Dnevni horoskop za subotu, 21. 4. 2018.


Horoskop

Ovan

21. 3. - 20. 4.

POSAO: Ovaj vikend vam priprema veliku promenu na poslovnom planu. Snažni uticaji aspekata utiču na reorganizaciju poslovanja i velike promene u timu saradnika, kao promene u samom sedištu vaše firme. Uključujete potpuno nove saradnike u posao.
LJUBAV: Potrebno vam je uzbuđenje da biste se u potpunosti osećali živim. Pokreće vas rizik i neizvesnost, pa se može desiti da se odlučite za nov početak sa osobom u koju se možete zaljubiti na prvi pogled. U životu se vodite instinktima. Sledite svoj unutrašnji glas i intuiciju.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Bik

21. 4. - 21. 5.

POSAO: Naredni period vam donosi finansijski uspeh, a to će biti odraz vaših pravih i promišljenih poslovnih poteza. Dugo ste se bavili analizama i pripremili detaljan plan prioriteta i radnih aktivnosti. Očekuje vas početak novog poslovnog projekta i ugovor na duge staze.
LJUBAV: Bikovima predstoji dalja harmonizacija odnosa sa partnerom. Moguće je zajedničko putovanje. Slobodnim Bikovima predstoji novo poznanstvo s osobom koju mogu upoznati preko posla ili prijatelja. Romantičan period za slobodne Bikove.
ZDRAVLJE: Bolovi u vratu.

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

POSAO: Blizance očekuje početak nove poslovne saradnje sa inostranstvom, a svima onima koji imaju u planu da putuju i rade u inostranstvu konačno se otvara put. Za one Blizance koji se odluče da nastave da rade na istom radnom mestu priprema se unapređenje ili proširenje kruga odgovornosti.
LJUBAV: One veze koje ne počivaju na iskrenim osećanjima tokom uticaja ovih planeta mogu se privesti kraju. Vi niste tip osobe koja je spremna da laže sebe. Veze koje počivaju na pravim osećanjima u ovom periodu mogu da se ozvaniče.
ZDRAVLJE: Virusna infekcija.

Rak

22. 6. - 22. 7.

POSAO: Ovaj period ukazuje na veliki poslovni početak. Uprkos mogućim preprekama u vidu nedostatka finansijskih sredstava i nepouzdanih saradnika, vi ćete uspešno prebroditi tu krizu. Uspeh, pre svega na finansijskom planu, neće izostati.
LJUBAV: Posebna naklonost zvezda biće prepoznatljiva i na ljubavnom planu. Postoji mogućnost da se zaljubite na prvi pogled, a izazov očekuje čak i one koji su u vezi. Rakove koji su u braku čeka izazovan period jer postoji mogućnost mešanja nekih osoba sa strane, kao i nekih manipulacija.
ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom.

Lav

22. 7. - 23. 8.

POSAO: Akcenat ovog perioda je u potpunosti na nekim pravnim pitanjima i sređivanju dokumentacije. Od odlučujuće važnosti biće neko poslovno putovanje, ali tu možete naići na teškoće prilikom pregovora. Potrudite se da pronađete kompromisno rešenje.
LJUBAV: Izazovan i veoma uzbudljiv period na ljubavnom planu. Slobodnim Lavovima predstoji romansa na putovanju, a ta veza se može pokazati kao nešto daleko ozbiljnije nego što ste to u prvi mah mislili. Da li će se sve završiti samo na flertu zavisiće od spleta okolnosti.
ZDRAVLJE: Problemi sa nogama.

Devica

24. 8. - 23. 9.

POSAO: Konačno vam poslovi i finansije kreću uzlaznom putanjom. Retrogradni Merkur vam je dugo pravio probleme i zastoje, ali sada će vam sve mnogo lakše ići od ruke. Vaš perfekcionizam dolazi do izražaja. Ukoliko se bavite medicinom ili građevinom, očekuje vas veliki uspeh i unapređenje.
LJUBAV: Device koje su u vezi mogu da se odluče na ozvaničenje veze. Razmišljate o proširenju porodice i rešenju problema prebivališta. U svakom slučaju, Device koje su u vezi nalaze se na prekretnici i pred jako bitnim i značajnim odlukama.
ZDRAVLJE: Čuvajte se virusa.

Vaga

24. 9. - 23. 10.

