Dnevni horoskop za subotu, 29. 2. 2020.


Horoskop

Ovan

21. 3. - 20. 4.

POSAO: Nepovoljan aspekt Venere, koja boravi u vašem znaku, i Plutona u vašem polju karijere može da dovede do pogoršane komunikacije s nekim kolegama i nadređenima. Najbolje bi bilo da ne ulazite u rasprave i to uprkos tome što do vas mogu dopreti i neke spletke koje mogu širiti neki vaši saradnici.

LJUBAV: Period iskušenja u vašem odnosu sa partnerom i to posebno ako neko od vas u poslednje vreme nije bio potpuno iskren. Tu krizu možete premostiti iskrenim razgovorom. Slobodne Ovnove očekuje susret s jednom Vodolijom.

ZDRAVLJE: Glavobolja.

Bik

21. 4. - 21. 5.

POSAO: Veliki broj planeta u vašem polju profesionalnog usavršavanja i inostranstva nagoveštava bitna dešavanja. Očekuje vas uspeh ako polažete ispite ili nameravate da sarađujete sa stranim kompanijama. Moguće su spletke u radnom okruženju, ali to neće uticati na vaše rezultate.

LJUBAV: Postoji mogućnost da između vas i partnera dođe do krize poverenja budući da nepovoljan aspekt Venere i Plutona može da uspostavi tu atmosferu. Slobodni Bikovi mogu da upoznaju zanimljivu osobu preko prijatelja ili na nekom putovanju.

ZDRAVLJE: Osetljivost grla.

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

POSAO: Veliki broj planeta boravi u vašem polju prometa i karijere, što će doprineti promenama u tim sferama. Ispoljićete efikasnost na poslu, a rezultati će se sastojati u pohvalama nadređenih. Retrogradni Merkur u Ribama pokreće vas na analizu u kom pravcu dalje krenuti.

LJUBAV: Odlučili ste o tome da nešto bitno promenite u vašoj vezi s partnerom. Uspešno ćete prevazići problem statičnosti, a poći će vam za rukom i da ostvarite važan poduhvat. Slobodne Blizance očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom preko prijatelja.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Rak

22. 6. - 22. 7.

POSAO: Veliki broj planeta u vašem polju poslovne saradnje i javnosti nagoveštava vaše intenzivnije javne nastupe i uspeh u prezentacijama. Poseban uspeh očekuje Rakove koji rade u medijima, u svetu zabave i čiji posao podrazumeva komunikaciju s klijentima. Uspeh vas očekuje kroz javne nastupe i u okviru pregovora.

LJUBAV: Ovaj period donosi obnavljanje veze sa nekom osobom koja vam je ranije mnogo značila. Rakovi koji su u vezi više će izlaziti sa partnerom, što će doprineti boljoj atmosferi između njih i većoj bliskosti.

ZDRAVLJE: Probavne tegobe.

Lav

22. 7. - 23. 8.

POSAO: Veliki broj planeta u vašem polju privatnog biznisa doneće vam na početku meseca uspeh u okviru proširenja kruga saradnika i delatnosti. Slušajte više svoju intuiciju jer će vas to povesti u dobrom pravcu. Retrogradni Merkur u Ribama, međutim, nalaže oprez što se tiče rizičnih investicija.

LJUBAV: Ovaj period će vam doneti oscilacije na ljubavnom planu, pa su moguće razmirice između vas i partnera. To ćete rešiti tako što ćete provoditi više vremena zajedno i tako nadoknaditi period kada ste bili svako u svom svetu.

ZDRAVLJE: Tahikardija.

Devica

24. 8. - 23. 9.

POSAO: Retrogradni Merkur ovog puta boravi u Ribama, u vašem polju komunikacije i poslovne saradnje, pa su moguće poteškoće u pregovorima i komunikaciji uopšte. Ovaj vikend, međutim, donosi povoljan aspekt Merkura i Urana i donosi vam poboljšanje situacije, kao i uspeh kroz inovativne ideje.

LJUBAV: Ovaj period može vam doneti nesporazume u odnosu s partnerom, ali će vas otvoren razgovor ponovo stabilizovati i rešiti komplikovanu situaciju. Usaglasićete stavove oko bitnih pitanja, pa će vaš odnos krenuti uzlaznom putanjom.

ZDRAVLJE: Nervoza stomaka.

Vaga

24. 9. - 23. 10.

