Dnevni horoskop za subotu, 9. 11. 2019.


Horoskop

Ovan

21. 3. - 20. 4.

POSAO: Zanimljivu kombinaciju na nebu čine uticaji sekstila Sunca i Saturna i retrogradnog Merkura i Plutona u vašem polju karijere i platnog prometa, što može doprineti stabilizaciji finansija. Povećava se obim posla i priliv novca. Vaša poslovna scena poprima pozitivnu atmosferu i iziskuje da slušate intuiciju.

LJUBAV: Vaš odnos s partnerom biće prožet uzajamnim razumevanjem i podrškom, i to uprkos povremenim razlikama u stavovima što se tiče nekih zajedničkih ciljeva. Slobodne Ovnove očekuje avantura s fatalno privlačnom osobom.

ZDRAVLJE: Migrena.

Bik

21. 4. - 21. 5.

POSAO: Povoljni aspekti Merkura i Plutona unose pozitivnu energiju u vašu poslovnu komunikaciju, pa će se vaši odnosi sa saradnicima u velikoj meri popraviti i stabilizovati. Uspeh vas očekuje ako se bavite trgovinom, finansijama, građevinom i nekretninama. Dobar finansijski period.

LJUBAV: Vaši stavovi su veoma različiti, pa su moguće razmirice između vas i partnera. Jednostavno, na različit način sagledavate stvari i situacija zahteva prilagođavanje. Slobodne Bikove očekuje sudbinsko poznanstvo na nekom putovanju.

ZDRAVLJE: Osetljivost grla.

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

POSAO: Osetićete stabilizaciju na poslovnom planu zahvaljujući pozitivnim aspektima između Merkura i Plutona i Sunca i Saturna. Vaši odnosi s nadređenima krenuće uzlaznom putanjom. Uspeh i povišica mogu biti indirektne posledice reorganizacije.

LJUBAV: Vaš odnos s partnerom dobija na dinamici, a upravo ćete biti vi ona strana koja pokreće zbivanja. Bogatiji društveni život, više izlazaka uneće onaj element u vezu za koji ste osećali da nedostaje. Slobodne Blizance očekuje strastvena avantura sa osobom koju poznaju s posla.

ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

Rak

22. 6. - 22. 7.

POSAO: U ovom periodu vašim poljem saradnje dominiraće planete u povoljnim aspektima, pa može doći do poboljšanja odnosa s nadređenima i kolegama. Sada možete da povučete suštinske poslovne poteze budući da sveobuhvatno sagledavate celokupnu situaciju. Moguće je potpisivanje ugovora saradnji.

LJUBAV: Slobodni Rakovi ulaze u period kada mogu da upoznaju partnera s kojim je moguća ozbiljna veza. Umesto kvantiteta, kvalitet. Rakovi koji su u vezi ili u braku mogu zajedno s partnerom rešiti jedan dugotrajan problem.

ZDRAVLJE: Osetljivost stomaka.

Lav

22. 7. - 23. 8.

POSAO: Povoljan aspekt Merkura i Plutona doprinosi tome da uspostavite bolju saradnju sa saradnicima i uspostavite bolju organizaciju. To vam na sastancima donosi jaču sugestivnost, pa ćete s lakoćom izboriti uslove poslovanja koji vam više odgovaraju. Očekuje vas i iznenadno poslovno putovanje.

LJUBAV: Povoljan aspekt Sunca i Saturna unosi harmoniju u vaš odnos s partnerom. Uspeh možete postići u ostvarenju zajedničkog cilja. Više vremena ćete provoditi zajedno, pa će se to osetiti na najbolji način kroz zbližavanje.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Devica

24. 8. - 23. 9.

POSAO: Povoljni aspekti Merkura i Plutona donose vam savršenu organizaciju i odličan radni plan zahvaljujući kojem ćete napredovati metodično u ovom periodu. Važno je da se u ovom periodu koncentrišete na prioritete i uradite, pre svega, ono što je najvažnije.

LJUBAV: Ovo je povoljan period za novi početak jer vam planete pružaju priliku da upoznate novu osobu s kojom ćete kasnije moći da ostvarite ozbiljnu vezu. Oni koji su u vezi će zajedno s partnerom rešiti problem koji postoji u porodici. Atmosfera uzajamne podrške.

ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Vaga

24. 9. - 23. 10.

