Dnevni horoskop za ponedeljak, 17. 2. 2020.


Horoskop

Ovan

21. 3. - 20. 4.

POSAO: Retrogradni Merkur u kombinaciji sa nepovoljnim aspektima Marsa negativno će se odraziti na komunikaciju sa drugima. Suzdržite se od iznošenja ideja i sačekajte povoljnije prilike da se više angažujete.

LJUBAV: Upoznajete osobu koja je zauzeta i koja vam se može dopasti na prvi pogled. Vodite računa, jer vas ova veza može gurnuti u potencijalnu opasnost.

ZDRAVLJE: Moguća je prehlada.

Bik

21. 4. - 21. 5.

POSAO: Previše ste se posvetili radu. Vreme je da malo odmorite kako bi ste prikupili snagu za nove izazove koji vam predstoje.

LJUBAV: Poklon od kolege će vas prijatno iznenaditi. Osoba za koju niste misli da joj se dopadate postaće predmet vašeg interesovanja.

ZDRAVLJE: Solidno.

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

POSAO: U finansijskom ste haosu i potrebno je malo da ukočite. Jurnjava za novcem neće rešiti vaše probleme. Potrebno je da se fokusirate kako nebi ste još dublje zapali u nedaće.

LJUBAV: Odnosi sa partnerom se popravljaju i u narednom periodu imaćete prilike da uživate u lepim trenucima. Usamljenim pripadnicima ovog znaka sledi miran period na ovom polju, ali ne uzbuđujte se.

ZDRAVLJE: Bolovi u leđima.

Rak

22. 6. - 22. 7.

POSAO: Retrogradni Merkur na vas će delovati emotivno. Pustite spletke koje se odvijaju u vašem okruženju jer ćete vi ispasti jedini krivac za sve što je loše u vašoj organizaciji.

LJUBAV: Nezgodan period za odnose sa partnerom koji će biti praćen svađama i nerazumevanjem. Ne upadajte u vatru i potrudite se da ostanete mirni.

ZDRAVLJE: Glavobolja.

Lav

22. 7. - 23. 8.

POSAO: Trudite se i previše ali se rezultati ne vide. Zastanite malo i uzmite predah, vaše zalaganje će se kasnije pokazati kao veoma isplativo.

LJUBAV: Ukoliko ste usamljeni moguće je da sretnete zanimljivu osobu koja će privući vašu pažnju. Ne oklevajte da prvi načinite korak jer je period povoljan za ljubav.

ZDRAVLJE: Više spavajte.

Devica

24. 8. - 23. 9.

POSAO: Budite oprezni! U firmi vas često ogovaraju i nipodaštavaju vaše kvalitete. Neko ko vam se predstavlja kao blizak prijatelj i saradnik u stvari ima suprotne namere.

LJUBAV: Veza ulazi u period turbulencije, ali ne brinite, ukoliko postupate pametno iz ove krize izaći ćete jači.

ZDRAVLJE: Migrene.

Vaga

24. 9. - 23. 10.

POSAO: Sve se dobro odvija. Planovi koji ste zacrtali odvijaju se prema vašim zamislima. Tokom retrogradnog Merkura izbegavajte poslovna putovanja ili potpisivanje ugovora. Strpite se, sve će doći na svoje.

LJUBAV: Nakon izazovnog perioda stvari se sređuju. Odahnite malo od posla i sa svojim partnerom napravite romantičnu večeru. Opustite se i uživajte.

ZDRAVLJE: Dobro.

Škorpija

24. 10. - 22. 11.

POSAO: Iako dugo planirate da promenite radno okruženje, sada nije vreme za to. Sačekajte još malo, situacija će se naglo popraviti jer na poslu možete da upoznate saradnika koji će vam priteći u pomoć.

LJUBAV: Vreme je da se malo aktivirate na ovom polju. Dugo ste bili usamljeni a to nikako nije dobro za vas. Prijatno društvo učiniće da se osećate rasterećenije.

ZDRAVLJE: Vodite računa šta jedete mogući su bolovi u stomaku.

Strelac

23. 11. - 21. 12.

POSAO: Prihvaćeni ste u vašoj radnoj sredini. Stvari idu na bolje i sve više zadobijate poverenje kolega.

LJUBAV: Prijatelj sa kojim ste dugo u kontaktu će vam izjaviti ljubav.

ZDRAVLJE: Dobro.

Jarac

21. 12. - 21. 1.

POSAO: Vašim ponašanjem iritirate bliske saradnike. Potrebno je da malo povedete računa i o tome kako se drugi osećaju.

LJUBAV: Usamljeni ste i ne osećate se prijatno zbog toga. Potrudite se, aktivirajte se na društvenim mrežama jer ćete tu sresti nekoga ko će u vama probuditi zakopana osećanja.

ZDRAVLJE: Trebalo bi zdravije da se hranite.

Vodolija

21. 1. - 19. 2.

POSAO: Prethodni period je bio prilično izazovan, ali se čini da se stvari sređuju. Sa kolegama ste u sve boljim odnosima, a i nadređeni primećuju vaše zalaganje.

LJUBAV: Odnosi sa partnerom su dobri, potrudite se da tako i ostane.

ZDRAVLJE: Bolovi u kolenima.

Ribe

20. 2. - 20. 3.

POSAO: Previše emocija unosite u ono što radite. Morate da napravite distancu od radnih obaveza jer su tokom retrogradnog Merkura mogući nesporazumi i svađe sa kolegama.

LJUBAV: Pokažite vašem partneru da vam je stalo, hladan stav će ga samo odbiti od vas.

ZDRAVLJE: Solidno.

  • Na kiosku
    Danas na kioscima

    Samo u Srpskom telegrafu - informacije kojih nema u drugim medijima

    Naslovna za 30. 3. 2020.