Dnevni horoskop za subotu, 13. 7. 2019.


Horoskop

Ovan

21. 3. - 20. 4.

POSAO: Zanimljivu konstelaciju na nebu čine uticaji konjunkcije Marsa i retrogradnog Merkura i Urana u vašem polju finansija, koja može doprineti tome da dođe do nekih odlaganja poslova ili promena radnog plana. Vaša poslovna scena je puna neizvesnosti i zahteva da poslujete slušajući glas vaše intuicije.
LJUBAV: U ovom periodu više vremena ćete posvetiti partnerki i porodici, a to će se na jedan veoma pozitivan način odraziti na poboljšanje kvaliteta u vašem odnosu. Slobodne Ovnove očekuje ljubavna avantura na putovanju.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

Bik

21. 4. - 21. 5.

POSAO: Vaša poslovna scena je dosta složena zahvaljujući uticajima aspekata retrogradnog Merkura i Marsa i Urana. To vam donosi poteškoće u komunikaciji sa nadređenima i kolegama, a može stvoriti i nepredvidive preokrete u vašem odnosu. Pažljivo birajte reči u komunikaciji.
LJUBAV: Partner vam je prigovorio da se oseća zapostavljenim i da premalo vremena provodite s njim. Dobro razmislite o tome i počnite da sprovodite neophodne promene u ponašanju. Slobodni Bikovi mogu da upoznaju zanimljivu osobu preko prijatelja.
ZDRAVLJE: Osetljivost grla.

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

POSAO: Vaš vladar Merkur krenuo je retrogradno, a njegovi uticaji vam mogu stvoriti razne zastoje, promene u pregovorima i uslovima saradnje. Za vreme tih uticaja nije dobro da ulazite u rizične investicije, niti da donosite krupne odluke. Obazrivo upravljajte novcem.
LJUBAV: Vaš odnos s partnerom kao da stagnira i osećate da između vas fali neka karika. To ćete pokušati da nadoknadite unošenjem posebne dinamike u odnos, razgovorom i zanimljivim putovanjem. Slobodne Blizance očekuje burna avantura sa Strelcem.
ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

Rak

22. 6. - 22. 7.

POSAO: U ovom periodu može doći do pogoršanja odnosa s nadređenima, ali i kolegama. Ne savetuje vam se da povlačite bitne poslovne poteze budući da u ovom periodu nemate uvid u celokupnu situaciju. Očekuje vas potpisivanje ugovora o dugoročnoj saradnji, ali i sa tim sačekajte bolji period.
LJUBAV: Slobodni Rakovi će imati veliki broj prilika da pronađu svoju srodnu dušu, a veoma zanimljivu osobu možete da sretnete upravo na nekom putovanju. Rakovi koji su u vezi mogu imati konfliktne scene s partnerom, ali će problem brzo prevazići.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Lav

22. 7. - 23. 8.

POSAO: Nastojite da proširite krug saradnika i uvedete nešto novo u poslovanje, ali možete naići na veoma naporne pregovarače. Neophodno je da ispoljite takt i strpljenje i dogovor će biti zaključen. Možete imati i neočekivano poslovno putovanje koje vam može doneti značajan finansijski dobitak.
LJUBAV: Vaš odnos s partnerom tokom ovog perioda može da prolazi kroz posebnu krizu. Reč je o potpuno različitim stavovima što se tiče nekog bitnog pitanja vaše budućnosti. Neophodno je da to prevaziđete nekim kompromisnim rešenjem.
ZDRAVLJE: Odlično.

Devica

24. 8. - 23. 9.

POSAO: Retrogradni Merkur i nepovoljan aspekt Marsa i Urana donose vam dosta iskušenja i promenljivu situaciju na vašoj poslovnoj sceni. Važno je da u ovom periodu izbegavate rizične investicije i ne donosite krupne odluke. Skloniji ste previdima i ne sagledavate celu sliku.
LJUBAV: Ovo je povoljan period da prevaziđete nesuglasice sa partnerom i stabilizujete vašu vezu. Uspešno ćete rešiti neki problem koji postoji u okviru vašoj porodice. Slobodne Device očekuje poznanstvo sa osobom rođenom u znaku Riba ili Škorpije.
ZDRAVLJE: Alergija.

Vaga

24. 9. - 23. 10.

