Dnevni horoskop za subotu, 12. 1. 2019.


Horoskop

Ovan

21. 3. - 20. 4.

POSAO: U ovom periodu planete vam pružaju fantastičnu podršku da ostvarite veliki napredak u karijeri. Mars u znaku Ovna dodatno podstiče vašu motivaciju i elan da ostvarite najteže radne zadatke. Unapređenje finansijske situacije i povećan obim posla.
LJUBAV: Vaš odnos sa partnerom dobija na kvalitetu jer ćete uspešno da ostvarite veliki zajednički cilj. Moguće su kratkotrajne nesuglasice, ali ćete pronaći kompromisno rešenje. Slobodne Ovnove očekuje poznanstvo sa veoma zanimljivom osobom preko posla. Početak nove veze.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

Bik

21. 4. - 21. 5.

POSAO: Dobro čuvajte svoje poslovne tajne jer biste mogli da pretrpite štetu u slučaju da važne poslovne informacije dođu do vaše konkurencije. Negativan aspekt Jupitera i Neptuna može vam doneti poteškoće u pregovorima sa nekom firmom iz inostranstva. Ipak, vi ćete uspešno prevazići te probleme.
LJUBAV: Postoji veliko iskušenje da uđete u tajnu vezu s osobom koja nije slobodna. Uprkos vašim principima, neodoljiva privlačnost učiniće da dođe do zbližavanja. Bikove koji su u vezi očekuju prolazne nesuglasice sa partnerom.
ZDRAVLJE: Osetljivost grla.

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

POSAO: Glavni izazov ovog perioda je da se usredsredite na poslovnu komunikaciju i što preciznije izražavate svoje stavove. U suprotnom, moglo bi doći do nesporazuma i nesuglasica sa ozbiljnim posledicama. Ključ uspeha je u diplomatiji, savršenoj organizaciji i poštovanju zadatih rokova.
LJUBAV: Blizance koji su u vezi očekuje veoma ozbiljan i konstruktivan razgovor sa partnerom. Možda ste neke stvari prećutali partneru i to je dovelo do krize poverenja. Uprkos svim tim razmiricama, uspešno ćete prevazići krizni period.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Rak

22. 6. - 22. 7.

POSAO: Promene u timu zaposlenih doprineće većem uspehu u poslovanju. Ključ uspeha sastoji se u tome da oko sebe okupite pouzdane saradnike. Očekuje vaš uspeh u oblastima komunikacije, medijima i marketinga.
LJUBAV: Pojačana psihička osetljivost i promenljivost raspoloženja mogu vas učiniti impulsivnijim nego inače. Tokom ovog perioda možete burno reagovati na komentare vašeg partnera, pa su moguće kratkotrajne rasprave i svađe. Slobodne Rakove očekuje početak burne ljubavne veze sa osobom koja im se već dugo dopada.
ZDRAVLJE: Probavne smetnje.

Lav

22. 7. - 23. 8.

POSAO: Povoljni aspekti Jupitera i Marsa doneće vam dobar osećaj za pravac u kojem treba da usmerite svoje poslovanje. Ovog puta oslonite se na svoju intuiciju jer će vam čak i pomalo rizičan posao doneti značajno unapređenje finansijske situacije. Uspeh u uslužnim delatnostima i u prosveti.
LJUBAV: Tokom ovog perioda mnogo više ćete se posvetiti partneru i porodici. To će doprineti poboljšanju kvaliteta vaše veze i sve većem zbližavanju. Slobodne Lavove očekuje poznanstvo sa veoma zanimljivom osobom u znaku Vage ili Strelca.
ZDRAVLJE: Bez promene.

Devica

24. 8. - 23. 9.

POSAO: Budite oprezni što se tiče rizičnih poslovnih poduhvata jer postoji mogućnost velikog previda. Neočekivani splet okolnosti može da se razvije u okviru saradnje sa partnerima iz inostranstva. Ključ uspeha u ovom periodu je u savršenoj organizaciji.
LJUBAV: Početak nove ljubavne veze sa osobom koju ste upoznali na nekoj zabavi ili preko posla. Vremenom možete otkriti da vam je ta osoba veoma srodna po shvatanjima i senzibilitetu. Device koje su u vezi očekuje veoma ozbiljan razgovor sa partnerom i rešenje krupnog problema.
ZDRAVLJE: Nesanica.

Vaga

24. 9. - 23. 10.

