Dnevni horoskop za subotu, 16. 11. 2019.


Horoskop

Ovan

21. 3. - 20. 4.

POSAO: Ovaj period vam donosi uspeh u nastupima u javnosti i pregovorima s poslovnim partnerima, tako da možete očekivati mnogo poslovnih sastanaka i sklapanja sporazuma. Posebnu prednost donosi vam sekstil Marsa i Jupitera, a to će se posebno pozitivno odraziti na vašu saradnju sa inostranstvom.

LJUBAV: Imaćete priliku da konačno upoznate osobu koja se uklapa u vaše kriterijume, i to na nekom putovanju ili društvenom skupu. Ovnovi koji su u vezi prolaze kroz povoljan period kada mogu imati uspeha u zajedničkim poduhvatima s partnerom.

ZDRAVLJE: Solidno.

Bik

21. 4. - 21. 5.

POSAO: U ovom periodu planete vam pružaju podršku da uspostavite novu ili obnovite staru poslovnu saradnju. Vaša intuicija će biti izuzetno pojačana, slušajte njen glas prilikom novih investicija. Postoji velika mogućnost da ćete proširiti delokrug vašeg posla.

LJUBAV: Tokom ovog perioda više vremena ćete posvetiti partneru i zajedničkim trenucima u kojima ćete mnogo više razgovarati. Na momente može bljesnuti varnica ljubomore, ali to neće preći u krajnost. Slobodnim Bikovima predstoji novo poznanstvo na putovanju.

ZDRAVLJE: Više se krećite.

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

POSAO: Retrogradni Merkur može da vas izloži nepredvidivim situacijama, od odlaganja i zastoja platnog sistema pa do sukoba s kolegama na poslu. Uprkos tome, vi ćete uspeti da povratite balans i da osnažite svoju poziciju i nadmašite konkurenciju. Uspeh vam predstoji u uslužnim delatnostima.

LJUBAV: Niste zadovoljni rutinskim načinom života, pogotovo ne u ljubavi. Potrudićete se da u ovom periodu prekinete monotoniju u vezi s partnerom. Planirate zajedničko putovanje, pa iskoristite tu priliku da nadoknadite izgubljeno vreme.

ZDRAVLJE: Prehlada.

Rak

22. 6. - 22. 7.

POSAO: Očekuje vas uspeh u saradnji sa inostranstvom, kao i širenje kruga poslovnih saradnika. Zahvaljujući mudrim potezima, poći će vam za rukom da stabilizujete finansijsku situaciju. U tom smislu, za vas kreću redovni prihodi, moguće iz više nego jednog izvora.

LJUBAV: Na ljubavnom planu vas očekuje novo poglavlje jer ste prelomili odluku i počeli da se viđate s osobom koju ste upoznali preko posla. Planete vam pružaju podršku da ispravite neku nepravdu u vašem odnosu s partnerom i nastavite dalje sa stabilizacijom vašeg odnosa.

ZDRAVLJE: Solidno.

Lav

22. 7. - 23. 8.

POSAO: Pruža vam se prilika da završite rad na projektima koje ste ranije započeli. Retrogradni Merkur može malo da uspori vaš plan za dalje investiranje, ali će to biti kratkotrajnog tipa. To vreme ćete uložiti na analizu i osmišljavanje novog plana kojim ćete postići uspeh.

LJUBAV: Atmosferu na ljubavnom planu obeležiće ljubomora između vas i partnera. Posvetite se više analizi pogrešnih postupaka, ali na objektivan način. Na taj način ćete značajno unaprediti kvalitet svoje veze i povratiti raniju stabilnost.

ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

Devica

24. 8. - 23. 9.

POSAO: Pozitivan aspekt Jupitera i Marsa doneće vam stabilizaciju u poslovnoj komunikaciji i planovima. Razradićete plan daljeg napredovanja. Uprkos uticajima retrogradnog Merkura, planete vam pružaju podršku za unapređenje finansijske situacije i pozitivnu promenu na poslu.

LJUBAV: Poslovne obaveze su vas udaljile od partnera. Tokom ovog vikenda ćete to nadoknaditi, više vremena posvetiti jedno drugome i zajedno isplanirati buduće poduhvate. Slobodne Device mogu da upoznaju svoju srodnu dušu na nekim putovanjima.

ZDRAVLJE: Nervoza i nesanica.

Vaga

24. 9. - 23. 10.

