Horoskop

Ovan

POSAO: Očekuje vas veliki posao oko neke reorganizacije poslovanja. Iz tog razloga će biti najbolje da sprovedete detaljnu analizu dosadašnjeg rada. Vaš smisao za organizaciju će dati dobre rezultate, ali samo ako budete uspeli da ostanete usredsređeni na apsolutne prioritete.

LJUBAV: Čeznete za tim da sretnete srodnu dušu, a sada je prilika. Ukoliko ste u vezi, ako je došlo do nekih problema, biće potrebno više vremena da to rešite na zajedničkom nivou. Možete da se nađete u iskušenju da započnete tajnu vezu s osobom s posla.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Bik

POSAO: Očekuju vas uspešni pregovori i sklapanje poslovne saradnje. Dolazi do stabilnosti i dugotrajnih rešenja. Maksimalno iskoristite ove aspekte, koji vam mogu doneti uspeh na putovanjima i u saradnji s inostranstvom. Proširenje kruga saradnika.

LJUBAV: Slobodnim predstoji romansa s jednom fatalnom Škorpijom ili Vagom. Reč je o posebno uzbudljivoj ljubavnoj dinamici, o kakvoj dugo maštate. Bikove koji su u vezi očekuje poziv na proslavu, kao i dalja stabilizacija odnosa s partnerom. Romantičan period za sve Bikove.

ZDRAVLJE: Bolovi u kostima.

Blizanci

POSAO: Sada je pravi čas da započnete sa sprovođenjem plana. Ovaj period vam donosi neverovatnu energiju i optimizam, tako da ćete izaći na kraj čak i s onim ljudima na poslu koji uživaju reputaciju da su teški za saradnju. Pošto ste majstori improvizacije, bez problema ćete izaći na kraj s novim izazovima.

LJUBAV: Sada se više posvetite partneru. Inače, mogu uslediti negativni komentari, pravo nezadovoljstvo, uvređenost. Slobodne očekuje izlazak i zanimljivo poznanstvo sa fatalnim Strelcem ili Vodolijom.

ZDRAVLJE: Izbegavajte brzu hranu.

Rak

POSAO: Ostvarićete važan deo finansijskog plana, kao i uspešne pregovore i početak realizacije dela poslovnog plana koji je neophodan za funkcionisanje posla. Rakove koji su rešili da pokrenu privatan biznis očekuju povoljnosti.

LJUBAV: Slobodni Rakovi će vrlo verovatno započeti ljubavnu vezu. Postoji mogućnost da ćete se zbližiti s osobom koju već duže simpatišete. Rakove koji su u braku čeka period harmonizacije različitih stavova s partnerom, a u pitanju je važno egzistencijalno pitanje koje se tiče nekih zajedničkih investicija.

ZDRAVLJE: Odlično.

Lav

POSAO: Pravi je trenutak da obratite pažnju na finansije jer su mogući veoma rizični poslovni potezi i odluke. Potrudite se da nadzirete sve odluke ljudi koji su na ostalim funkcijama u firmi. Osobe koje ste delegirali mogu da naprave ozbiljan previd.

LJUBAV: Divan period za romantično druženje s partnerom. U iskušenju će se verovatno naći i Lavovi koji su u vezi jer će biti mnogo prilika za flert. Da li će se sve završiti samo na flertu, zavisiće od njih. Lavovi koji su u vezi mogu iskoristiti ovu naklonost planeta za dobar provod.

ZDRAVLJE: Hroničan kašalj.

Devica

POSAO: Preispitajte danas poslovne odluke i poteze. Mogući su neki ozbiljni previdi, pa se potrudite da odložite realizaciju nekog važnog dela posla. Vaš odnos sa pretpostavljenima takođe danas može proteći u napetoj atmosferi i nesporazumima.

LJUBAV: Device koje su u vezi mogu biti nervoznije nego inače, pa je i tu potreban oprez u komunikaciji s partnerom. Postoji mogućnost da se od potpuno nevažne reči ili komentara napravi svađa. Slobodne Device očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom u znaku Riba ili Škorpije.

ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade.

