Dnevni horoskop za subotu, 20. 10. 2018.


Horoskop

Ovan

21. 3. - 20. 4.

POSAO: Negativni aspekti između Marsa, vašeg vladaoca, i Merkura mogu vam doneti napetost u poslovnim odnosima tokom čitavog ovog perioda. Negativna energija se može manifestovati u vidu nepopustljivih poslovnih saradnika ili loših odnosa na poslu. Ključ uspeha je u prevazilaženju različitih stavova i mišljenja koji vladaju u kolektivu.
LJUBAV: Izazov se sastoji u tome da rešite stari problem između vas i partnera. Možete se osetiti neshvaćenim i usamljenim, pa će biti neophodno da otvorenim razgovorom rešite dilemu s partnerom.
ZDRAVLJE: Solidno.

Bik

21. 4. - 21. 5.

POSAO: Negativan aspekt Urana u Biku i Sunca može vam doneti pogoršanje odnosa sa saradnicima, kao i sa vašim nadređenima. Situacija će zahtevati dodatno prilagođavanje. Loš aspekt Merkura, koji upravlja vašim finansijama, predstavlja upozorenje da ne ulazite u rizične investicije. Budite konzervativniji sa novcem i sačekajte bolji trenutak.
LJUBAV: Retrogradna Venera može da vam najavi povratak neke osobe iz prošlosti koja vam je ranije mnogo značila. Postoji mogućnost da nastavite ljubavnu priču iz prošlosti, ali i novi početak.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

POSAO: Mnoštvo planeta u vašem polju poslovanja najavljuje vam burnu dinamiku i dešavanja. Međutim, negativan aspekt Merkura, vašeg trenutnog vladaoca, ukazuje na to da postoje nepredvidive okolnosti, i to kako na finansijskom, tako i na planu komunikacije. Pripremite i do detalja se držite rezervnog plana.
LJUBAV: Ovaj period može vam doneti nesporazume u odnosu sa partnerom. Postoji mogućnost da vaše reči budu pogrešno shvaćene. Slobodni Blizanci mogu da upoznaju zanimljivu osobu preko posla. Pred vama je novo ljubavno poglavlje.
ZDRAVLJE: Nervoza.

Rak

22. 6. - 22. 7.

POSAO: Poslovna saradnja sa nekim saradnicima u ovom periodu može postati problematična. Postoji mogućnost da neko od vaših zaposlenih napravi krupan previd nakon čega može da usledi prekid saradnje. Rakovi koji se bave privatnim biznisom mogu postići uspeh i nadmašiti konkurenciju na svakom polju poslovanja.
LJUBAV: Burna i strastvena dešavanja na ljubavnom planu obeležavaju ovaj period. Rakovi koji su u vezi mogu da prođu kroz period nesporazuma s partnerom. Slobodni Rakovi nalaze se na pragu novog ljubavnog poglavlja.
ZDRAVLJE: Vrtoglavica.

Lav

22. 7. - 23. 8.

POSAO: Negativni aspekt Merkura, planete koja upravlja vašim poljem finansija, ukazuje na slabu kariku tokom ovog perioda. Moguće je zakašnjenje nekih finansijskih sredstava, koje može da doprinese zastoju u poslovanju. Međutim, vaša improvizacija dovešće do brzog rešenja problema.
LJUBAV: Veliki broj planeta u vašem polju doma i porodice donosi dešavanja na porodičnom planu. U okviru vaše porodice može da se pojavi neki stari problem koji ćete rešiti zajedno sa najbližima. Slobodni Lavovi mogu da započnu vezu sa osobom koja nije slobodna.
ZDRAVLJE: Odlično.

Devica

24. 8. - 23. 9.

POSAO: Glavni izazov tokom ovog perioda sastoji se u tome da pronađete kompromisno rešenje u pogledu narušenih međuljudskih odnosa u okviru firme gde radite. Vaši odnosi sa nadređenim mogu biti problematični. Tu će biti neophodno prilagođavanje. Takođe, veći oprez vam se preporučuje u rukovanju novcem.
LJUBAV: Postoji mogućnost da se u vaš život vrati osoba iz prošlosti. Do susreta može doći sasvim slučajno ili ono može uslediti preko vaših zajedničkih prijatelja. Device koje su u vezi prolaze kroz period nesporazuma s partnerom.
ZDRAVLJE: Solidno.

Vaga

24. 9. - 23. 10.

