Dnevni horoskop za subotu, 21. 9. 2019.


Horoskop

Ovan

21. 3. - 20. 4.

POSAO: Povoljan period za nezaposlene Ovnove jer mogu da dobiju posao u struci, i to dobro plaćen. Finansijska situacija se kreće uzlaznom putanjom i ima tendenciju dugoročne stabilizacije. Započećete privatni biznis sa prijateljima. Ovnovi rade na novom početku.

LJUBAV: Ovaj period donosi vam prevazilaženje starog problema u odnosu s partnerom. Međutim, ukoliko budete nedosledni u ponašanju, to može ponovo probuditi sumnju između vas, pa mogu početi rasprave. Potrudite se da to rešite na vreme.

ZDRAVLJE: Solidno.

Bik

21. 4. - 21. 5.

POSAO: Konjunkcija Venere i Merkura u vašem polju privatnog biznisa doneće vam uspeh kroz kreativne ideje. To znači da je situacija sazrela i da će sada vaše ideje naići na pozitivne reakcije i podršku. Finansijska situacija se poboljšava. Početak rada na novom projektu.

LJUBAV: Ovaj vikend može da vam donese nesporazume sa partnerom, jednostavno kao da ne postoji volja za tim da se postigne dogovor. Slobodnim Bikovima pozitivna konstelacija donosi dobre prilike da sretnu i upoznaju svoju srodnu dušu.

ZDRAVLJE: Dobro.

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

POSAO: Konjunkcija Merkura i Venere može vam doneti dobru energiju i elan, pa u ovom periodu možete ostvariti mnogo više nego inače. Uspeh ćete u ovom periodu postići kroz kreativna zanimanja i prosvetu. Vaša finansijska situacija će se poboljšati.

LJUBAV: Blizanci mogu da očekuju period harmonije u komunikaciji sa partnerom jer su uspeli da prevaziđu stare razlike u stavovima. Vaš odnos je krajnje otvoren i zato će uslediti period dalje harmonizacije. Slobodne Blizance očekuje poznanstvo sa privlačnom osobom preko prijatelja.

ZDRAVLJE: Glavobolja.

Rak

22. 6. - 22. 7.

POSAO: Nepovoljan period za pregovore sa firmama iz inostranstva. Posebno bi trebalo da se čuvate u razgovoru s nadređenima jer ne trpite rad pod pritiskom, pa su mogući verbalni konflikti. Ključ uspeha u potpunosti je u ispravnom zauzimanju stava. Finansije idu nabolje.

LJUBAV: Povoljni aspekti Venere i Merkura tokom ovog perioda mogu da donesu harmoniju u odnos s partnerom. Pred vama je uspešno ostvarenje važnog zajedničkog cilja. Slobodni Rakovi mogu da započnu vezu s jednom osobom, pa da se ubrzo nakon toga razočaraju.

ZDRAVLJE: Anksioznost.

Lav

22. 7. - 23. 8.

POSAO: Povoljan aspekt Sunca i Marsa u vašem polju finansija doneće vam početak rada na nekom velikom poslu. Poći će vam za rukom da ostvarite vašu originalnu ideju koja će vas učiniti konkurentnim. Ključ vašeg finansijskog uspeha u ovom periodu sastojaće se u vašoj inovativnosti.

LJUBAV: Razmirice s partnerom, kao i potpuno različiti stavovi o vama bitnim stvarima, obeležiće ovaj vikend. Međutim, uspećete da krenete u ostvarenje zajedničkog poduhvata koji će vam rešiti egzistencijalne probleme. Slobodni Lavovi mogu da se upuste u tajnu vezu.

ZDRAVLJE: Nervoza.

Devica

24. 8. - 23. 9.

POSAO: Device se nalaze u svom elementu budući da su Sunce i Mars, planete energije, u vašem znaku. To će vam doneti pozitivnu energiju na poslovnim sastancima i na početku novog posla ili rada na novom projektu. Potpisivanje dugoročnog ugovora.

LJUBAV: Device koje su u vezi prolaziće kroz period krize poverenja. Moguće su situacije u kojima ćete uloviti nedosledne izjave partnera i po tome zaključiti da partner jednostavno nije iskren. Slobodne Device mogu da upoznaju veoma zanimljivu Škorpiju ili Ribe.

ZDRAVLJE: Anksioznost.

Vaga

24. 9. - 23. 10.

