Dnevni horoskop za subotu, 23. 3. 2019.


Horoskop

Ovan

21. 3. - 20. 4.

POSAO: Sunce ulazi u vaš znak i doprinosi tome da se osećate odlučnijim i motivisanijim da ostvarite najviši cilj. Boravak Urana i Marsa u vašem polju novca uliće vam dodatnu hrabrost da uđete u poslovni rizik koji će vam se ovog puta višestruko isplatiti.
LJUBAV: U ovom periodu nastupa stabilizacija vašeg odnosa s partnerom. Uspešno ćete prevazići ranije nesuglasice i krenuti putem uzajamnog razumevanja i podrške. Slobodne Ovnove očekuje zbližavanje sa veoma zanimljivom osobom koju poznaju preko posla.
ZDRAVLJE: Glavobolja i variranje pritiska.

Bik

21. 4. - 21. 5.

POSAO: Ovaj period obeležiće značajno unapređenje na finansijskom planu. Zahvaljujući dobro osmišljenim poslovnim potezima, proširićete krug poslovnih saradnika. To će za posledicu imati povećan obim posla, kao i pojačan promet novca.
LJUBAV: Nepovoljan aspekt Venere i Marsa može loše da se odrazi na kvalitet vaše komunikacije s partnerom. To neće drastično pogoršati vaš odnos, ali može stvoriti atmosferu nesporazuma i neslaganja. Biće neophodan kompromis. Slobodni Bikovi mogu da upoznaju svoju srodnu dušu preko prijatelja.
ZDRAVLJE: Variranje pritiska.

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

POSAO: Retrogradni Merkur do 28. marta nastavlja da vas iskušava, posebno kad je strpljenje u pitanju, budući da može da uspori dinamiku vašeg poslovanja i iskomplikuje pitanja vezana za administrativni deo posla. Uprkos tome, improvizacijom ćete prevazići potencijalne prepreke.
LJUBAV: Ovaj period obeležiće naizmenični periodi sunca i oblaka između vas i partnera. Povremeno možete da se osetite neshvaćenim od partnera, a ono što vas posebno iritira jeste nepoverenje koje vaš partner ovog puta može ispoljiti.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Rak

22. 6. - 22. 7.

POSAO: Uran i Mars u vašem polju poslovne saradnje i organizacije donosi nešto radikalno novo. Bilo da je reč o radu na novom projektu ili novom timu saradnika, biće neophodno dodatno prilagođavanje. Sunce boravi u vašem polju karijere, a to će vam uliti dodatni elan i odličan osećaj za pravac delovanja.
LJUBAV: Slobodnim Rakovima predstoji početak veze s osobom koju mogu upoznati preko posla. Rakovi koji su u vezi prolaze kroz period većeg razumevanja, a provodiće daleko više vremena s partnerom i u krugu porodice.
ZDRAVLJE: Probavne smetnje.

Lav

22. 7. - 23. 8.

POSAO: Negativni aspekti Venere i Marsa u vašem polju karijere mogu da uzrokuju poteškoće u saradnji s nekim poslovnim saradnicima. Da biste uspešno nastavili saradnju, neko od vas će morati da načini ustupak. Ne preporučuju vam se rizične investicije, posebno ne sa novim saradnicima.
LJUBAV: Nepovoljni aspekt Venere i Marsa može da donese negativnu atmosferu između vas i partnera. Osećate se neshvaćenim i kao da ste potpuni stranci. Neophodan je kompromis. Slobodne Lavove očekuje poznanstvo sa jednom Vodolijom ili Vagom.
ZDRAVLJE: Bez promena.

Devica

24. 8. - 23. 9.

POSAO: Poseban uspeh očekuje Device koje se bave prosvetom, zdravstvom ili kreativnim zanimanjima. Povoljan aspekt između Marsa i Plutona ukazuje na uspešnu saradnju sa inostranstvom ili na veliki napredak u karijeri kroz neki vid stručnog usavršavanja. Retrogradni Merkur može da uspori tempo vašeg poslovanja, ali ćete to ubrzo prevazići.
LJUBAV: Slobodne Device mogu da se zbliže sa osobom koju su upoznali preko posla. Moguć je početak ljubavne veze. Device koje su u vezi očekuje uglavnom harmoničan period u odnosu s partnerom.
ZDRAVLJE: Solidno.