POSAO: Ovaj period je povoljan za to da završite rad na važnom projektu, ali isto tako i da završite jednu etapu i započnete nešto potpuno novo. Na vas utiče konstelacija koja vam pruža priliku da ostvarite svoj dugoročni cilj da se osamostalite i započnete biznis.

LJUBAV: Partner je promenio u svom ponašanju sve ono na šta ste mu skrenuli pažnju i vaš odnos sve više dobija na kvalitetu. Uprkos tome, povremeno su mogući ljubomorni ispadi partnera, ali to neće biti tako ekstremno i poslužiće više kao začin ljubavi.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Škorpija

24. 10. - 22. 11.

POSAO: Veliki broj planeta u vašem polju komunikacije može vam doneti intenzivirane sastanke, poslovne pregovore i niz kraćih putovanja. Ovaj period vam može doneti uspeha ako radite u oblasti saobraćaja, komunikacija i obrazovanja. Moguće su spletke na poslu.

LJUBAV: Ovaj period postavlja vaš odnos s partnerom u iskušenje, a na ispitu će se naći vaše uzajamno poverenje. Postoji mogućnost da povremeno dođe do ljubomornih scena, ali će one biti kratkotrajne. Slobodne očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom preko društvenih mreža.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Strelac

23. 11. - 21. 12.

POSAO: Veliki broj planeta u vašem polju novca, pa će vam to doneti uspeh u finansijskim poduhvatima i investicijama. Možete pokrenuti novu saradnju i poboljšati komunikaciju sa saradnicima, a poseban uspeh možete postići u trgovini ili uvozu i izvozu.

LJUBAV: Ovaj period donosi iskušenje pred vas i partnera. Preispitujete se i pitate kuda vodi vaš odnos jer partner ne pokazuje spremnost da zaplovi u ozbiljnije vode. Uprkos tome, očekuje vas trajna stabilizacija vašeg odnosa. Slobodne Strelčeve očekuje poznanstvo preko prijatelja.

ZDRAVLJE: Nervoza.

Jarac

21. 12. - 21. 1.

POSAO: Veliki broj planeta u vašem znaku donosi vam uspeh u okviru vaših dugoročnih ciljeva vezanih za karijeru i unapređenje, a tu posebno pomaže prisustvo Jupitera i Marsa, koji vam daju entuzijazam i energiju. Pravi trenutak da sprovedete u delo svoje dalekosežne ciljeve. Ovaj period doneće vam dobre rezultate i finansijski dobitak.

LJUBAV: Ovaj vikend doprinosi stabilizaciji vašeg odnosa sa partnerom, tako da ćete mnogo više vremena posvetiti jedno drugome. Poći će vam za rukom da sprovedete u delo zajednički poduhvat.

ZDRAVLJE: Glavobolja.

Vodolija

21. 1. - 19. 2.

POSAO: Tokom ovog perioda retrogradni Merkur boravi u vašem polju novca, pa je neophodno da oprezno upravljate novcem jer su mogući vanredni izdaci. S druge strane, veliki broj planeta u vašem polju tajni može vam doneti dosta zakulisnih radnji na poslu, kao i spletke. Čuvajte se manipulativnih kolega.

LJUBAV: Ovaj period vam može doneti ljubavnu dilemu i pomešana osećanja. Mogući su komplikovani odnosi jer se partner ponaša nedosledno i ne znate na čemu ste. S vremena na vreme može doći do razmirica.

ZDRAVLJE: Reumatske tegobe.

Ribe

20. 2. - 20. 3.

POSAO: Veliki broj planeta u vašem polju prijatelja i organizacije u kojoj radite stavlja akcenat na vašu komunikaciju sa poslovnim saradnicima. Postoji mogućnost da s prijateljima uđete u zajednički biznis, ali je vreme idealno više za planiranje i pripreme nego za sam početak jer je retrogradni Merkur u vašem znaku.

LJUBAV: Nesuglasice između vas i partnera mogu obeležiti ovaj period. Pa ipak, poći će vam za rukom da ih prevaziđete, a s vremenom će se vaše razlike u stavovima ublažiti. U tom smislu, biće neophodan kompromis.

ZDRAVLJE: Reuma.

  • Na kiosku
    Danas na kioscima

    Samo u Srpskom telegrafu - informacije kojih nema u drugim medijima

    Naslovna za 31. 3. 2020.