POSAO: Glavni izazov ovog perioda je u diplomatiji budući da vas očekuje važan sastanak sa nadređenima u kojem mogu da se ispolje nesuglasice i negativni komentari. Čuvajte se manipulativnih kolega jer su moguće spletke. Period je povoljan za promenu radnog mesta.
LJUBAV: Ovaj period doneće vam pozitivnu energiju u vidu poboljšanja kvaliteta vašeg odnosa sa partnerom. Nakon ozbiljnog razgovora i vaših prigovora o svemu onome što vam smeta kod njega, partner će ispoljiti volju da se promeni u skladu sa vašim očekivanjima.
ZDRAVLJE: Bolovi u nogama.

Škorpija

24. 10. - 22. 11.

POSAO: Iskoristite povoljne aspekte koji vam omogućavaju da u velikoj meri unapredite svoju finansijsku situaciju. Zahvaljujući mudrim poslovnim potezima, u ovom periodu možete postići mnogo više nego ranije. Poseban uspeh očekuje one Škorpije koje se bave uslužnim delatnostima, finansijama i turizmom.
LJUBAV: Planete su veoma na ljubavnom planu, a to će se manifestovati u vidu poznanstva sa veoma privlačnom osobom, koja će vas potpuno opčiniti, i to ne samo svojom lepotom, već i unutrašnjim kvalitetima. Početak burne veze.
ZDRAVLJE: Nervoza.

Strelac

23. 11. - 21. 12.

POSAO: Mars u Ovnu doneće vam uspeh kroz pomalo rizične investicije, a to će se pre svega odlično odraziti na vašu finansijsku situaciju. Očekuje vas veoma važan poslovni sastanak na kojem možete potpisati ugovor o dugoročnoj saradnji. Finansijski uspeh.
LJUBAV: Venera sve vreme boravi u vašem znaku i donosi vam pojačano zračenje ljubavnom energijom. Planete su vam veoma naklonjene za početak nove emotivne veze u kojoj će dominirati atmosfera velike strasti i uzbuđenja. Strelčevi koji su u vezi uživaće u lepom odnosu s partnerom.
ZDRAVLJE: Stres.

Jarac

21. 12. - 21. 1.

POSAO: Glavni izazov ovog perioda je povećan obim poslovanja, zbog čega ćete biti u situaciji da delegirate deo svojih nadležnosti na pouzdane članove tima. Poseban uspeh vas očekuje ako se nalazite na rukovodećem položaju. Sklopićete uspešan poslovni dogovor.
LJUBAV: Ovaj period može vam doneti uspeh u zajedničkom poduhvatu sa partnerom, ali ćete tokom sprovođenja te ideje u delo nailaziti na usputne razmirice zbog potpuno različitih mišljenja i stavova. Slobodne Jarčeve očekuje početak veze sa jednom Škorpijom ili Rakom.
ZDRAVLJE: Reumatski bolovi.

Vodolija

21. 1. - 19. 2.

POSAO: Ovaj period doneće vam uspeh kroz realizaciju veoma originalnih ideja kojim ćete uspeti da pobedite konkurenciju. Glavna tema će biti tajni pregovori iza zatvorenih vrata koji će vam omogućiti savršenu organizaciju i uvođenje novih elemenata u poslovanje. Očekuje vas finansijski uspeh.
LJUBAV: Glavni izazov sastojaće se u mogućnosti da uđete u tajnu ljubavnu vezu s osobom koja nije slobodna. Pa ipak, budite oprezni jer bi se ta veza vremenom mogla iskomplikovati. Vodolije koje su u vezi očekuje nesporazum s partnerom.
ZDRAVLJE: Grlobolja.

Ribe

20. 2. - 20. 3.

POSAO: Tokom ovog perioda možete da postignete mnogo više jer vam planete pružaju posebnu podršku. Veliki uspeh očekuje vas ukoliko se bavite nekim kreativnim zanimanjem ili radite sa klijentima. Povećan obim posla zahtevaće savršenu organizaciju i pouzdan tim saradnika. Očekuje vas finansijski uspeh.
LJUBAV: Slobodne Ribe očekuje poznanstvo sa veoma privlačnom osobom u znaku Škorpije ili Device. Moguća je ljubav na prvi pogled. Ribe koje su u vezi uživaće u veoma lepoj atmosferi zanimljivih izlazaka sa partnerom. Sledi dalja harmonizacija.
ZDRAVLJE: Dobro.

  • Na kiosku
    Danas na kioscima

    Samo u Srpskom telegrafu - informacije kojih nema u drugim medijima

    Naslovna za 23. 9. 2019.