Dnevni horoskop za subotu, 19. 10. 2019.


Horoskop

Ovan

21. 3. - 20. 4.

POSAO: Ovaj vikend mogu da obeleže važne vesti ili neko rešenje koje odavno očekujete nakon što ste uputili zahtev ili neko pitanje u vezi s poslom. Poseban uspeh očekuje Ovnove koji rade u prosveti, kreativnim zanimanjima i u okviru komunikacija.

LJUBAV: Vaš odnos sa partnerom može prožimati atmosfera nepoverenja i ljubomore. Neophodan je otvoren i iskren razgovor sa partnerom da biste uspeli da otklonite sumnju sa svog ponašanja. Slobodne Ovnove očekuje prvi sastanak s osobom koja im se jako dopada.

ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.

Bik

21. 4. - 21. 5.

POSAO: Problematičan period što se tiče poslovnog dogovora sa jednim saradnikom. Taman kad pomislite da ste se dogovorili, on počne da odstupa od ranije datih izjava. Nakon napornih pregovora, prevazići ćete tu njegovu strategiju dvostruke igre i uspešno sklopiti sporazum.

LJUBAV: Poći će vam za rukom da ostvarite zajednički projekat s partnerom. Slobodne Bikove očekuje poznanstvo sa osobom koju znaju preko posla. Zbog delikatne situacije, jer nećete želeti da drugi saznaju za vas, sastajaćete se tajno.

ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

POSAO: Pripremite rezervni plan jer neki novac može da kasni, a to vam može poremetiti planove za dalje investicije. Uprkos tome, ostavićete dobar utisak na nove poslovne partnere, pa ćete uspešno sklopiti sporazum o saradnji. Finansijski dobitak je veoma izvestan.

LJUBAV: Ovaj period je povoljan za ljubav, bez obzira na to da li ste u vezi ili tragate za svojom srodnom dušom. Vaš odnos s partnerom odiše harmonijom. Slobodne Blizance očekuje početak avanture sa osobom koja nije slobodna, ali to u početku može da krije.

ZDRAVLJE: Proverite krvni pritisak.

Rak

22. 6. - 22. 7.

POSAO: Odlične rezultate u ovom periodu ćete postići ako sarađujete sa stranim kompanijama ili posedujete privatan biznis. Uspeh vas očekuje ukoliko budete držali prezentaciju ili nastupali kao javni govornik. To se odnosi i na situaciju ako budete promovisali vaše usluge putem medija.

LJUBAV: Vaše novo poznanstvo sa osobom koja vas oduševljava glavna je tema. Ipak, neophodno je da budete realniji i da kontrolišete svoj idealizam. Na kraju se može ispostaviti da je ta osoba nešto sakrila od vas, a to bi vas moglo razočarati.

ZDRAVLJE: Solidno.

Lav

22. 7. - 23. 8.

POSAO: Planete su u ovom periodu posebno naklonjene onima koji se bave kreativnim zanimanjem, prosvetom ili sportom. Možete dobiti nove nadležnosti ili preći na novu radnu poziciju. Očekuje vas početak rada na nečemu potpuno novom. Hrabro ćete se uhvatiti ukoštac s tim izazovom.

LJUBAV: Vaš odnos sa partnerom u ovom periodu prolazi kroz fazu stabilizacije. Iza vas je moglo biti dosta nesporazuma i nedorečenih situacija. Sada je pravi trenutak da sve do kraja jedno drugome razjasnite i pređete na novi nivo kvaliteta.

ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

Devica

24. 8. - 23. 9.

POSAO: Merkur i Venera u vašem polju komunikacija, ukazuju na značaj poslovne komunikacije. Pruža vam se prilika da pređete na novu, bolje plaćenu poslovnu poziciju. Naredni period prepun je dobrog potencijala za vaš napredak.

LJUBAV: Uspešno ćete rešiti neke probleme i sporna pitanja koja postoje na nivou porodice. Vaši odnosi s ukućanima su puni harmonije i savršeno funkcionišete. Slobodne Device postaju sve nestrpljivije da upoznaju svoju srodnu dušu, a to se može desiti upravo na nekom lepom društvenom skupu.

ZDRAVLJE: Anksioznost.

Vaga

24. 9. - 23. 10.

