Dnevni horoskop za subotu, 7. 12. 2019.


Horoskop

Ovan

21. 3. - 20. 4.

POSAO: Početak rada na novom poslu ili radnoj poziciji može obeležiti ovaj period. Uspeh predstoji onim Ovnovima koji sarađuju sa inostranstvom ili imaju sopstveni biznis. Unapređenje finansijske situacije zahvaljujući dobrom osećaju za pravac poslovanja.

LJUBAV: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz fazu nepoverenja i provere emocija koje osećate jedno prema drugome. Veza zasnovana na pravim osećanjima proći će za vreme ovih aspekata bez problema. U suprotnom, ukoliko nešto krijete od partnera, uslediće rešenja u stilu ili-ili.

ZDRAVLJE: Solidno.

Bik

21. 4. - 21. 5.

POSAO: Negativan aspekt Sunca i Neptuna može vam doneti složeniju situaciju budući da može uzrokovati greške, ali i ozbiljne previde. Najveći izazov na poslovnom planu tokom ovog perioda sastojaće se u tome da se potrudite da ne dođe do nesporazuma u poslovnoj komunikaciji s nadređenima i kolegama.

LJUBAV: Bikovi koji su u vezi mogu da prolaze kroz krizu poverenja sa partnerom, ali imaju povoljan period tako da će uspešno prevazići probleme. Bikovi koji su slobodni mogu da upoznaju srodnu dušu na nekom putovanju.

ZDRAVLJE: Variranje pritiska.

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

POSAO: Rizične investicije mogu se isplatiti danas. Vaš odnos sa nadređenima može krenuti silaznom putanjom jer može doći do toga da neko od vaših kolega počne da širi neke poluistine o vama. Potrudite se da to sprečite tako što ćete na vreme ispraviti nepravdu.

LJUBAV: Slobodne Blizance očekuje ljubavna avantura sa osobom koju mogu upoznati na zabavama i društvenim skupovima. Početak ljubavnog poglavlja sa osobom u znaku Lava ili Vage krije u sebi i neke izazove jer se može ispostaviti da je osoba dosta naporna i komplikovana.

ZDRAVLJE: Dobro.

Rak

22. 6. - 22. 7.

POSAO: Poslovna saradnja sa nekim prijateljima može naići na prepreke. Problem može da se sastoji u nefleksibilnosti pregovarača. Komplikovanu situaciju uspešno ćete rešiti kompromisnim rešenjem i tako što ćete govorničkim veštinama uspeti da uverite drugu stranu u neke stvari.

LJUBAV: Rakovi koji su u vezi mogu da prolaze kroz period nepoverenja u odnosu sa partnerom, a najveći problem može biti sumnja da su se umešale neke osobe sa strane u vašu vezu. Problem ćete prevazići otvorenim razgovorom sa partnerom.

ZDRAVLJE: Probavne smetnje.

Lav

22. 7. - 23. 8.

POSAO: Veliki broj planeta u vašem polju privatnog biznisa najavljuje vam poslovnu ekspanziju. Očekuje vas značajno proširenje kruga saradnika i širenje posla. Kvadrat Sunca i Neptuna nalaže oprez u komunikaciji sa nadređenima jer postoji mogućnost nesporazuma.

LJUBAV: Lavovi koji su u vezi tokom ovog perioda mogu da imaju problem u komunikaciji s partnerom, a moguće su i ljubomorne scene. Lavovi koji su slobodni mogu da upoznaju pomalo čudnu osobu u znaku Vodolije. To se može pretvoriti u ozbiljnu vezu.

ZDRAVLJE: Tahikardija.

Devica

24. 8. - 23. 9.

POSAO: Poseban uspeh očekuje Device koje se bave kreativnim poslom, prosvetom ili umetnošću. U svakom slučaju, očekuje vas potpisivanje ugovora i šansa da ostvarite finansijski uspeh. Pa ipak, izazov može biti komunikacija sa saradnikom koji u jednom trenutku može da otkrije svoj rivalski odnos prema vama.

LJUBAV: Slobodne Device očekuje novo ljubavno poglavlje sa osobom koju mogu da upoznaju preko prijatelja ili poslovnih saradnika. Uprkos velikom oprezu i ustručavanja da joj priđete, između vas može doći do zbližavanja.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Vaga

24. 9. - 23. 10.

