Dnevni horoskop za subotu, 17. 11. 2018.


Horoskop

Ovan

21. 3. - 20. 4.

POSAO: Ovaj vikend donosi vam bitna dešavanja na poslovnom planu, a glavni izazov sastoji se u tome da svojom govorničkom veštinom prevaziđete moguće nesporazume tokom poslovnih pregovora i komunikacije sa saradnicima. Stručno usavršavanje vam može doneti krupan korak napred u karijeri.
LJUBAV: Uran se vratio u vaše polje emotivnih odnosa i može doneti turbulentan period između vas i partnera. Prolazite zajedno kroz jednu test fazu koja će pokazati šta je to što bi trebalo da promenite da bi vaša veza postala kvalitetnija.
ZDRAVLJE: Solidno.

Bik

21. 4. - 21. 5.

POSAO: Poseban izazov ovog perioda krije se u okviru finansijskog plana. Retrogradni Merkur direktno se odražava na vaše finansijske transakcije, tako da je neophodno da ne ulazite u rizične investicije i da, pre svega, završite ono što ste započeli.
LJUBAV: U ovom periodu je povećana verovatnoća da dođe do nesporazuma između vas i partnera. Nesuglasice mogu biti u vezi s nekim zajedničkim planovima za budućnost, a prevazići ćete ih kompromisom. Slobodnim Bikovima predstoji poznanstvo zanimljive osobe preko prijatelja.
ZDRAVLJE: Osetljivost grla.

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

POSAO: Potrudite se da što jasnije izlažete svoja mišljenja i stavove jer postoji mogućnost da ostanete neshvaćeni. Budite oprezni u komunikaciji sa kolegama jer se može desiti da među njima neko gradi rivalski odnos sa vama i može biti spreman da podrije vašu reputaciju.
LJUBAV: Jupiter je ušao u vaše polje ljubavi, harmonije i emotivnih odnosa. To vam može doneti poboljšanje kvaliteta veze sa partnerom ili zajedničku odluku da ozvaničite vaš odnos. Slobodni Blizanci će imati mnogo prilika da sretnu svoju srodnu dušu.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Rak

22. 6. - 22. 7.

POSAO: Očekuje vas uspešan završetak rada na važnom radnom zadatku. S druge strane, retrogradni Merkur kod vas može doneti pogoršanje odnosa sa saradnicima. Mogući su nesporazumi, čak i prekid jedne saradnje. Oprez sa rizičnim investicijama.
LJUBAV: Psihički ste preosetljivi, vaša raspoloženja mogu biti promenljiva i možete impulsivno reagovati čak i na bezazlene komentare vašeg partnera. Moguće su konfliktne situacije. Početak nove veze za slobodne Rakove. U ovom periodu možete da upoznate svoju srodnu dušu preko prijatelja.
ZDRAVLJE: Prehlada.

Lav

22. 7. - 23. 8.

POSAO: Retrogradni Merkur ima direktan uticaj na dinamiku vašeg poslovanja jer se odnosi na vaš finansijski sektor. Moguća su kašnjenja nekih važnih uplata i promene radnog plana. Oprez u komunikaciji sa saradnicima, može doći do nesuglasica.
LJUBAV: Bogat društveni život doneće vam brojne prilike da upoznate svoju srodnu dušu. Ovaj period će vam doneti više kvantitet, nego kvalitet, pa su moguće ljubavne avanture zasnovane više na fizičkoj privlačnosti. Lavovi koji su u vezi osetiće da im se veza umnogome popravlja nabolje.
ZDRAVLJE: Odlično.

Devica

24. 8. - 23. 9.

POSAO: Ulazak Marsa u vaše polje komunikacija može da zaoštri suprotstavljene stavove između vas i vaših saradnika i nadređenih. Glavni izazov za vas je da izbegnete konfliktne situacije i pronađete kompromisna rešenja. Moguće je da ćete imati sporiji tempo poslovanja u ovom periodu.
Posao: Ulazak Marsa u vaše polje emotivnih odnosa može da vas učini odvažnijim u potrazi za srodnom dušom. Planete vam pružaju podršku da načinite prvi korak u osvajanju osobe koja vam se dopada. Device koje su u vezi mogu imati manje konflikte.
ZDRAVLJE: Stabilno.

Vaga

24. 9. - 23. 10.