POSAO: Povoljan aspekt Merkura i Plutona donosi vam bolje odnose s nadređenima i organizaciju poslovanja. Očekuje vas podrška neke uticajne osobe, pa ukoliko imate u planu da nešto bitno promenite, sada će vas i pozitivna energija planeta u tome podržati.

LJUBAV: Slobodne Vage mogu da upoznaju veoma privlačnu osobu preko prijatelja, ali ta veza može biti zasnovana na fizičkoj privlačnosti. Vage koje su u vezi prolaze kroz turbulentan period u vezi sa partnerom i ne znaju u kom pravcu će krenuti ta veza.

ZDRAVLJE: Probavne tegobe.

Škorpija

24. 10. - 22. 11.

POSAO: Pozitivni aspekti retrogradnog Merkura, Plutona i Saturna odraziće se na vaše poslovanje boljom kontrolom nad okolnostima i većom sugestivnošću u pregovorima s poslovnim saradnicima. Ključ uspeha sastojaće se u poštovanju prioriteta. Uspeh vas očekuje u kreativnim zanimanjima.

LJUBAV: Venera u Strelcu stvara pozitivnu atmosferu između vas i partnera, ali ipak povremeno može dolaziti do ljubomornih scena između vas. U tom smislu, može biti čas ljubav, čas svađa. Slobodne Škorpije mogu da upoznaju zanimljivu osobu na poslu.

ZDRAVLJE: Prehlada.

Strelac

23. 11. - 21. 12.

POSAO: Pozitivan aspekt Merkura i Plutona može da vam donese ličnu reorganizaciju i transformaciju načina na koji poslujete. U svakom slučaju, to vam može doneti uspeh kroz inovativne metode rada. Takođe, može doći do raskida stare i uspostavljanja nove saradnje.

LJUBAV: Venera i Jupiter u Strelcu stvaraju vam pozitivnu klimu na ljubavnoj sceni i doprinose rešenju problema onima koji su u vezi, kao i dodatno zbližavanje. Slobodni Strelčevi mogu da upoznaju veoma privlačnu osobu na nekom putovanju i započeti novo poglavlje.

ZDRAVLJE: Solidno.

Jarac

21. 12. - 21. 1.

POSAO: Povoljni aspekti retrogradnog Merkura, Plutona i Saturna mogu da utiču na poboljšanje vaše komunikacije sa saradnicima na poslu. Konstruktivni dogovori i sklapanje sporazuma na duge staze. Ukoliko ste nezaposleni, možete dobiti podršku veoma uspešne i uticajne osobe.

LJUBAV: Tokom ovog perioda dolazi do poboljšanja u kvalitetu vaše veze s partnerom. To može rezultirati većim zbližavanjem između vas. Atmosfera uzajamne podrške i ljubavi. Slobodnim Jarčevima predstoji zanimljivo poznanstvo preko prijatelja.

ZDRAVLJE: Reumatske tegobe.

Vodolija

21. 1. - 19. 2.

POSAO: Negativni aspekti Marsa i Plutona dovode vas u poziciju da se čuvate nekih manipulativnih kolega i saradnika. Možda ćete u ovom periodu rešiti da okončate neku staru saradnju i započnete novu. Ključ uspeha u ovom periodu sastoji se u diplomatiji i balansiranju obaveza.

LJUBAV: Ovaj period može obeležiti dodatno zbližavanje s partnerom i uspeh u ostvarenju zajedničkog cilja. Između vas će postojati uzajamna podrška i volja da prevaziđete ranije neslaganje. Slobodne Vodolije mogu da upoznaju svoju srodnu dušu na putovanjima.

ZDRAVLJE: Vrtoglavica.

Ribe

20. 2. - 20. 3.

POSAO: Uspeh vas očekuje ako imate svoju firmu i ako se bavite kreativnim zanimanjima i dizajnom. Neko od vaših saradnika može u jednom momentu predstavljati problem i blokirati vaše napore, ali ćete pronaći kompromisno rešenje. Ispoljite diplomatski stav i na taj način ćete prevazići različite stavove.

LJUBAV: Slobodne Ribe mogu upoznati osobu koja će im se svideti na prvi pogled, ali će naknadno u njoj prepoznati svoju srodnu dušu, pa se to može pretvoriti u nešto ozbiljnije. Ribe koje su u vezi prolaze kroz harmoničan period.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

  • Na kiosku
    Danas na kioscima

    Samo u Srpskom telegrafu - informacije kojih nema u drugim novinama

    Naslovna za 28. 11. 2020.