POSAO: Nepovoljan aspekt Marsa i Urana nalaže da budete obazrivi u pregovorima sa poslovnim partnerima. Ovaj vid energije se može ispoljiti u vidu teških pregovora ili nedovoljno preciznih formulacija koje bi mogle dovesti do velikih nesporazuma.
LJUBAV: Slobodne Vage očekuje burna ljubavna avantura, ali zasnovana više na fizičkoj privlačnosti. Vage koje su u vezi mogu imati problem sa nedoslednim ponašanjem partnera i jednostavno ne znaju na čemu su sa njim. Vage koje su u vezi prolaze kroz period samopreispitivanja.
ZDRAVLJE: Vrtoglavica.

Škorpija

24. 10. - 22. 11.

POSAO: Negativni aspekti retrogradnog Merkura, Marsa i Urana mogu se odraziti na vaše poslovanje kroz razne zastoje u pregovorima sa poslovnim saradnicima. Ključ uspeha sastojaće se u prevazilaženju različitih mišljenja u okviru vašeg tima saradnika. Budite oprezni sa rizičnim investicijama.
LJUBAV: Negativni aspekti Marsa i Urana stvaraju napetost između vas i partnera. Pažljivo birajte reči jer vrlo lako može da se desi da budete pogrešno shvaćeni. Slobodne Škorpije mogu da upoznaju zanimljivu osobu na putovanju.
ZDRAVLJE: Bez promene.

Strelac

23. 11. - 21. 12.

POSAO: Negativni aspekti Marsa, retrogradnog Merkura i Urana mogu da izazovu probleme u komunikaciji s poslovnim saradnicima, pa je čak moguć i prekid saradnje. Možete doneti odluku da raskinete neki ugovor. Sve to vam donose nepovoljni aspekti planeta u vašem polju poslovanja.
LJUBAV: Negativni aspekti Urana i Marsa stvaraju vam nervozu i mogu oživeti neki stari problem između vas i partnera. Budite maksimalno iskreni i otvoreni jer bilo kakva neiskrenost u vašim izjavama može dodatno probuditi sumnju kod vašeg partnera.
ZDRAVLJE: Nervoza.

Jarac

21. 12. - 21. 1.

POSAO: Nepovoljni aspekti retrogradnog Merkura, Marsa i Urana mogu da utiču na pogoršanje vaše komunikacije sa nadređenima na poslu. Moguće su konfrontacije i sukob interesa. Ukoliko ste nezadovoljni svojom postojećem pozicijom, možete se odlučiti da krenete u potragu za novim radnim mestom.
LJUBAV: Tokom ovog perioda nalazićete se pod negativnim aspektima planeta i na ljubavnom planu. To može rezultirati zahlađenjem vašeg odnosa. Možete se jednostavno osetiti neshvaćenim. Rešenje ćete moći da pronađete jedino u kompromisu.
ZDRAVLJE: Nesanica.

Vodolija

21. 1. - 19. 2.

POSAO: Negativni aspekti retrogradnog Merkura, Marsa i Urana dovode vas u poziciju da donosite ekstremne odluke koje se tiču neke saradnje. Postoji velika mogućnost raskida neke stare poslovne saradnje. Ključ uspeha u ovom periodu sastoji se u proširenju saradnje na nove saradnike.
LJUBAV: Ovaj period može obeležiti kriza poverenja između vas i partnera. Oboje ste posvećeni poslu u velikoj meri i to bi moglo u poslednje vreme stvoriti veliku distancu između vas. Ovaj problem moći ćete da rešite jedino iskrenim razgovorom.
ZDRAVLJE: Stabilno.

Ribe

20. 2. - 20. 3.

POSAO: Glavni problem ovog perioda jesu međuljudski odnosi na poslu, ali i finansije. Moglo bi da dođe do konflikta između vas i vaših kolega, ali i između vas i vaših nadređenih. Ispoljite strpljenje i diplomatski stav i samo na taj način ćete prevazići razlike u stavovima. Ostanite pribrani.
LJUBAV: Ovaj period može izneti na videlo neki stari problem između vas i partnera. Ovog puta više nećete moći da odlažete njegovo rešenje. Previše ste obuzeti poslovnim obavezama i partner je sa razlogom počeo da sumnja u vašu vernost.
ZDRAVLJE: Stres.

  • Na kiosku
    Danas na kioscima

    Samo u Srpskom telegrafu - informacije kojih nema u drugim medijima

    Naslovna za 8. 8. 2020.