Dnevni horoskop za subotu, 22. 2. 2020.


Horoskop

Ovan

21. 3. - 20. 4.

POSAO: Veliki broj planeta u vašem polju tajni i karijere stavlja akcenat na vaš poslovni plan. Očekuje vas početak nečeg novog bilo da je reč o radu na novom projektu ili na novoj poslovnoj poziciji. Uspeh u trgovini, kreativnim zanimanjima i IT sektoru.
LJUBAV: Odnos sa partnerom može prolaziti kroz nesuglasice. Neophodno je da iskreno porazgovarate s partnerom kako problemi ne bi počeli da se komplikuju. Slobodne Ovnove očekuje početak ozbiljne veze sa osobom koju poznaju preko prijatelja.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

Bik

21. 4. - 21. 5.

POSAO: Uspešan period jer vam može poći za rukom da započnete novi ciklus poslovanja, ali sa nekim starim saradnikom. Uspeh na sastancima i unapređenje finansijske situacije. Vaša intuicija će biti na nivou, tako da će vas to povesti putem odličnih rezultata.
LJUBAV: Odnos sa partnerom prožimaju ljubav i sklad. Poći će vam za rukom da ostvarite jedan zajednički cilj za koji ste već pomislili da je nemoguć, a to će vas učiniti ponosnim. Slobodne Bikove očekuje poznanstvo sa osobom preko društvenih mreža.
ZDRAVLJE: Solidno.

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

POSAO: Više planeta u vašem polju karijere donosi vam mogućnost da zablistate na poslu i postignete natprosečne rezultate. Pojaviće vam se i nova poslovna prilika, bolje plaćen posao, pa se možete naći u dilemi šta da uradite. Sada donosite odluke od dugoročnog značaja.
LJUBAV: Postoji izazov, ali i iskušenje u isti mah, da uđete u neku vrstu tajnog odnosa sa osobom koja vam se dopada, ali se pitate šta dalje. Situacija je delikatna jer se poznajete preko posla, a vi to želite da sakrijete od ostalih. Rešenje je u kompromisu.
ZDRAVLJE: Osetljivost grla.

Rak

22. 6. - 22. 7.

POSAO: Očekuje vas podrška neke uticajne osobe, tako da ubrzo možete početi da radite na novom radnom mestu. Situacija će zahtevati dosta prilagođavanja, ali će se vaša upornost isplatiti. Druga glavna tema ovog perioda je nastavak obrazovanja, koje će vam kasnije doneti veliki napredak.
LJUBAV: Poći će vam za rukom da ostvarite zajednički poduhvat s partnerom. To će rešiti jedan vaš bitan problem na porodičnom nivou. Slobodne Rakove očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom na dalekom putovanju, ali nakon toga izazov veze na daljinu.
ZDRAVLJE: Solidno.

Lav

22. 7. - 23. 8.

POSAO: Današnji Mlad mesec odvija se u vašem polju platnog prometa, tako da za vas od ovog dana predstoji povećan obim posla i finansijski dobitak. Ovaj period može obeležiti i prelazak na novo radno mesto. Pred vama su opcije od kojih vam najviše odgovara rad u trgovini, hemijskoj industriji i osiguranju.
LJUBAV: Vaš odnos sa partnerom može da prođe kroz turbulentan period, ali će to biti kratkotrajno. Uzrok može biti vaša prevelika posvećenost poslu i odsustvo od kuće. Uprkos tome, vi ćete brzo povratiti stari sklad.
ZDRAVLJE: Prehlada.

Devica

24. 8. - 23. 9.

POSAO: Tokom ovog perioda imaćete podršku neke uticajne osobe ili nekoga ko je spreman da uloži novac u vaše originalne ideje ili kreativan projekat. S jedne strane, akcenat je na početku neke nove saradnje ili realizaciji vašeg idejnog rešenja. S druge strane, otvara vam se put u inostranstvo.
LJUBAV: Vaša veza sa partnerom prolazi kroz fazu preispitivanja kuda sve to vodi. Vi razmišljate o budućnosti, ali partner kao da nije spreman i sve vreme postavlja uslov da rešite neka egzistencijalna pitanja.
ZDRAVLJE: Probavne tegobe.

Vaga

24. 9. - 23. 10.