POSAO: Konjunkcija Merkura i Venere u vašem znaku doneće vam mogućnost finansijskog dobitka. S druge strane, na planu poslovne komunikacije to će vam doneti dobre rezultate i finansijski dobar period. Čitav niz poslovnih sastanaka može da vam donese proširenje obima posla, ali i pritisak kratkih rokova.

LJUBAV: Očekuje vas početak ljubavne avanture sa osobom koju poznajete preko posla, ali se nakon izvesnog vremena može ispostaviti da ta osoba nije dobra za vas. Vage koje se nalaze u vezi očekuje uspeh u rešenju bitnog problema.

ZDRAVLJE: Solidno.

Škorpija

24. 10. - 22. 11.

POSAO: Povoljan aspekt Merkura i Venere donosi vam povoljan period za pregovore. Sada polažete temelj dugoročnih projekata. To će se odraziti i na poboljšanje finansijske situacije. Očekuje vas reorganizacija poslovanja i uvođenje nekih novih elemenata na poslu. Finansijska situacija će se popraviti.

LJUBAV: Pozitivan period doprineće harmonizaciji vašeg odnosa s partnerom. Bogat društveni život obeležiće ovaj period. Vaš partner je promenio neke stvari u ponašanju i time praktično pokazao da mu je stalo do vas.

ZDRAVLJE: Proverite krvni pritisak.

Strelac

23. 11. - 21. 12.

POSAO: Ovaj period vam može doneti poteškoće sa jednom od vaših investicija. Budite obazrivi sa nekim potencijalnim saradnicima jer mogu da budu vrlo naporni. Dominantna tema ovog vikenda zaista jesu investicije. Ipak, pre nego što uložite novac, sve prvo dobro proverite.

LJUBAV: Strelčeve ovog vikenda očekuje zajednički izlazak s partnerom. Spremni ste da se otisnete i na jedno egzotično putovanje, pa ćete u vaš odnos da uđe posebna dinamika. To će oživeti vaš stari žar i poboljšati kvalitet vaše veze.

ZDRAVLJE: Dobro.

Jarac

21. 12. - 21. 1.

POSAO: Ovaj period će biti povoljan za Jarčeve koji se nalaze na rukovodeći položajima i rade u oblasti medicine. Pripremite dobar plan jer će vam samo to omogućiti da izađete na kraj s velikim brojem obaveza i poslova za koje ćete imati kratke rokove. Vaša finansijska situacija će se popraviti.

LJUBAV: Jarčevi mogu imati kratkotrajne epizode u kojima se neće dobro slagati s partnerom. Ovaj vikend će vam doneti vrlo ozbiljan razgovor s partnerom. Slobodne Jarčeve očekuje zanimljivo poznanstvo sa jednom Vodolijom, Rakom ili Škorpijom.

ZDRAVLJE: Bolovi u vratu.

Vodolija

21. 1. - 19. 2.

POSAO: Ovaj period donosi vam sjajne prilike, pa ćete moći da očekujete uspeh ukoliko se bavite trgovinom, uvozom i izvozom i kreativnim zanimanjima. Pružiće vam se prilika da radite u inostranstvu i da sarađujete sa stranim firmama. Vaše polje platnog prometa dobija na dinamici, pa će vam ovaj period doneti priliv novca.

LJUBAV: Vodolije tokom ovog vikenda očekuje susret sa osobom koju dugo nisu videli, a koja im je nekada značila mnogo. Slobodne Vodolije mogu preko prijatelja da upoznaju zanimljivu osobu u znaku Riba ili Lava.

ZDRAVLJE: Nervoza.

Ribe

20. 2. - 20. 3.

POSAO: Ovaj vikend je nepovoljan jer vam negativan aspekt Neptuna i Jupitera može doneti probleme sa konkurencijom. Do vas može dopreti informacija da su vas na neki način oštetili zbog prisvajanja projekta koji je u stvari vaš. Pred vama se otvara odličan period saradnje sa inostranstvom, a to može biti i putem interneta.

LJUBAV: Slobodne Ribe nalaze se pred novom ljubavnom vezom. Upoznaćete privlačnu osobu na putovanju. Ubrzo može uslediti susret, a moguće je više od ljubavne romanse. Ribe koje su u vezi prolaze kroz krizu poverenja.

ZDRAVLJE: Solidno.

  • Na kiosku
    Danas na kioscima

    Samo u Srpskom telegrafu - informacije kojih nema u drugim medijima

    Naslovna za 21. 10. 2019.