Vaga

POSAO: Prilično nestabilan dan na poslovnom planu, a pre svega zbog nekih vanrednih vesti. Za vas takođe važi upozorenje u okviru vaših odnosa s pretpostavljenima. Vaša firma se može nalaziti u fazi reorganizacije, a to može ukazati ili na promenu sedišta firme ili na proširenje kruga vaših odgovornosti.

LJUBAV: Na porodičnom nivou poradićete na rešavanju velikih problema. Slobodne Vage očekuje početak ljubavne veze s fatalno privlačnim Ovnom ili Bikom. Ukoliko ste u vezi, ovaj period će vam doneti radikalna rešenja.

ZDRAVLJE: Loša cirkulacija.

Škorpija

POSAO: Niste sigurni u pogledu pouzdanosti nekih saradnika i sve vreme se preispitujete. Najbolje bi bilo da poslušate intuiciju. Planete su vam naklonjene jer vam daju dodatnu snagu i entuzijazam, pa ni uspeh na poslovnom i finansijskom planu neće izostati.

LJUBAV: Na ljubavnom planu možete tokom vikenda imati neke ljubomorne scene od partnera. Veoma dinamičan i strastven ljubavni period očekuje sve Škorpije. Slobodne Škorpije očekuje fatalan susret sa jednim Bikom ili Lavom. Moguć je i početak nove veze.

ZDRAVLJE: Variranje pritiska.

Strelac

POSAO: Akcenat u oviru vašeg poslovnog plana je na finansijama. Uspeh će zavisiti od ispravnog poslovnog poteza i pravog izbora. Važno je da objektivno procenite situaciju. Primenite originalan način razmišljanja jer ćete samo tako uspeti da izađete na kraj s dilemom.

LJUBAV: Ako ste u braku, verovatno planirate proširenje porodice, a što se toga tiče, vrlo brzo će uslediti povoljne vesti. Slobodni Strelčevi mogu da pređu granicu s osobom prema kojoj su odavno počeli da osećaju mnogo više od prijateljstva.

ZDRAVLJE: Osetljivost disajnih puteva.

Jarac

POSAO: Finansijski uspeh i unapređenje biće dominantne teme vašeg razmišljanja i analize poslovnog plana. Ovaj uspeh koji ste postigli može vam doneti dodatno samopouzdanje i bolje finansije.

LJUBAV: Poseban emocionalni naboj obeležiće ovaj vikend. Zajedno s partnerom možete rešiti neka bitna pitanja. Planetarna konstelacija posebno će uticati na vas i to u smislu radikalnih odluka. Ukoliko ste zadovoljni svojom vezom, možete da se odlučiti na formalizaciju odnosa, a ako niste, nalazićete se na ivici da raskinete s partnerom.

ZDRAVLJE: Depresivni ste.

Vodolija

POSAO: Očekuje vas potpisivanje važnog ugovora. Vodolije koje nameravaju da započnu privatan biznis uživaju posebnu naklonost planeta. Upravo će vam naredni doneti tu veliku promenu na poslovnom planu.

LJUBAV: Vodolije sve vreme zrače nekom posebnom privlačnošću, pa će prilike za flert biti na svakom koraku. Postoji velika mogućnost da obnovite neku vezu iz prošlosti. Vodolije koje su u braku mogu se naći pred važnim zajedničkim izborima, a to se može ticati bitnih životnih odluka članova njihove porodice.

ZDRAVLJE: Nervoza zbog velike količine napetosti.

Ribe

POSAO: Važna poslovna saradnja i veliki novac mogu biti u igri tokom narednog perioda, pa se ovog vikenda možete naći pred velikom dilemom. Najbolje će biti da za tu odluku potražite savet nekog prijatelja koji već ima iskustva u toj oblasti.

LJUBAV: Slobodni mogu da se nađu u dilemi da li da pređu na sledeći korak u zbližavanju s osobom koju su nedavno upoznali. Mogu postojati neke okolnosti koje zahtevaju dodatni kompromis s njihove strane. Ukoliko se već nalazite u vezi, ovaj period može vas postaviti pred ozbiljna pitanja.

ZDRAVLJE: Niste u kondiciji.