POSAO: Vage razmišljaju o promeni posla jer su postale nezadovoljne platom i lošom atmosferom na poslu. Postoji mogućnost da ste bili izloženi nekim spletkama i manipulacijama i da vam je načinjena neka nepravda. Ukoliko planirate promenu radnog mesta, planete će vam ići na ruku.
LJUBAV: Nervira vas to što niste sigurni kuda vodi vaša veza sa partnerom. Najbolje će biti da o tome otvoreno porazgovarate. Vage koje su u braku mogu naići na velike izazove i jednu vrstu blokiranog odnosa. Kod vas će se desiti radikalna rešenja.
ZDRAVLJE: Problem sa cirkulacijom.

Škorpija

24. 10. - 22. 11.

POSAO: Teški aspekti u polju komunikacija i kraćih putovanja. Pripazite na nastup i prezentaciju vaše poslovne ponude jer možete naići na teške i zahtevne sagovornike u okviru važnih poslovnih pregovora. Ovaj vikend iskoristite za analize i planove, kao i za razradu strategije tokom budućeg razvoja poslovanja.
LJUBAV: Odnos sa partnerom bi trebalo da se stabilizuje nakon kratkotrajne krize međusobnog poverenja. Planetarni uticaji deluju tako da možete biti skloni radikalnim rešenjima. Napravite kompromis.
ZDRAVLJE: Problem sa reproduktivnim organima.

Strelac

23. 11. - 21. 12.

POSAO: Poslovni i finansijski uspeh u saradnji sa inostranstvom. Pa ipak budite oprezni sa novim saradnicima jer vas nepoznavanje kompletnog spleta okolnosti može koštati većeg finansijskog gubitka. Velike investicije bolje odložite za kasnije.
LJUBAV: U privatnom životu se stvari ne dešavaju baš onako kako očekujete, a to se posebno odnosi na brak. Članovi porodice mogu da vam prirede neka iznenađenja i donesu odluke sa kojima se ne slažete. Slobodni Strelčevi imaju priliku da započnu vezu sa jednim Blizancem ili Vagom.
ZDRAVLJE: Dobro.

Jarac

21. 12. - 21. 1.

POSAO: Vi ste na astrološkoj sceni centar zbivanja sa trostrukom konjunkcijom moćnih planeta. To vam može doneti unapređenje ili potpunu promenu posla. Budući da su pred vama radikalna rešenja i da se nalazite na prekretnici u širem smislu te reči, možete da se odlučite i za početak privatnog biznisa.
LJUBAV: Poseban emocionalni naboj i težina koji se u vama nagomilavaju mogu da kulminiraju upravo u ovom periodu. Ako vam se dugo nakupljala neka nepravda, sada to može eksplodirati u vidu raskida i trajne distance sa partnerom.
ZDRAVLJE: Reuma.

Vodolija

21. 1. - 19. 2.

POSAO: Preveliki broj obaveza i krajnji rokovi mogu da vam stvore napetost i pritisak. Akcenat je na dobroj organizaciji i poštovanju prioriteta. Dokazali ste i da ste odličan timski igrač, a za odlične rezultate ćete uskoro imati i dodatna priznanja i nagrade. To će za vas biti samo polazna tačka.
LJUBAV: Vodolije očekuje promena na ljubavnom planu. Bilo da ste u vezi ili u braku pred vama je izazov da započnete novo poglavlje. Slobodne Vodolije mogu da sretnu osobu u znaku Device ili Lava i da se ta veza vrlo brzo pretvori u nešto ozbiljnije.
ZDRAVLJE: Nervoza.

Ribe

20. 2. - 20. 3.

POSAO: Očekuje vas veliki uspeh u saradnji sa inostranstvom. Međutim, ako preuzmete više poslova nego što možete da obavite, mogući su veći problemi. Zato je važno da oko sebe okupite dobar tim saradnika. Finansijska situacija se sve više popravlja. Akcenat je na tome da sprovedete objektivnu procenu situacije.
LJUBAV: Slobodne Ribe očekuje ljubav na prvi pogled. Postoji mogućnost obnavljanja veze sa osobom iz prošlosti. Ribe koje su u braku mogu naići na probleme zbog nekih spletaka i manipulacija zluradih osoba.
ZDRAVLJE: Problemi sa kožom.

  • Na kiosku
    Danas na kioscima

    Samo u Srpskom telegrafu - informacije kojih nema u drugim medijima

    Naslovna za 16. 10. 2018.