Dnevni horoskop za subotu, 25. 1. 2020.


Horoskop

Ovan

21. 3. - 20. 4.

POSAO: Nepovoljan aspekt Venere i Marsa donosi napetost u poslovnoj komunikaciji, pa je neophodan oprez prilikom pregovora i na sastancima. Svaka strana može insistirati na svom stavu, pa će situacija zahtevati veliku toleranciju i kompromis. Mogući su previdi, oprezno s novcem.
LJUBAV: Vaš odnos sa partnerom može prožimati nepoverenje. Iskren razgovor s partnerom može biti ključ rešenja, ali tom prilikom jedno drugome možete reći neke istine koje nikada ranije niste. Slobodne Ovnove očekuje sastanak s osobom koja im se dopada.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

Bik

21. 4. - 21. 5.

POSAO: Problematičan period što se tiče poslovnog sastanka ili vaše komunikacije s nekim kolegama. Nepovoljan aspekt Marsa i Venere donosi tenziju, pa su mogući jako suprotstavljeni stavovi ili negativna kritika saradnika u vama može izazvati impulsivnu reakciju. Obazrivo upravljajte novcem.
LJUBAV: Vaš odnos s partnerom prolazi kroz krizu, ali onu tihu vrstu krize u vidu distanciranja. Posvetite mu više vremena i sve će biti u redu. Slobodne Bikove očekuje poznanstvo sa osobom preko posla. U početku će to biti tajni sastanci.
ZDRAVLJE: Bol u leđima.

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

POSAO: Pripremite rezervni plan jer postoji velika mogućnost da probijete krajnji rok za završetak posla. Uprkos tome, poći će vam za rukom da se organizujete i delegirate deo posla na članove tima. Budite obazrivi u upravljanju novcem, mogući su vanredni troškovi.
LJUBAV: Ovaj period je posebno naelektrisan za ljubav, pa se možete zaljubiti na prvi pogled u osobu koja nije slobodna. Zauzeti Blizanci prolaze kroz jednu krizu u odnosu s partnerom jer ne vole rutinu, a sve je nekako u poslednje vreme rutinski između vas.
ZDRAVLJE: Solidno.

Rak

22. 6. - 22. 7.

POSAO: Nezaposlene Rakove očekuje dobra poslovna ponuda, ali bi trebalo da se pripreme za razgovor za posao. Moguća su trik-pitanja. Odlične rezultate u ovom periodu postići će Rakovi koji rade s klijentima i u trgovini. Uspeh vas očekuje ukoliko budete imali nastup u javnosti.
LJUBAV: Vaš odnos s partnerom je harmoničan, i to uprkos povremenim razmiricama, jer na ljutnju brzo zaboravljate i vi i partner. Slobodni Rakovi bi trebalo da budu realniji u proceni novog partnera. Na kraju bi se mogli razočarati.
ZDRAVLJE: Problem sa sinusima.

Lav

22. 7. - 23. 8.

POSAO: Nepovoljan aspekt Venere i Marsa u vašem slučaju se odnosi na polje prometa, pa su moguće prepreke i zakašnjenje neke važne uplate. Kratkotrajan pad prometa može da vas zabrine, ali to neće imati teže posledice po vas. Lavovi na rukovodećem položaju mogu dobiti nove nadležnosti.
LJUBAV: Vaš odnos sa partnerom u ovom periodu prolazi kroz fazu distanciranja. Partner se oseća zapostavljenim. Može doći do takve situacije zbog vaše prevelike posvećenosti poslu i obavezama. Neophodno je da to na vreme rešite otvorenim razgovorom.
ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

Devica

24. 8. - 23. 9.

POSAO: Nepovoljan aspekt Marsa i Venere može se odraziti na nepouzdane saradnike, kao i kolege koji grade rivalski odnos s vama. Pruža vam se prilika da ispravite neku nepravdu, a do toga može doći kada do vas dopru neke spletke. Biće to igra istine i laži.
LJUBAV: Uspešno ćete rešiti neke probleme na porodičnom nivou, ali će prvo doći do njihove kulminacije. Vaši odnosi s ukućanima će biti povremeno na ivici rasprave, ali ćete na kraju uspeti da to prevaziđete. Slobodne Device upoznaće svoju srodnu dušu na nekoj zabavi.
ZDRAVLJE: Anksioznost.

Vaga

24. 9. - 23. 10.