POSAO: Pruža vam se prilika da pređete na novo bolje plaćeno radno mesto ili započnete sopstveni biznis. Prijatelji vam mogu predložiti da uđete u zajednički posao, a to vam može doneti značajno unapređenje finansijske situacije.
LJUBAV: Slobodne Vage mogu da se zaljube u jednu dosta ekscentričnu i čudnu osobu. Tek će im vreme pokazati da li su načinile pravi izbor jer će situacija i uklapanje karaktera zahtevati mnogo kompromisa. Vage koje su u vezi mogu da prođu kroz period nesuglasica, ali će to biti kratkotrajno.
ZDRAVLJE: Promenite režim ishrane.

Škorpija

24. 10. - 22. 11.

POSAO: Početak saradnje i sklapanje sporazuma sa novim saradnicima. Posebno dobre rezultate možete očekivati ako se bavite prosvetom, trgovinom ili kreativnom oblašću. Ovaj period vam najavljuje ekspanziju i napredak u karijeri.
LJUBAV: Ovaj period vam donosi senku prošlosti u ljubavni život. Možete obnoviti komunikaciju s bivšom ljubavi, ali će tu, osim strasti, biti mnogo spornih momenata iz vaše prošlosti. Škorpije koje su u vezi mogu prolaziti kroz period u kojem postoji atmosfera vruće-hladno.
ZDRAVLJE: Reumatske tegobe.

Strelac

23. 11. - 21. 12.

POSAO: Uspeh u uslužnim delatnostima i ugostiteljstvu, kao i kroz rad sa klijentima. Ovaj period je povoljan da završite rad na projektu ili da okončate jednu etapu u svojoj karijeri i započnete drugu. Povoljan finansijski period.
LJUBAV: Počeli ste da se viđate s jednom osobom koja vam uopšte nije jasna u ponašanju. Čas je dobra i ljubazna, čas povučena i zatvorena. Ne znate šta da mislite. Najbolje sačekajte da prođe malo vremena da bi se situacija između vas iskristalisala i da biste bili sigurni u to da li je ona prava.
ZDRAVLJE: Prehlada.

Jarac

21. 12. - 21. 1.

POSAO: Povoljan period da ostvarite natprosečne rezultate ako se bavite prosvetom, komunikacijama ili kreativnom oblašću. Aspekti koji utiču na vas doneće vam nešto bitno novo, nove nadležnosti u opisu radne pozicije. Dobijate podršku uticajne osobe i napredujete u karijeri.
LJUBAV: Slobodni Jarčevi će upoznati svoju srodnu dušu preko posla ili društvenih mreža. Ubrzo ćete početi da se viđate, a između vas će se razviti više od prijateljstva. Jarčevi koji se nalaze u vezi prolaze kroz lep i harmoničan period. Očekuje vas putovanje.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

Vodolija

21. 1. - 19. 2.

POSAO: Povoljan finansijski period u kojem možete ostvariti natprosečnu zaradu. U okviru potencijalne saradnje sa inostranstvom može doći do novih momenata, a postoji mogućnost za važno poslovno putovanje. Napredak u karijeri.
LJUBAV: Vodolije koje su u braku mogu da ostvare važan deo planova i prevaziđu ranije nesuglasice. Poći će vam za rukom da rešite problem jednog od ukućana. Slobodne Vodolije očekuje složena ljubavna scena, pa veći deo vremena mogu biti u dilemi šta da rade.
ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

Ribe

20. 2. - 20. 3.

POSAO: Nezaposlene Ribe mogu da dobiju važnu poslovnu ponudu u okviru IT, saobraćaja i trgovine. Očekuje vas preuzimanje nadležnosti neke druge osobe, prvo privremeno, a potom za stalno. To će se pozitivno odraziti na vaše finansije.
LJUBAV: Ribe koje su u vezi prolaze kroz period nesporazuma i nesuglasica. Okružuje vas atmosfera nepoverenja. Slobodne Ribe mogu da upoznaju veoma zanimljivu osobu preko društvenih mreža. Zadržite realan stav što se tiče novog partnera.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

  • Na kiosku
    Danas na kioscima

    Samo u Srpskom telegrafu - informacije kojih nema u drugim medijima

    Naslovna za 30. 3. 2020.