uzbudljiv dan, sledi fatalan susret s osobom u znaku Vodolije.

ZDRAVLJE: Više se krećite.

Lav

Lav

POSAO: Obratite pažnju na osobe iz poslovnog okruženja. Čuvajte se kolega koji vam glume prijatelje, a to nisu.

LJUBAV: Prepustili ste se emocijama i uživate u vezi i vremenu koje provodite s partnerom. Romantično veče udvoje.

ZDRAVLJE: Raspoloženi ste.

Devica

Devica

POSAO: Povoljan dan na poslu, dobro podnosite sva zaduženja. Nastavite istim tempom i možete očekivati unapređenje.

LJUBAV: Donećete ozbiljne odluke, koje se mogu ticati zajedničkog života. Slobodne Device mogu upoznati srodnu dušu na nekom putovanju.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate.

Vaga

Vaga

POSAO: Sledi vam odličan poslovni period iako vam se čini da vam je svega dosta. Ne brinite, sve je onako kako treba da bude.

LJUBAV: Zabrinuti ste zbog novonastalih dešavanja u vezi, ali nema razloga za strah. Smirite se, ubrzo sledi harmonizacija odnosa.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Škorpija

Škorpija

POSAO: Došlo je do nekih promena i napokon se vaš poslovni život odvija onako kako želite. Lep početak za napredak u karijeri.

LJUBAV: Previše vremena ste posvetili partneru i imate osećaj da to ne zna da ceni. Fokusirajte se na sebe i razmislite šta zaista želite.

LJUBAV: Odmorite se.

Strelac

Strelac

POSAO: Pretrpani ste obavezama, ali to ne treba da vas brine jer ćete sve postići. Dobra organizacija je ključna za vas.

LJUBAV: Izuzetno ste bliski s partnerom, sve vam deluje idealno, a to vas pomalo plaši. Opustite se i uživajte.

ZDRAVLJE: Promene raspoloženja.

Jarac

Jarac

POSAO: Povoljan dan za završavanje preostalih poslovnih zadataka i dobri odnosi s kolegama i nadređenima.

LJUBAV: Odlučili ste da se više posvetite partneru. Iskoristite ovaj period da razmislite u kvalitetu odnosa i da li je to ono što očekujete.

ZDRAVLJE: Umorni ste.

Vodolija

Vodolija

POSAO: Nastavite odgovorno da obavljate posao i ne izbegavajte dodatne obaveze jer to može da vam donese prednosti koje odavno priželjkujete.

LJUBAV: Zauzete Vodolije uživaju s partnerom, a kod slobodnih je na pomolu nova ljubav. Obratite pažnju na ljude oko sebe.

ZDRAVLJE: Nesanica.

Ribe

Ribe

POSAO: Očekuje vas više posla i tenzije nego inače, ali umete da se nosite s tim. Spustite loptu, sve će doći na svoje.

LJUBAV: Trenutno ste u konfuziji kada je reč o partneru i niste sigurni da li želite da ostanete u vezi. Više slušajte emocije.

ZDRAVLJE: Anksiozni ste.