Horoskop

Ovan

POSAO: Povoljan dan da rešite nekoliko važnih pitanja u dogovoru sa saradnicima. Nadređeni će uzeti u obzir vaše zahteve.

LJUBAV: Promenljiva faza u odnosu s partnerom, ali ne odustajte. Važno je da zajedničkim snagama dođete do promena.

ZDRAVLJE: Bolovi u vratu.

Bik

POSAO: Neko od saradnika vas sabotira i ne želi da ispoštuje ugovoreno. Zabrinuti ste zbog moguće promene radnog okruženja.

LJUBAV: Vaše neraspoloženje i razdražljivost odraziće se i na partnera, pa će vam prigovarati za svaku sitnicu.

ZDRAVLJE: Umorni ste.

Blizanci

POSAO: Veoma ste optimistični i s velikim entuzijazmom prilazite poslu. To će prepoznati i nadređeni, pa će vam biti povereni važni zadaci.

LJUBAV: Ispunjeni ste romantičnim mislima i želite u svemu da udovoljite partneru. Provodite više vremena zajedno.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate.

Rak

POSAO: Preopterećeni ste poslom, zbog čega se osećate umorno i iscrpljeno. Potreban vam je odmor.

LJUBAV: Povlačite se u sebe i izbegavate razgovor s partnerom. Slobodno izrazite osećanja i namere, naići ćete na razumevanje i podršku.

ZDRAVLJE: Glavobolja.

Lav

POSAO: Oslanjate se na pregovaračke manire jer znate da bez dobre pripreme i plana nema uspeha. Usaglasite se sa saradnicima i uvažite njihove interese jer će tako svi biti na dobitku.

LJUBAV: Dobijate veliku pažnju od partnera, ali i porodice, što će biti veoma podsticajno. Potrudite se da ih obradujete nekim lepim gestom.

ZDRAVLJE: Dobro.

Devica

POSAO: Imate potrebu da se oslobodite svega što vas pritiska u odnosu s nadređenima. Budite strpljivi i ne donosite ishitrene odluke.

LJUBAV: Opustite se i mirno razgovarajte s partnerom o osećanjima. Ako ste slobodni, povoljan dan da napravite korak ka osobi koja vas zanima.

ZDRAVLJE: Bolovi u zglobovima.

Vaga

POSAO: Zbog previše posla osećate se napeto i iscrpljeno. Iskoristite svoju tvrdoglavost i dinamiku u korist profesionalnog života.

LJUBAV: Oslobodite se svih toksičnih osećanja i misli. To će vam pomoći da održite ravnotežu, a i uticaće povoljno na odnos s partnerom.

ZDRAVLJE: Prehlada.

Škorpija

POSAO: Povoljan dan da rešite nesuglasice i konflikte s kolegama. Za svaki uspeh je potreban timski rad, iako mislite da možete sve sami.

LJUBAV: Preplavljeni ste emocijama, zbog čega ne možete da razmišljate racionalno. Otvoreno porazgovarajte s partnerom.

ZDRAVLJE: Nesanica.

Strelac

POSAO: Uspešno ste završili sve obaveze i rad na važnom projektu. Nadređeni cene vaš trud. Očekuje vas nagrada ili unapređenje.

LJUBAV: Imate potrebu da se dodatno približite partneru. Ukoliko ste slobodni, opčiniće vas osoba u znaku Lava.

ZDRAVLJE: Puni ste energije.

Jarac

POSAO: Neslaganje oko načina obavljanja nekog zadatka. Iskoristite temperament da se izborite za svoje planove i ideje.

LJUBAV: Raspoloženi ste i očekuje vas mnogo zabave s partnerom. Moguće kraće zajedničko putovanje.

ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

Vodolija

POSAO: Vaša potreba za autonomijom može učiniti da reagujete ishitreno i kažete nešto što ne mislite. Saberite se i iznesite svoje mišljenje.

LJUBAV: Dobra komunikacija s partnerom, uživate u svakom trenutku koji provodite zajedno. Na dobrom ste putu da ozvaničite vezu.

ZDRAVLJE: Problemi s varenjem.

Ribe

POSAO: Očekuju vas ekstremne emocije na svim poljima. Ipak, pribrani ste i znate kako da odvojite poslovno od privatnog.

LJUBAV: Rezervisani ste jer niste načisto šta želite od partnera. Razmišljate o prekidu veze. Partner ne zna kako da vam se približi.

ZDRAVLJE: Bolovi u mišićima.