Dnevni horoskop za subotu, 4. 4. 2020.


Horoskop

Ovan

21. 3. - 20. 4.

POSAO: Povoljan aspekt Venere i Saturna doneće vam mnogo pozitivne energije u pogledu dobrih rezultata u karijeri. Konjunkcija Jupitera i Plutona utiče na vašu finansijsku situaciju u tom smislu što vam upućuje izazov za rizične investicije, ali koje mogu drastično da poprave vaš status. Početak nove saradnje.

LJUBAV: Pozitivni aspekti Venere donose vam stabilnost u odnosu s partnerom. Nije dobro da u ovom periodu bilo šta skrivate partneru jer možete biti razotkriveni. Potrudite se da prevaziđete tu krizu i povratite poverenje.

ZDRAVLJE: Solidno.

Bik

21. 4. - 21. 5.

POSAO: Povoljan aspekt Venere i Saturna doneće vam uspeh kroz organizaciju i natprosečnu kreativnost i originalne ideje. Konjunkcija Plutona i Jupitera doneće vam priliv značajnih finansijskih sredstava kroz saradnju sa inostranstvom, a neke stvari mogu se odvijati tajno i iza zatvorenih vrata.

LJUBAV: Ovaj vikend je jednostavno idiličan za porodično okupljanje jer Bikovima pozitivna konstelacija donosi pozitivnu energiju i sklad u porodici i vezi. Slobodne Bikove očekuje poznanstvo sa atraktivnom osobom preko društvenih mreža.

ZDRAVLJE: Solidno.

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

POSAO: Povoljni aspekti Venere i Saturna donose vam daleko bolju organizaciju poslovanja i jednu posebnu vrstu samodiscipline, koja će sve dovesti u red. Na vašoj poslovnoj sceni uspostavlja se nov, daleko efikasniji poredak koji će vam pomoći da vam sve daleko lakše krene od ruke. Uspeh postižete kroz trgovinu. Konjunkcija Jupitera i Plutona povećava obim posla.

LJUBAV: Možete naići na nesuglasice u komunikaciji sa partnerom, ali će to biti kratkotrajnog karaktera. Otvorena komunikacija sa partnerom donosi ubrzo harmonizaciju.

ZDRAVLJE: Glavobolja.

Rak

22. 6. - 22. 7.

POSAO: Povoljan period za poslovne prezentacije i javne nastupe ili plasiranje vaših kreativnih ideja. Konjunkcija Plutona i Jupitera doneće vam jednu dobru dozu popularnosti u vašim profesionalnim krugovima. Uspeh možete postići takođe u privatnom biznisu. Odaberite pouzdane saradnike i utvrdite njihove prednosti i nedostatke.

LJUBAV: Povoljni aspekti Venere i Saturna tokom ovog perioda mogu da uspostave harmoniju u odnosu s partnerom. Slobodni Rakovi mogu da se zaljube u veoma privlačnu osobu, i to preko društvenih mreža.

ZDRAVLJE: Prehlada.

Lav

22. 7. - 23. 8.

POSAO: Konjunkcija Jupitera i Plutona doneće vam značajna sredstva koja ćete moći da uložite u dalji razvoj poslovanja. Ključ vaše finansijske stabilnosti u ovom periodu biće podrška neke veoma uticajne osobe, ali u svemu može postojati i veo tajnosti. To se tiče nekih daljih tendencija vaše saradnje.

LJUBAV: Ovo je povoljan period između vas i partnera. Očekuje vas uspeh u zajedničkom poduhvatu, koji će vam rešiti neki dugotrajan problem. Slobodni Lavovi mogu da se upuste u tajnu vezu sa osobom sa posla. Problem može biti što ta osoba nije slobodna.

ZDRAVLJE: Nervoza.

Devica

24. 8. - 23. 9.

POSAO: Device mogu da postignu uspeh u kreativnim zanimanjima, umetnosti i prosveti. Tu se dešava reorganizacija i primena novih metoda rada, nov pristup. Vi ćete zablistati jer će se ispostaviti da se brzo prilagođavate novonastaloj situaciji.

LJUBAV: Device koje su u vezi mogu prolaziti kroz period nesporazuma s partnerom, kao i krize poverenja. Moguća je jednostavno lošija komunikacija koju donosi konjunkcija Neptuna i Merkura jer ta energija može da zamagli značenja reči. Slobodne Device mogu da upoznaju veoma zanimljivu Ribu.

ZDRAVLJE: Solidno.

Vaga

24. 9. - 23. 10.