POSAO: Veliki broj planeta tokom ovog perioda nalazi se u vašem solarnom polju finansija. To stavlja naglasak na finansijske teme. Neophodno je da na vreme izmirite stara dugovanja kako biste izbegli komplikacije. Može se desiti da dobijete novu poslovnu ponudu.
LJUBAV: Slobodne Vage mogu da uđu u tajnoj ljubavnu vezu sa osobom koja nije slobodna. Vage koje su u vezi biće u situaciji da otvoreno porazgovaraju o nekom problemu koji već duže vreme postoji u vezi sa partnerom. Samo na taj način otklonićete veći problem.
ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

Škorpija

24. 10. - 22. 11.

POSAO: Glavni izazov ovog perioda sastoje će se u tome da proširite krug saradnika. Postoji velika verovatnoća da ćete uvesti neke nove elemente u poslovanju. Poslovni sastanak sa nadređenim može proteći u napetoj atmosferi. Tu će biti neophodna odstupanja i kompromisna rešenja.
LJUBAV: Retrogradna Venera može da dovede do nastavka jedne ljubavne priče iz prošlosti. S druge strane, neka nepravda ili stari problem ponovo može da se pojavi između vas i partnera, ali ovog puta u ekstremnom vidu. Na vreme rešite taj nesporazum.
ZDRAVLJE: Stres.

Strelac

23. 11. - 21. 12.

POSAO: Ovaj period može vam doneti uspeh u poslovnoj saradnji sa inostranstvom. S druge strane, vaša saradnja sa nekim prijateljima može da se pokaže kao problematična. Neki vaš saradnik može promeniti uslove poslovanja, a to može da zahteva primenu rezervnog plana. Zbog toga vam se preporučuje da ga na vreme napravite.
LJUBAV: Ovaj vikend donosi mogućnost da se zbližite sa osobom koju već duže vreme poznajete. To može biti neko od vaših kolega sa posla ili prijatelja. Strelčevi koji su u vezi prolaze kroz period sitnih razmirica.
ZDRAVLJE: Stabilno.

Jarac

21. 12. - 21. 1.

POSAO: Vaš finansijski uspeh zavisiće od ishoda važnog poslovnog sastanka i poslovnih pregovora. Problem se sastoji u tome što možete naići na veoma teškog sagovornika koji neće želeti da odstupi od svojih uslova. Situacija će zahtevati da jedna strana popusti. Kompromis je melem za tu otvorenu ranu.
LJUBAV: Izazov na ljubavnom planu sastoji se u tome da prevaziđete razlike u stavovima između vas i partnera. Moguće su nesuglasice i svađe. Postoji velika mogućnost obnavljanja veze sa bivšom ljubavi, ali ćete morati dobro da razmislite o svemu.
ZDRAVLJE: Dobro.

Vodolija

21. 1. - 19. 2.

POSAO: Ovaj vikend može vam doneti iznenadno putovanje. Postoji dilema, jer postoji mogućnost odlične poslovne ponude iz inostranstva. Međuljudski odnosi na poslu mogu biti narušeni, pa vam se preporučuje da se čuvate nekih manipulacija i spletki od strane kolega.
LJUBAV: Negativni aspekti Merkura i Marsa u vašem znaku unose napetost u vašu komunikaciju s partnerom. Možete biti nervozni i razdražljiviji nego inače, tako da ćete impulsivno reagovati na negativne i neukusne komentare vašeg partnera. Moguće su rasprave.
ZDRAVLJE: Više se krećite.

Ribe

20. 2. - 20. 3.

POSAO: Ključ uspeha sastoji se u tome da okupite pouzdan tim saradnika sa kojima ćete ostvariti poslovni cilj. Vaša saradnja sa inostranstvom proteći će veoma uspešno, ali se mogu pojaviti prepreke u vidu kašnjenja finansijskih sredstava. Međutim, sve ćete prevazići uz pomoć bliskih i poverljivih prijatelja.
LJUBAV: Slobodne Ribe mogu da upoznaju zanimljivu osobu na nekom putovanju ili preko posla. Novo poglavlje na ljubavnom planu očekuje vas s osobom u znaku Device ili Škorpije. Ribe koje su u vezi očekuje zajedničko putovanje.
ZDRAVLJE: Alergije.

  • Na kiosku
    Danas na kioscima

    Samo u Srpskom telegrafu - informacije kojih nema u drugim medijima

    Naslovna za 24. 4. 2019.