Dnevni horoskop za subotu, 14. 12. 2019.


Horoskop

Ovan

21. 3. - 20. 4.

POSAO: Jupiter, Venera, Saturn i Pluton prolaze kroz vaše polje karijere. To vam donosi priliku da se daleko bolje organizujete i uvedete nove metode rada i nove članove tima u svoje poslovanje. Postoji mogućnost višestrukog priliva novca. Očekuje vas uspeh u farmaceutskoj industriji i medicinskim zanimanjima.

LJUBAV: Konjunkcija Venere i Saturna stabilizuje odnos između vas i partnera. Nastojite da učvrstite vaš odnos uzajamnim poverenjem i podrškom. Slobodne Ovnove očekuje poznanstvo sa veoma privlačnom osobom na putovanju.

ZDRAVLJE: Bolovi u vratu.

Bik

21. 4. - 21. 5.

POSAO: Ovaj period će vam doneti pozitivne energije, uspeh vas očekuje u okviru trgovine, posebno ako radite uvoz-izvoz. Akcenat je na poboljšanju međuljudskih odnosa, kao i sa nadređenima. Veliki broj planeta u polju profesionalnog usavršavanja i saradnje sa inostranstvom aktivira dinamiku ovih planova i donose vam prosperitet.

LJUBAV: Bikovi koji su u vezi mogu da prođu kroz lep i harmoničan period u odnosu sa partnerom. Vaši stavovi su usklađeni i to donosi sklad između vas. Ubrzo će uslediti niz zanimljivih putovanja udvoje.

ZDRAVLJE: Osetljivost grla.

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

POSAO: Tokom ovog perioda veliki broj planeta, Jupiter, Venera, Saturn i Pluton, prolaze kroz vaše polje platnog prometa, što će vam omogućiti povećan obim posla i natprosečnu dinamiku poslovanja tokom koje ćete brzo nadoknaditi ranije zastoje i gubitke. Jupiter vam donosi finansijski napredak.

LJUBAV: Pozitivan aspekt Jupitera i Urana doneće vam priliku da rešite ranije probleme u odnosu s partnerom. Vaš partner je mogao da sumnja u vas, previše vremena ste provodili na poslu, ali ste se vi potrudili i stvari promenili nabolje.

ZDRAVLJE: Probavne smetnje.

Rak

22. 6. - 22. 7.

POSAO: Jupiter, Venera, Saturn i Pluton nalaze se u vašem polju javnosti i poslovne saradnje. To stavlja akcenat na poslovnu saradnju, odnosno na proširenje kruga poslovnih saradnika, ali i potencijalno obnavljanje jedne stare saradnje. Ovaj period donosi putovanja i veći priliv novca.

LJUBAV: Konjunkcija Venere, Saturna i Plutona uticaće na stabilizaciju vašeg odnosa s partnerom. Očekuje vas mnogo lepih zajedničkih trenutaka i pozitivnih iznenađenja. Slobodni Rakovi imaće više prilika da upoznaju svoju srodnu dušu i započnu vezu.

ZDRAVLJE: Više se krećite.

Lav

22. 7. - 23. 8.

POSAO: Venera, Saturn, Pluton i Jupiter borave u vašem polju privatnog biznisa i to vam donosi dodatnu energiju i elan u sprovođenju najviših ciljeva. Uprkos diplomatskom stavu, moglo bi doći do različitih stavova tokom pregovora, ali ćete to prebroditi diplomatski. Moguće su promene u timu zaposlenih.

LJUBAV: Lavovi koji su u vezi mogu očekivati jedan lep i skladan period u odnosu s partnerom. Ovaj period obeležiće češći izlasci, a vaši odnosi s partnerom će biti sve bolji. Slobodne Lavove očekuje burna ljubavna romansa na putovanju.

ZDRAVLJE: Tahikardija.

Devica

24. 8. - 23. 9.

POSAO: Veliki broj planeta u vašem polju kreativnosti doneće vam sjajnu priliku da zablistate u svetlu svojih originalnih ideja i poslovnih rešenja. S druge strane, poslovna komunikacija odvija se daleko lakše i bez zastoja. Device očekuje uspeh u prosveti i kreativnim zanimanjima.

LJUBAV: Veoma povoljan period da započnete vezu sa osobom koja vam se dopala već na prvi pogled. Očekuje vas postepeno zbližavanje, a sve se može razvijati u pravcu ozbiljne i dugotrajne veze. Device koje su u vezi prolaze kroz lep period i uživaju maksimalno.

ZDRAVLJE: Nervoza.

Vaga

24. 9. - 23. 10.