POSAO: Mars i Sunce borave u vašem polju finansija i donose vam pojačan priliv novca. Zahvaljujući dobrom izboru, imaćete priliku da unapredite svoju finansijsku situaciju. Uspeh vas očekuje posebno ako se bavite izdavaštvom, kreativnom oblašću ili komunikacijama.

LJUBAV: Slobodne Vage mogu da se zaljube u osobu koja će ih, pre svega, fascinirati svojom otmenošću i lepim izgledom, savršenim manirima. Ubrzo, međutim, može da se ispostavi da ta osoba ima problem s ljubomorom, pa im može postati veoma naporna.

ZDRAVLJE: Promenite režim ishrane.

Škorpija

24. 10. - 22. 11.

POSAO: Sunce i Venera u vašem znaku pojačavaju dinamiku događaja na poslovnom planu. Očekuju vas promene u timu zaposlenih i dosta novih elemenata u radnom okruženju. Moguće je unapređenje, kao i povišica, tako da ćete tokom ovog perioda biti zadovoljni.

LJUBAV: Senka nepoverenja može se nadviti nad vaš odnos s partnerom. Bilo da za to postoji realan povod ili ne, sumnje su moguće i s vaše strane i od partnera. Očekuje vas dosta vruće-hladnih perioda, ali strasti će biti i napretek.

ZDRAVLJE: Promenljivost raspoloženja.

Strelac

23. 11. - 21. 12.

POSAO: Strelčevi koji se bave oblastima kao što su kreativna zanimanja, trgovina, uvoz-izvoz i turizam mogu da ostvare značajne rezultate tako da dobiju i unapređenje. Povoljan period, u kojem pravim poslovnim potezima možete doći do značajnog unapređenja finansijske situacije.

LJUBAV: Slobodni Strelčevi mogu da upoznaju osobu koja se po mnogim stvarima uklapa u njihove kriterijume. Mogu ubrzo početi da se viđaju s tom osobom, ali je preporučljivo da budete otvorenih očiju i realno sagledate i njenu tamnu i svetlu stranu.

ZDRAVLJE: Vrtoglavica.

Jarac

21. 12. - 21. 1.

POSAO: Uspešne rezultate mogu da očekuju Jarčevi koji se bave kreativnim zanimanjima, uslužnim delatnostima i medicinom. To će vam otvoriti novu perspektivu za napredak u karijeri. Ukoliko planirate da sarađujete sa inostranstvom, sada je dobar period da to učinite.

LJUBAV: Slobodni Jarčevi imaju problem da priđu jednoj osobi koja im se jako dugo dopada. Svakodnevni susreti, kontakti pogledom i razgovori, sve ukazuje na to da se tu nešto dešava, a opet kao da se ne dešava ništa. Načinite prvi korak i otvorenije nastupite ka zbližavanju.

ZDRAVLJE: Glavobolja.

Vodolija

21. 1. - 19. 2.

POSAO: Venera i Merkur u vašem polju karijere donose vam bitna dešavanja na poslovnom planu, najavljujući vam promene u timu zaposlenih u firmi gde radite. U vašem odnosu sa nadređenima pojaviće se novi elementi, kao i novi uslovi u okviru do sada potpisanih ugovora.

LJUBAV: Vodolije koje su u vezi mogu da prolaze kroz fazu nesporazuma s partnerom. Što god da kažete, može se protumačiti na više načina, pri čemu jedno drugo u poslednje vreme često shvatite pogrešno. Na sreću, reč je o kratkotrajnom periodu.

ZDRAVLJE: Više se krećite.

Ribe

20. 2. - 20. 3.

POSAO: Uspešni pregovori i početak saradnje sa novim partnerima koji mogu biti iz inostranstva obeležiće ovaj period. Zahvaljujući dobroj intuiciji za prave poteze u datom trenutku, ostvarićete napredak na finansijskom planu. Uspeh vas očekuje u trgovini, prosveti i farmaceutskoj industriji.

LJUBAV: Vaš odnos s partnerom odiše posebnom harmonijom i ljubavlju. Među vama postoji uzajamna podrška i poverenje. Slobodne Ribe mogu u ovom periodu da upoznaju privlačnu osobu preko poslovnih kontakata. Ubrzo sledi prvi sastanak.

ZDRAVLJE: Nervoza.

  • Na kiosku
    Danas na kioscima

    Samo u Srpskom telegrafu - informacije kojih nema u drugim medijima

    Naslovna za 16. 11. 2019.