Dnevni horoskop za subotu, 17. 8. 2019.


Horoskop

Ovan

21. 3. - 20. 4.

POSAO: Ovnovi koji se bave kreativnim zanimanjima, umetnošću, modom, dizajnom ili prosvetom u ovom periodu mogu da ostvare značajan napredak na poslu. Jupiter se oslobodio retrogradnog kretanja, a to će vam doneti ekspanziju kako u pogledu obima posla tako i u proširenju saradnika.

LJUBAV: Veoma povoljan period na ljubavnom planu, kako za one koji su u vezi tako i za slobodne Ovnove. Ukoliko postoji neki problem između vas i partnera, sada je pravi trenutak da ga rešite. Posvetite se više jedno drugome.

ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

Bik

21. 4. - 21. 5.

POSAO: Mars tokom ovog vikenda ulazi u znak Device, a to vam može doneti rad na projektu koji podrazumeva vašu inventivnost. Sada je pravi trenutak da počnete da radite na ostvarenju originalne poslovne ideje. U tome vas očekuje podrška uticajne osobe koja će biti spremna da investira u vas.

LJUBAV: Slobodnim Bikovima predstoji početak nove ljubavne veze sa osobom koju mogu upoznati preko prijatelja. Bikovi koji su u vezi povremeno imaju krizu poverenja s partnerom, pa situacija zahteva dodatno prilagođavanje.

ZDRAVLJE: Osetljivost grla.

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

POSAO: Ulazak Marsa u znak Device stavlja akcenat na završetak onoga što ste ranije započeli. Poseban uspeh vas očekuje ukoliko se bavite trgovinom, zabavom ili estetikom u najširem smislu te reči. Vaš vladar Merkur nalazi se u trećem polju komunikacije i ističe u prvi plan važne poslovne pregovore. Finansijski uspešan period.

LJUBAV: Slobodni Blizanci mogu da započnu novu vezu sa osobom koja će ih potpuno oduševiti. Blizanci koji su u vezi prolaze kroz lep i romantičan period prepun razumevanja i ljubavi.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Rak

22. 6. - 22. 7.

POSAO: Očekuju vas važni poslovni pregovori oko nekog projekta, pa će glavni izazov za vas u ovom periodu biti upravo poslovna komunikacija. Pred vama se nalazi posebno iskušenje da pronađete zajednički jezik sa teškim pregovaračima. Ovaj period može obeležiti značajan priliv finansija.

LJUBAV: Rakovi su se previše usredsredili na neke druge probleme, poslovne obaveze, a upravo na tome im može zameriti njihov partner. Neophodno je da promenite tu lošu naviku. Slobodni Rakovi mogu da započnu vezu na nekom putovanju.

ZDRAVLJE: Probavne smetnje.

Lav

22. 7. - 23. 8.

POSAO: Ulazak Marsa u znak Device, vaše polje finansija, ukazuje na to da ulazite u period kada će akcenat biti na novim investicijama. Planete vam pružaju podršku da ostvarite značajnu zaradu, a to se posebno odnosi na one koji se bave kreativnim zanimanjima i trgovinom. Mudrim poslovnim potezima unapredićete finansijsku situaciju.

LJUBAV: Slobodni Lavovi mogu da se odluče na to da uđu u vezu s osobom koja im se već dugo dopada. To može da se pretvori u ozbiljnu vezu. Lavovi koji su u vezi žele da nešto promene u vezi.

ZDRAVLJE: Pojačan stres.

Devica

24. 8. - 23. 9.

POSAO: Device ulaze u veoma povoljan period kada će na poslu posebno zablistati organizacionim sposobnostima i govorničkim veštinama. Uspeh vas očekuje čak i u teškim i komplikovanim radnim zadacima, a od oblasti posebno se izdvajaju menadžment, dizajn i trgovina.

LJUBAV: Device mogu da se nađu u iskušenju da započnu vezu s osobom koju poznaju s posla. Iz nekih razloga, mogu se odlučiti da svoju vezu zadrže u tajnosti. Device koje su u vezi prolaze kroz stabilan period. Planirate zajedničko putovanje.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Vaga

24. 9. - 23. 10.