POSAO: Nepovoljan aspekt Marsa i Venere stvara napetost u poslovnoj komunikaciji, pa su mogući pomalo neprijatni razgovori između vas i kolega, ali i nadređenih. Na poslu vas očekuje reorganizacija, pa rivali mogu pokušati da zauzmu vaše mesto. Obazrivo upravljajte novcem.
LJUBAV: Slobodne Vage mogu da se zaljube na prvi pogled u osobu koja će ih doslovno oboriti s nogu. Prejaka strast, početna fascinacija, ali nakon toga realnije sagledavanje ko je ta osoba u stvari. Zauzete Vage prolaze kroz period nesuglasica.
ZDRAVLJE: Promenite režim ishrane.

Škorpija

24. 10. - 22. 11.

POSAO: Nepovoljan aspekt Venere i Marsa deluje upozoravajuće na upravljanje finansijama i saradnju sa novim poslovnim partnerima. Neophodno je da dobro proverite svaki dokument koji budete potpisivali i proverite poslovanje svojih saradnika. Moguće je unapređenje, ali imate opasne rivale.
LJUBAV: Nesuglasice između vas i partnera, ali i ukućana, mogu biti povezane s novcem i raspoređivanjem kućnog budžeta. U svakom slučaju, u ovom periodu se možete osetiti neshvaćenim, ali ćete se na kraju izboriti za svoje pravo glasa.
ZDRAVLJE: Nesanica.

Strelac

23. 11. - 21. 12.

POSAO: Vi ćete osetiti nepovoljne aspekte Venere i Marsa u vidu otpora na koji će naići vaše poslovne ideje. Ako predložite promene, nećete naići na odobravanje. S druge strane, period će doneti finansijski uspeh onima koji se bave trgovinom i uslužnim delatnostima.
LJUBAV: Slobodni Strelčevi mogu da upoznaju osobu koja se uklapa u njihov kriterijum, ali se posle može ispostaviti da je ta osoba neke bitne stvari o sebi prećutala. Iz tog razloga može doći do toga da se razočaraju, a odnos se može prilično iskomplikovati.
ZDRAVLJE: Vrtoglavica.

Jarac

21. 12. - 21. 1.

POSAO: Ključ uspeha za vas je dobra procena poslovne situacije i saradnika. Svaki previd bi vas mogao koštati dosta novca. Ovaj period vam donosi perspektivu za napredovanje. Ako imate u planu da idete u inostranstvo, sada je dobar period da to učinite.
LJUBAV: Slobodni Jarčevi mogu da se zaljube u veoma zanimljivu osobu u kojoj će s vremenom prepoznati mnogo dubokih srodnosti. Svakodnevni susreti mogu voditi u pravcu nečeg ozbiljnijeg. Zauzeti Jarčevi mogu prolaziti kroz kratkotrajne razmirice.
ZDRAVLJE: Bol u vratu.

Vodolija

21. 1. - 19. 2.

POSAO: Nepovoljan aspekt Marsa i Venere može se kod vas odraziti u vidu nerealne procene što se tiče raspolaganja novcem. U vašem odnosu sa nadređenima može doći do nesuglasica, ali one mogu biti izazvane spletkama kolega koji grade rivalski odnos sa vama. Obazrivo raspolažite novcem.
LJUBAV: Vodolije koje su u vezi mogu da prolaze kroz fazu nesuglasica s partnerom. Jednostavno, osećate se neshvaćenim i, da biste to promenili, morate krajnje otvoreno izložiti svoje stavove. Na sreću, reč je o kratkotrajnom periodu.
ZDRAVLJE: Više se krećite.

Ribe

20. 2. - 20. 3.

POSAO: Uspeh mogu da očekuju Ribe koje se bave kreativnim zanimanjem ili nekom umetnošću. Konačno su sačekale svoj trenutak. Intuicija vam je izoštrena i slobodno slušajte unutarnji glas u poslovanju. Nezaposlene Ribe mogu dobiti posao u vidu honorarne saradnje.
LJUBAV: Vaš odnos s partnerom može prolaziti kroz period neizvesnosti i nedorečenosti. Jednostavno ne znate na čemu ste. Brine vas ljubav na daljinu, tako da ćete učiniti sve da rešite taj problem. Slobodne Ribe mogu da upoznaju privlačnu osobu preko prijatelja ili rođaka.
ZDRAVLJE: Nervoza.

  • Na kiosku
    Danas na kioscima

    Samo u Srpskom telegrafu - informacije kojih nema u drugim medijima

    Naslovna za 21. 12. 2020.