POSAO: Retrogradni Merkur u vašem polju komunikacija može da vam stvori probleme u odnosu sa saradnicima i nadređenima. Neki stari problem na poslu može ponovo da se pojavi, ali će ovog puta biti neophodno da se uhvatite ukoštac s njim i da ga rešite. Uspeh vam predstoji ukoliko se bavite uslužnim delatnostima.
LJUBAV: Povratak Urana u vaše polje emotivnih odnosa prodrmaće sve prednosti i mane vašeg odnosa sa partnerom. Ono što nije dobro može da nametne rešenja u stilu "ili-ili" i ultimatume. Moguće su radikalne odluke.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

Škorpija

24. 10. - 22. 11.

POSAO: Glavni izazov ovog perioda je da oprezno upravljate finansijama jer su mogući previdi i zakašnjenja nekih uplata koje mogu biti važne za razvoj daljeg poslovanja. Možete imati nesporazume sa saradnicima ili neko od njih može da se služi manipulacijama. Budite veoma oprezni.
LJUBAV: Postoji velika mogućnost da u ovom periodu uđete u strastvenu i veoma uzbudljivu ljubavnu vezu. Slobodne Škorpije mogu da upoznaju svoju srodnu dušu preko posla ili preko prijatelja. Škorpije koje su u vezi očekuje poboljšanje kvaliteta odnosa.
ZDRAVLJE: Nervoza.

Strelac

23. 11. - 21. 12.

POSAO: Budite oprezni u poslovnoj komunikaciji jer postoji mogućnost previda bitnih detalja. Za vreme ovih aspekata bolje je da ne sklapate ugovore, nego, ako je to moguće, sačekate za to bolji trenutak. Neophodno je da sprovedete reorganizaciju i da donesete bitne odluke na timskom nivou.
LJUBAV: Period krize može da prodrma vaš odnos s partnerom tokom ovog vikenda. Moguće su nesuglasice i nesporazumi, čak i oko sitnica. Slobodni Strelčevi mogu se zaljubiti na prvi pogled u jednu osobu koja nije slobodna. Moguća je tajna veza.
ZDRAVLJE: Problemi sa nogama.

Jarac

21. 12. - 21. 1.

POSAO: Retrogradni Merkur u vašem polju tajni deluje upozoravajuće u tom smislu da bi trebalo da čuvate svoje poslovne tajne od konkurencije. S druge strane, ovi uticaji mogu vam doneti obnavljanje neke stare saradnje. Nije preporučljivo da ulazite u rizične poslove. Sačekajte bolji trenutak ukoliko ste hteli da investirate.
LJUBAV: Slobodni Jarčevi mogu vrlo lako da uđu u tajnu vezu s osobom koja nije slobodna. Pa ipak, čuvajte se da ne budete otkriveni. Jarčevi koji su u vezi mogu da prođu kroz kratkotrajan period neslaganja s partnerom.
ZDRAVLJE: Stres.

Vodolija

21. 1. - 19. 2.

POSAO: Ulazak Marsa u vaše polje novca može da vam donese nestabilnu situaciju na finansijskom planu. Oprezno upravljajte novcem. Retrogradni Merkur može da uzrokuje nesporazume u odnosu s nadređenima i sa saradnicima. Moguć je zastoj u poslovanju. Preporučuje se da pripremite rezervni plan.
LJUBAV: Slobodne Vodolije očekuju višestruke prilike da sretnu svoju srodnu dušu. Poznanstvo je moguće preko bliskih prijatelja, a tokom narednog perioda vas očekuje dalje zbližavanje. Vodolije koje su u vezi ulaze u mirniji period.
ZDRAVLJE: Nesanica.

Ribe

20. 2. - 20. 3.

POSAO: Ulazak Marsa u vaš znak donosi vam veću inicijativu i preduzimljivost. Bićete u situaciji da sklopite važne ugovore i dogovorite nove poslove. Pa ipak, uticaj retrogradnog Merkura može biti opasan. Budite posebno oprezni i pažljivo proučite svaki detalj dokumenta.
LJUBAV: Uticaje retrogradnog Merkura osetićete i na ljubavnom planu. Može doći do pojave nekog starog problema u okviru veze s partnerom. Neophodno je da mu sada oboje posvetite pažnju. Rešite ga na vreme da ne bi došlo do daljeg otuđivanja.
ZDRAVLJE: Muče vas sinusi i alergija.

  • Na kiosku
    Danas na kioscima

    Samo u Srpskom telegrafu - informacije kojih nema u drugim medijima

    Naslovna za 25. 6. 2019.