POSAO: Povoljan aspekt Jupitera i Urana doneće vam uspeh na finansijskom planu. Pruža vam se prilika da višestruko povećate mesečne prihode. Od ključnog je značaja da u ovom periodu sprovedete u delo svoje originalne ideje i neophodne promene u načinu poslovanja. To će vam omogućiti da pobedite konkurenciju.

LJUBAV: Slobodne Vage mogu da imaju brojne prilike za to da pronađu svoju srodnu dušu. Postoji velika mogućnost da započnete strastvenu vezu sa osobom koju ćete upoznati na društvenom skupu ili proslavi. Harmoničan period.

ZDRAVLJE: Vrtoglavica.

Škorpija

24. 10. - 22. 11.

POSAO: Povoljni aspekti vam donose nove prilike za posao. Upravo sada vas očekuje odlična poslovna ponuda i mogućnost da pređete na radno mesto koje će vam doneti daleko veću platu. Nezaposlene Škorpije očekuje sjajna poslovna ponuda za honorarnu saradnju, ali će mnogo toga zavisiti od njihove prezentacije.

LJUBAV: Povratak bivše ljubavi u vaš život unosi vam konfuziju. Taman ste prestali da razmišljate o tome koliko ste bili povređeni i kada ste pomislili da je sve iza vas, pojavio se partner kao da ništa nije bilo. Dobro razmislite.

ZDRAVLJE: Prehlada.

Strelac

23. 11. - 21. 12.

POSAO: Veliki broj planeta u Jarcu, vašem polju novca, stavlja akcenat na vaše polje finansija, pa će to upravo to biti okosnica dešavanja u ovom periodu. Doći će do izražaja pitanja stabilizacije vašeg finansijskog plana. To će vam doneti trajno unapređenje finansija. Uspeh vas očekuje ako radite uvoz-izvoz.

LJUBAV: Vi unosite dinamiku i dobru atmosferu gde god se pojavite, a vaš smisao za humor stvara dobru reputaciju u društvu. Slobodni Strelčevi danas mogu da upoznaju svoju srodnu dušu na nekoj proslavi ili društvenom skupu.

ZDRAVLJE: Solidno.

Jarac

21. 12. - 21. 1.

POSAO: Veoma važan period što se tiče početka rada na poslovnom projektu budući da se nalazite na pragu nove saradnje. Iskoristite ovaj period da izgradite dobru reputaciju u novim profesionalnim krugovima. Očekuje vas susret s uticajnim osobama koje vam mogu pomoći u polaganju temelja novog poslovanja.

LJUBAV: Slobodnim Jarčevima predstoji novo poznanstvo i to sa osobom koju mogu upoznati preko posla. Moguća je ljubav na prvi pogled u krugu profesionalnih saradnika. Jarčevi koji su u vezi prolaze kroz miran period.

ZDRAVLJE: Bolovi u kolenima.

Vodolija

21. 1. - 19. 2.

POSAO: Povoljan aspekt Jupitera i Urana doneće vam atraktivnu poslovnu ponudu iz inostranstva ili šansu za dodatni izvor prihoda. Čuvajte se manipulativnih kolega koje grade rivalski odnos sa vama. Neke vaše reči mogu biti pogrešno shvaćene i okrenute protiv vas.

LJUBAV: Između vas i partnera se povremeno javljaju nesporazumi, ali će jedan otvoren razgovor srediti probleme. Sledi period stabilizacije. Slobodnim Vodolijama predstoji novo poznanstvo sa veoma zanimljivom, pa čak i pomalo čudnom osobom koju mogu upoznati preko prijatelja.

ZDRAVLJE: Nesanica.

Ribe

20. 2. - 20. 3.

POSAO: Povoljan aspekt Jupitera i Urana doneće vam uspeh u poslovnoj komunikaciji, saobraćaju i trgovini. Veliki broj planeta, odnosno Venera, Saturn, Pluton i Jupiter, u vašem polju poslovne saradnje aktivira i izbacuje u prvi plan početak nove unosne saradnje.

LJUBAV: Dinamičan period na ljubavnom planu donosi vam poznanstvo sa osobom u kojoj ćete vrlo brzo prepoznati svoju pravu srodnu dušu. Ribe koje su u vezi mogu se naći u iskušenju da se upuste u tajnu vezu s osobom koja im je ranije bila više prijatelj.

ZDRAVLJE: Osetljivost stomaka.

  • Na kiosku
    Danas na kioscima

    Samo u Srpskom telegrafu - informacije kojih nema u drugim medijima

    Naslovna za 25. 1. 2020.