Dnevni horoskop za subotu, 20. 7. 2019.


Horoskop

Ovan

21. 3. - 20. 4.

POSAO: Ovaj period vam donosi završetak rada na važnom poslovnom zadatku ili projektu. Jedno poglavlje završavate, a drugo počinjete. Naglašen je kvalitet prezentacije vaših ideja pred poslovnim saradnicima jer će mnogo toga zavisiti od vašeg samouverenog nastupa na tom sastanku.
LJUBAV: Promenljivost raspoloženja i impulsivnost mogu doprineti tome da između vas i partnera povremeno dođe do razmirica, pa čak i burne rasprave, i to oko najbanalnijih sitnica. Za slobodne Ovnove postoji mogućnost tajne veze sa osobom sa posla.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

Bik

21. 4. - 21. 5.

POSAO: Poslovna putovanja mogu da vam donesu neočekivane preokrete i iznenađenja, tako da vaši pregovori mogu krenuti u potpuno iznenađujućem pravcu. Ta iznenadna promena uslova poslovanja iziskivaće dodatna prilagođavanja. U svakom slučaju, pripremite rezervni plan.
LJUBAV: Želite da nešto iz korena promenite u vezi s partnerom. To će vas dovesti u situaciju kada ćete se naći pred izborom po sistemu ili-ili. Ako ste nezadovoljni vezom, možete se odlučiti za radikalna rešenja. Slobodne Bikove može iznenaditi poruka od bivše ljubavi.
ZDRAVLJE: Dobro.

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

POSAO: Poslovni plan vam je u prethodnoj nedelji bio obeležen velikim izazovima. Teški pregovori i stalna neizvesnost dosta su vas iscrpeli. Uprkos tome, ovog vikenda poći će vam za rukom da prevaziđete problem koji je blokirao vaše poslovanje.
LJUBAV: Moguće su razmirice sa partnerom, ali se može ispostaviti da su sumnje partnera bile neosnovane. Slobodni Blizanci se mogu pomiriti sa bivšim partnerom. Postoji mogućnost upuštanja u tajnu ljubavnu vezu sa osobom koja nije slobodna.
ZDRAVLJE: Stabilno.

Rak

22. 6. - 22. 7.

POSAO: Sprovodite analizu protekle situacije na poslu. Tada je moglo doći do zakašnjenja ili odlaganja rada na važnom delu poslovnog zadatka. Primenite svoj unapred pripremljeni rezervni plan da prebrodite nestabilan period.
LJUBAV: Rakovi koji su slobodni lako mogu da se upuste u vezu sa osobom koju poznaju preko posla. Moguć je početak veze. Rakovi koji su u vezi prolaze kroz turbulentan period jer se nakupilo dosta negativnih poena u pogledu ponašanja partnera. Potrudite se da pronađete kompromisno rešenje.
ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Lav

22. 7. - 23. 8.

POSAO: Ovaj period vam donosi završetak rada na važnom poslovnom projektu. Odlučili ste da uvedete nove elemente u vaše radno okruženje, kao i nove metode rada. Poslovni uspeh vas očekuje kroz proširenje kruga poslovnih saradnika i povećan obim posla. Trebalo bi da maksimalno iskoristite naklonost planeta.
LJUBAV: Vaša raspoloženja su promenljiva i teško vam je da balansirate poslovni i emotivni život. Vaša dilema može da se ogleda i u dvoumljenju između dva potencijalna partnera. Situacija zahteva iskreno samopreispitivanje.
ZDRAVLJE: Solidno.

Devica

24. 8. - 23. 9.

POSAO: Tokom čitavog jula, dok se Merkur kreće retrogradno, možete imati zastoje i odlaganja u realizaciji poslovnih planova. Pa, ipak, zahvaljujući tome što ste izuzetno vredni, uspešno ćete prebroditi ovaj period. Mogući su nepredviđeni problemi, kao i problemi sa dokumentacijom. Zbog toga vam treba rezervni plan.
LJUBAV: Device čeka poseban izazov na ljubavnom planu zbog toga što im se sve više dopada osoba sa posla, ali oklevaju da načine prvi korak. Slobodne Device mogu se naći u dilemi zbog više potencijalnih prilika za ulazak u vezu.
ZDRAVLJE: Odlično.

Vaga

24. 9. - 23. 10.