POSAO: Povoljan aspekt Venere i Saturna doneće vam uspeh kroz organizaciju i nov poredak poslovanja. Uspešno ćete završiti rad na jednom projektu. Poslovni razgovori će vam doneti pohvale od nadređenih, kao i poboljšanje finansijske situacije. Konjunkcija Jupitera i Plutona vam donosi sklapanje ugovora.

LJUBAV: Početak uzbudljive avanture sa osobom koju poznajete preko prijatelja. Sve može biti pod velom tajnosti. Iz nekog razloga nećete želeti da za vas znaju drugi. Vage koje se nalaze u vezi očekuje povremeno poneka scena ljubomore.

ZDRAVLJE: Migrena.

Škorpija

24. 10. - 22. 11.

POSAO: Povoljan aspekt Venere i Saturna donosi vam poboljšanje poslovne saradnje sa saradnicima, ali i finansijske situacije. Konjunkcija Jupitera i Plutona, vašeg vladara, doneće vam uspeh kroz pomalo rizične investicije. Očekuje vas takođe reorganizacija i uvođenje novih načina rada. Finansijska situacija će se popraviti.

LJUBAV: Pozitivan aspekt Venere i Saturna doprinosi skladu vašeg odnosa s partnerom. Mnogo zajedničkih trenutaka obeležava ovaj vikend. Partner je promenio nešto u ponašanju i dokazao da mu je stalo do vas.

ZDRAVLJE: Nervoza.

Strelac

23. 11. - 21. 12.

POSAO: Povoljan aspekt Venere i Saturna omogući će vam da uspostavite bolji odnos sa saradnicima i realizujete kreativne ideje. Dominantna tema ovog vikenda jesu investicije. Konjunkcija Jupitera i Plutona doneće vam unosnu saradnju sa inostranim saradnicima, a ukoliko budete spremni na rizik, vaše finansije trajno mogu da se unaprede.

LJUBAV: Strelčeve očekuje mnogo zajedničkih trenutaka s partnerom i u krugu porodice. Pa, ipak, neće baš sve teći prema planu jer su povremeno moguće nesuglasice i nesporazumi između vas i vaših ukućana.

ZDRAVLJE: Nesanica.

Jarac

21. 12. - 21. 1.

POSAO: Povoljan aspekt Saturna i Venere doneće vam priliku da uspostavite kontrolu nad finansijama i počnete da primenjujete drugačiji sistem poslovanja. Neophodno je da budete spremni na rizik jer konjunkcija Jupitera i Plutona donosi jedinstvenu priliku da zaradite mnogo novca.

LJUBAV: Povoljan aspekt Venere i Saturna donosi vam harmoničnu atmosferu u odnosu s partnerom, ali Saturn unosi daleko ozbiljniju dimenziju u vaša razmišljanja o vezi jer sve posmatrate s aspekta svrhe. Razmišljate o svemu na duge staze.

ZDRAVLJE: Bolovi u vratu.

Vodolija

21. 1. - 19. 2.

POSAO: Ovaj vikend vam donosi uspeh kroz realizaciju nekog tajnog projekta, neke tajne ideje koja može da vam donese mnogo novca. Odlična poslovna prilika može biti u vezi s inostranstvom. Mars i Saturn su u vašem znaku i to u vaša razmišljanja unosi ozbiljnost i dugoročno planiranje.

LJUBAV: Vodolije prolaze kroz period nezadovoljstva jer ne vole rutine svakodnevnog života u vezi s partnerom. Potreban im je izazov, neko iznenađenje. To će uspeti da nadoknade bogatom maštom i povrate balans u odnosu s partnerom.

ZDRAVLJE: Nervoza.

Ribe

20. 2. - 20. 3.

POSAO: Ovaj vikend je povoljan za Ribe koje uglavnom rade preko interneta i bave se informatičkim tehnologijama, kao i kreativnim zanimanjima. Konjunkcija Neptuna i Merkura donosi im neophodnu inspiraciju da snove pretvore u javu. Uspeh dolazi kroz timske aktivnosti.

LJUBAV: Slobodne Ribe nalaze se pred novim početkom, a srodnu dušu mogu upoznati preko društvenih mreža. Tu može biti nešto više od ljubavne avanture. Ribe koje su u vezi prolaze kroz turbulentan period kada su mogući nesporazumi.

ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom.

  • Na kiosku
    Danas na kioscima

    Samo u Srpskom telegrafu - informacije kojih nema u drugim medijima

    Naslovna za 1. 6. 2020.