POSAO: Venera i Jupiter u vašem polju poslovne komunikacije, podjednako kao i pozitivan aspekt Jupitera i Marsa, donose vam povoljne okolnosti da ostvarite najviši cilj koji ste sebi postavili. Planete vam sada pružaju podršku da stabilizujete i unapredite svoj finansijski plan.

LJUBAV: Situacija na ljubavnom planu je složena, pre svega zbog toga što se partner ponaša čas ovako, čas onako. Jednostavno ne znate na čemu ste s njim niti kakve planove ima s vašom vezom. Slobodne Vage mogu upoznati partnera na putovanju.

ZDRAVLJE: Glavobolja.

Škorpija

24. 10. - 22. 11.

POSAO: Ovaj period vam donosi uspeh ukoliko se bavite informatičkim tehnologijama. Poslovi će vam krenuti mnogo bolje od ruke, što ćete osetiti po finansijskoj situaciji. Možete očekivati obnavljanje poslovne saradnje sa ranijim saradnicima. Škorpije koje žele da pokrenu privatan biznis imaće u tome uspeha.

LJUBAV: Vaš odnos s partnerom prolazi kroz mirnu fazu. Uspešno ste prevazišli stari problem krize poverenja i povremene ljubomore, koja vas je dugo opterećivala. Slobodne Škorpije će obnoviti vezu s bivšom ljubavi.

ZDRAVLJE: Solidno.

Strelac

23. 11. - 21. 12.

POSAO: Vaše originalne ideje će naići ovog puta na podršku, a moguć je i početak poslovne saradnje s nekim od vaših prijatelja. Očekuje vas podrška visokopozicioniranih osoba u vašem poslovnom krugu. Kucnuo je pravi trenutak da se aktivirate i krenete u akciju.

LJUBAV: Ljubavni plan je dinamičan. Strelčevi koji su u vezi prolaze kroz uzbudljiv period sprovođenja zajedničkih ciljeva s partnerom. Neophodno je da usaglase stavove otvorenim razgovorom. S druge strane, slobodni Strelčevi nemaju hrabrosti da pređu granicu prijateljstva.

ZDRAVLJE: Solidno.

Jarac

21. 12. - 21. 1.

POSAO: Odličan poslovni potez će vam omogućiti da napravite novac neophodan za dalja ulaganja. Očekuju vas pohvale i uvažavanje nadređenih. Uspeh ćete postići u pregovorima s novim saradnicima i kroz obnavljanje unosne ranije saradnje. Finansijski povoljan period.

LJUBAV: Ovaj period vam može doneti ljubav na prvi pogled s osobom koju upoznajete preko prijatelja. Romantičan i veoma harmoničan period sa partnerom za one koji su u vezi. Slobodni Jarčevi mogu se takođe zaljubiti u osobu s kojom sarađuju.

ZDRAVLJE: Problem s imunitetom.

Vodolija

21. 1. - 19. 2.

POSAO: Ovaj period vam donosi dobru poslovnu ponudu koja može doći upravo iz inostranstva. Pruža vam se prilika za napredak u karijeri, ali se pripazite zakulisnih aktivnosti nekih kolega sa posla. Ako budete obazrivi, bićete zadovoljni svojom novom pozicijom i finansijskim uspehom.

LJUBAV: Ljubavni plan je prožet dobrom, pozitivnom energijom. Vaš odnos s partnerom odiše harmonijom i razumevanjem. Na porodičnom nivou ćete uspeti da rešite krupan problem. Više vremena ćete provoditi sa partnerom u prijatnoj atmosferi.

ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

Ribe

20. 2. - 20. 3.

POSAO: Retrogradni Merkur je kod vas uspeo da stvori jedan kratkotrajan zastoj u pregovorima i što se tiče finansija, ali zato vam s druge strane polazi za rukom da postignete gotovo nemoguće kratke rokove u obavljanju radnih zadataka. Uspeh ćete postići u okviru informatičkih tehnologija i ako se bavite dizajnom.

LJUBAV: Ribe mogu da imaju problem u odnosu s partnerom jer je prisutna jedna doza nepoverenja koju su izazvale same svojom zatvorenošću u svoj svet. To zahteva neodložnu reakciju i otvoren razgovor sa partnerom.

ZDRAVLJE: Solidno.

  • Na kiosku
    Danas na kioscima

    Samo u Srpskom telegrafu - informacije kojih nema u drugim medijima

    Naslovna za 14. 12. 2019.