POSAO: Pravi je trenutak da nešto bitno promenite u svojoj karijeri. Sada je kucnuo čas da se angažujete oko važnog poslovnog cilja. Ukoliko želite da promenite radno mesto, sada je pravi trenutak za to. Odnosi na poslu kreću se silaznom putanjom.
LJUBAV: Povratak bivše ljubavi može da vas postavi u dilemu. Vaše emocije su i dalje jake, tako da ćete odlučiti da obnovite vezu. Vage koje su u braku trebalo bi pravovremeno da reše neke porodične probleme da se ne bi nagomilavali i kasnije doneli ozbiljne posledice.
ZDRAVLJE: Probavne tegobe.

Škorpija

24. 10. - 22. 11.

POSAO: Ovaj period može obeležiti poslovno putovanje i rešenje administrativnih pitanja. Potrudite se da se držite po strani od manipulativnih kolega jer postoji mogućnost spletki. Finansijski dobitak vam dolazi zahvaljujući vrednom radu na poslu.
LJUBAV: Očekuje vas burna ljubavna romansa sa osobom koju možete upoznati na nekom putovanju. U početku sve može izgledati kao flert, ali će vam tek vreme pokazati da će vaš odnos biti više od prolazne veze. Zbog toga ćete se naći pred bitnim odlukama u kom pravcu će vaša veza dalje krenuti.
ZDRAVLJE: Prehlada.

Strelac

23. 11. - 21. 12.

POSAO: Vaši odnosi sa saradnicima mogu da prođu kroz turbulentnu fazu. Iza vas je nedelja u kojoj je došlo do promene plana, ali se vi uvek nekako snađete i umete dobro da improvizujete rešenja. Nestabilna situacija na finansijskom planu za vreme retrogradnog Merkura.
LJUBAV: Situacija na ljubavnom planu je dosta složena. Neophodno je da otvoreno porazgovarate s partnerom da biste rešili dugotrajan problem. Slobodni Strelčevi mogu da uđu u vezu s nekim prijateljem koji im se odavno dopada i prema kojem nisu ravnodušni.
ZDRAVLJE: Problemi sa zubima.

Jarac

21. 12. - 21. 1.

POSAO: Pred vama je odličan period jer vam u neke osobe mogu vratiti novac koji ste im pozajmili ili možete dobiti novac koji iz nekog razloga kasni. Odlična poslovna odluka može vam doneti finansijski uspeh u budućnosti.
LJUBAV: Ovaj period može da obeleži početak ljubavne veze koja se zasniva više na seksualnoj privlačnosti nego na emocijama. Očekuje vas buran ljubavni period. Novo poznanstvo sa fatalno privlačnom osobom u znaku Bika ili Škorpije očekuje vas preko posla ili na poslovnim putovanjima.
ZDRAVLJE: Promenite režim ishrane.

Vodolija

21. 1. - 19. 2.

POSAO: Ovaj period donosi vam mogućnost obnavljanja stare poslovne saradnje. Finansijska situacija će početi da se popravlja zahvaljujući vašim ispravnim odlukama što se tiče rada na projektu. Retrogradni Merkur će nastaviti da vas ometa što se tiče priliva novca.
LJUBAV: Problemi i neophodnost dodatnog prilagođavanja u vezi s partnerom. Partner može da vam prigovori da ga zapostavljate, a ti prigovori su na mestu jer više vremena posvećujete poslu. Očekuje vas avantura zasnovana više na seksualnoj privlačnosti.
ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Ribe

20. 2. - 20. 3.

POSAO: Pomoć jedne uticajne osobe može da doprinese tome da ostvarite veliki pomak u karijeri ili jednostavno drastično proširite svoj posao. Uprkos zastoju u prilivu novca prošle nedelje, uskoro vas očekuje dodatni izvor prihoda na koji ranije niste računali.
LJUBAV: Ribe očekuje susret sa atraktivnom osobom preko prijatelja ili preko posla. Osoba u znaku Škorpije mogla bi ozbiljno zaokupiti vašu pažnju. Mogućnost početka ozbiljne veze je velika. Ribe koje su u vezi očekuje postepena harmonizacija veze.
ZDRAVLJE: Problemi sa kožom i alergija.

  • Na kiosku
    Danas na kioscima

    Samo u Srpskom telegrafu - informacije kojih nema u drugim medijima

    Naslovna za 24. 8. 2019.