POSAO: Sunce i Neptun u negativnom aspektu i to najavljuje period kada može doći do nesporazuma u odnosu s nadređenima. Ključ uspeha ovog perioda sastojaće se u preciznom izražavanju i sprečavanju manipulativnih kolega da šire neistine o vama, ali i diplomatskom stavu koji bi trebalo da zastupate u komunikaciji sa svima.

LJUBAV: Slobodne Vage mogu da se nađu u iskušenju da se upuste u tajnu vezu sa osobom koja im je nadređena na poslu. Moguća je takođe delikatna situacija da im se udvara neko od prijatelja.

ZDRAVLJE: Zadržavanje tečnosti u organizmu.

Škorpija

24. 10. - 22. 11.

POSAO: Pruža vam se prilika da značajno unapredite finansijsku situaciju, i to na dugoročnom nivou. Važno je da se usredsredite na prioritete i sledite plan rada, kako se ne biste izgubili u detaljima. Glavni izazov u ovom periodu za vas sastojaće se u prevazilaženju nesporazuma.

LJUBAV: Škorpije očekuje obnavljanje komunikacije sa bivšom ljubavi, a potom i obnavljanje veze. Škorpije koje su slobodne mogu da upoznaju zanimljivu osobu preko posla ili se mogu zbližiti sa osobom koju već dugo poznaju, a za čija osećanja nisu znale ranije.

ZDRAVLJE: Nervoza.

Strelac

23. 11. - 21. 12.

POSAO: Vaša saradnja sa nekim prijateljima može se odlično odraziti na finansijsku situaciju i značajno je unaprediti, i to na dugoročnom nivou. Nedosledno ponašanje jednog saradnika ili manipulativni kolega mogu predstavljati glavni problem tokom ovog perioda. Ključ uspeha će biti u kompromisu.

LJUBAV: Dominantna tema ovog perioda je zbližavanje sa osobom s kojom ste zapravo više u prijateljskom ili kolegijalnom odnosu. Nalazite se u nedoumici da li da pokvarite prijateljstvo. Pa ipak privlačnost između vas je isuviše velika da biste odoleli.

ZDRAVLJE: Bolovi u leđima.

Jarac

21. 12. - 21. 1.

POSAO: Uspeh očekuje one Jarčeve koji se nalaze na rukovodećim pozicijama, koji se bave pravom, turizmom, nekretninama i građevinom. Ukoliko budete povukli prave poslovne poteze, očekuje vas unapređenje finansijske situacije na dugoročnom nivou.

LJUBAV: Jarčevi koji su u vezi mogu da prolaze kroz period krize poverenja. Partner može da im prebaci za neke stvari koje su prećutali, a ukoliko ne budu imali dobar alibi, postoji mogućnost veće rasprave i distanciranja. Situacija će najverovatnije zahtevati prilagođavanje.

ZDRAVLJE: Bolovi u kolenima.

Vodolija

21. 1. - 19. 2.

POSAO: Veliki broj planeta u polju tajni ukazuje na to da je poslovni plan pod velom tajnosti, ali i da se mnogo više stvari odvija iza kulisa nego što možda slute. Čuvajte se manipulativnih kolega i spletki jer bi upravo to moglo da vam stvori prilično velike neprijatnosti.

LJUBAV: Vodolije koje su u vezi mogu da se osete potpuno neshvaćeno od partnera. Uz sve to, partner može postati sumnjičav, pa je na vidiku i kriza poverenja. Biće neophodno kompromisno rešenje da bi veza nastavila da funkcioniše kao pre.

ZDRAVLJE: Loša cirkulacija.

Ribe

20. 2. - 20. 3.

POSAO: Veliki broj planeta u polju tajni ukazuje na to da je poslovni plan pod velom tajnosti, ali i da se mnogo više stvari odvija iza kulisa nego što možda slute. Čuvajte se manipulativnih kolega i spletki jer bi upravo to moglo da vam stvori prilično velike neprijatnosti.

LJUBAV: Vodolije koje su u vezi mogu da se osete potpuno neshvaćeno od partnera. Uz sve to, partner može postati sumnjičav, pa je na vidiku i kriza poverenja. Biće neophodno kompromisno rešenje da bi veza nastavila da funkcioniše kao pre.

ZDRAVLJE: Loša cirkulacija.

  • Na kiosku
    Danas na kioscima

    Samo u Srpskom telegrafu - informacije kojih nema u drugim medijima

    Naslovna za 25. 1. 2020.