POSAO: Akcenat ovog perioda je na sklapanju ugovora o saradnji i proširenju kruga saradnika. Iako neće sve teći glatko na sastancima, uspešno ćete se dogovoriti i započeti rad na dugoročnom projektu. To će vam doneti unapređenje finansijske situacije na duge staze.

LJUBAV: Slobodne Vage mogu da pronađu srodnu dušu u krugu poslovnih saradnika s kojima se svakodnevno viđaju. Vage koje su u vezi mogu prolaziti kroz kratkotrajan period krize poverenja s partnerom. Biće neophodno da o svemu tome iskreno porazgovarate.

ZDRAVLJE: Solidno.

Škorpija

24. 10. - 22. 11.

POSAO: Mars ulazi u znak Device u ovom periodu, a to stavlja akcenat na poslovnu saradnju i neko novo poglavlje na tom planu. Može takođe doći i do obnavljanja neke stare saradnje. Poseban uspeh vas očekuje u umetničkim zanimanjima, modi, dizajnu i menadžmentu. Očekuje vas podrška neke uticajne osobe.

LJUBAV: Spremni ste za novo poglavlje na ljubavnom planu. I zaista, planete vam spremaju teren upravo za takvo novo ljubavno poglavlje. Očekuje vas veza prepuna strasti i dinamike, ali i pomešanih osećanja.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Strelac

23. 11. - 21. 12.

POSAO: Prelazak Marsa u znak Device najavljuje vam energetski talas nove motivacije. Ukazaće vam se šansa i za saradnju sa inostranstvom, kao i za sam prelazak u inostranstvu gde možete duže vreme raditi. Jupiter, vaš vladalac, oslobodio se retrogradnog kretanja i sada konačno možete da krenete napred.

LJUBAV: Slobodni Strelčevi mogu da upoznaju neku osobu na putovanjima ili neka osoba iz inostranstva može biti na proputovanju, pa može i na taj način doći do upoznavanja. U svakom slučaju, s tom osobom će biti moguća ozbiljna veza.

ZDRAVLJE: Solidno.

Jarac

21. 12. - 21. 1.

POSAO: Prepuni ste odličnih poslovnih ideja! Ipak, one kao da ne nailaze na pozitivne reakcije vaših kolega i nadređenih. Retrogradni Mars u vašem polju finansija, s druge strane, usporava i odlaže neke isplate finansijskih sredstava, tako da se osećate kao da ste u pat poziciji. Posvetite se više planiranju i organizaciji.

LJUBAV: Neophodno je da sa partnerom budete maksimalno otvoreni jer postoji mogućnost da se između vas uvukla sumnja. Slobodni Jarčevi mogu da obnove vezu sa osobom koja im je mnogo značila u prošlosti.

ZDRAVLJE: Dobro.

Vodolija

21. 1. - 19. 2.

Vodolija

POSAO: Ulazak Marsa u znak Device, vaše polje platnog prometa, stavlja akcenat na finansijski momenat. Mnogo truda i energije ćete uložiti na to da popravite finansijsku situaciju, a to će vam uspeti za rukom. Poseban uspeh vas očekuje kroz uslužne delatnosti, dizajn i farmaceutsku industriju.

LJUBAV: Slobodne Vodolije mogu da upoznaju izuzetno zanimljivu osobu u krugu prijatelja. Ovaj period vam donosi priliku da počnete da se viđate, a iz toga može da nastane nešto mnogo više od obične avanture.

ZDRAVLJE: Loša cirkulacija.

Ribe

20. 2. - 20. 3.

POSAO: Uspeh u javnim nastupima, kroz obraćanje javnosti ili prezentacije obeležiće ovaj period. Planete vam pružaju podršku da sklopite novi sporazum o saradnji i uspostavite novu saradnju. Od vaših taktički mudrih poteza u ovom periodu zavisiće vaše finansije na dugoročnom nivou.

LJUBAV: Ribe koje su u vezi mogu prolaziti kroz period krize, može biti dosta nesuglasica s partnerom. Biće neophodno da jedna strana popusti. Slobodne Ribe mogu da se upuste u avanturu s nekom osobom koju upoznaju na putovanju.

ZDRAVLJE: Odlično.

  • Na kiosku
    Danas na kioscima

    Samo u Srpskom Telegrafu - informacije kojih nema u drugim novinama

    Naslovna za 27. 1. 2021.