Vaga

24. 9. - 23. 10.

POSAO: Obazrivo upravljajte novcem jer postoji mogućnost zastoja i nepredviđenog spleta okolnosti. Nepovoljan aspekt Venere i Marsa otežava komunikaciju na poslu i može da vam donese neprijatnosti u vidu rasprave sa nadređenima ili konfliktne situacije s kolegama.
LJUBAV: Ovaj period može da obeleži kriza poverenja koju na svojoj koži možete da osetite u vidu ljubomornih scena partnera. Iskrenim razgovorom uspećete da prevaziđete taj problem. Slobodne Vage mogu da upoznaju veoma zanimljivu osobu na nekoj zabavi.
ZDRAVLJE: Nervoza.

Škorpija

24. 10. - 22. 11.

POSAO: Planete u polju komunikacije mogu da vam donesu proširenje kruga saradnika i bitne nove elemente u poslovanju. Poseban uspeh vas očekuje u oblasti uslužnih delatnosti i rada sa poslovnim klijentima. Možete proširiti delokrug dosadašnjih radnih aktivnosti.
LJUBAV: Ovaj period može da obeleži obnavljanje komunikacije sa osobom koja vam je mnogo značila u prošlosti. Međutim, ubrzo nakon vašeg susreta, u vama može da se javi stara dilema da li će vas možda ponovo nečim razočarati. Sačekajte da vam to pokaže vreme.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Strelac

23. 11. - 21. 12.

POSAO: Planete Mars i Uran borave u vašem polju poslovanja, a to vam može doneti nove elemente u radnom okruženju. Nova tehnologija poslovanja i nove metode samo su jedan od nekih tih elemenata. Ukoliko nameravate da započnete privatni biznis, ovaj period je odličan za pripremu i organizaciju.
LJUBAV: Vaš odnos sa partnerom prožima atmosfera harmonije. Mnogo više vremena ćete posvetiti jedno drugome i to će bitno unaprediti kvalitet vaše veze. Slobodni Strelčevi mogu da upoznaju veoma privlačnu osobu preko posla.
ZDRAVLJE: Promenite režim ishrane.

Jarac

21. 12. - 21. 1.

POSAO: Retrogradni Merkur u konjunkciji sa Neptunom može kod vas da stvori nerealna očekivanja ili procenu u okviru jedne poslovne saradnje. Zato je neophodno da što se tiče nove poslovne saradnje donosite odluke na kolektivnom nivou. Obnavljanje jedne stare saradnje može takođe da obeleži ovaj period.
LJUBAV: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz period krize jer previše vremena posvećujete poslovnim obavezama. Popravite to na vreme. Slobodni Jarčevi mogu da se zaljube na prvi pogled u osobu rođenu u znaku Škorpije ili Device.
ZDRAVLJE: Stabilno.

Vodolija

21. 1. - 19. 2.

POSAO: Glavni izazov je da realno procenite situaciju na finansijskom planu. Konjunkcija Neptuna i Merkura u vašem polju finansija može da vam donese nerealnu procenu što se tiče neke rizične investicije. Savetuje vam se da sačekate bolji trenutak i da se sada više posvetite analizi i pripremama za rad na novom poslovnom projektu.
LJUBAV: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz fazu krize u kojoj dominiraju nesuglasice i manjak poverenja. Slobodne Vodolije očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom u znaku Lava, i to preko prijatelja.
ZDRAVLJE: Nesanica.

Ribe

20. 2. - 20. 3.

POSAO: Uran i Mars borave u vašem polju komunikacije, a to će vam doneti proširenje kruga saradnika i povećan obim posla. Poseban uspeh očekuje Ribe koje se bave uslužnim delatnostima ili nekim kreativnim zanimanjem. Očekuje vas značajno unapređenje finansija zahvaljujući inovativnim poslovnim idejama.
LJUBAV: Problematičan period u odnosu sa partnerom. Vaši stavovi i stavovi partnera radikalno se razlikuju. Situacija zahteva prilagođavanje. Slobodne Ribe mogu da se zaljube na prvi pogled u jednu neodoljivu Devicu ili Škorpiju.
ZDRAVLJE: Odlično.

  • Na kiosku
    Danas na kioscima

    Samo u Srpskom telegrafu - informacije kojih nema u drugim medijima

    Naslovna za 24. 8. 2019.