Dnevni horoskop za subotu, 13. 1. 2018.


Horoskop

Ovan

21. 3. - 20. 4.

POSAO: Zadaci koje dobijate na poslu su pomalo nerealni. Nemojte u startu da pokazujete nervozu i upadati u konflikte, već malo taktizirajte jer će se naređenje kasnije promeniti.
LJUBAV: Vaš partner nije zadovoljan ponašanjem koje pokazujete poslednjih nekoliko dana. Porazgovarajte sa partnerom da biste izbegli eventualne komplikacije koje mogu negativno da se odraze na vašu vezu.
ZDRAVLJE: Pored nervoze ne vidim aspekte koji ukazuju na bilo koji vid ozbiljnijih komplikacija. Pokušajte da fizički budete što aktivniji, pogotovo ako vam je posao psihološki težak.

Bik

21. 4. - 21. 5.

POSAO: Poslovna situacija je standardna, isti zadaci - isti problemi. Zasad ne možete očekivati neku veću promenu. Prilagodite se i strpite neko vreme. Strpljenje je vrlina najuspešnijih ljudi.
LJUBAV: Vaš partner postaje odsutan i veza prelazi u monotoniju. Nemojte dozvoliti da situacija izmakne kontroli. Slobodni pripadnici ovog znaka moraju se aktivirati i prestati da traže garanciju u ljubavi. Iskreirajte sebi lepu budućnost.
ZDRAVLJE: Obratite pažnju na krvni pritisak. Ako niste kontrolisali krvnu sliku, ne bi bilo loše da to uradite.

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

POSAO: Niste raspoloženi za posao. Vidi se veliki pad koncentracije i nesigurnost. Pokušajte da izbegnete konflikte sa kolegama i saradnicima. Ako ne radite, u tom slučaju dan nije povoljan za poslovne razgovore u vezi sa zaposlenjem.
LJUBAV: Imate povoljne aspekte da provedete sjajne trenutke sa svojim partnerom. Tako da bi bilo dobro da se dogovorite, nađete i pokušate da svoje probleme ostavite iza sebe. Ovo je dan za opuštanje.
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa vidom. Ako se takvo stanje nastavi i narednih dana, u tom slučaju se preporučuje konsultacija sa lekarima.

Rak

22. 6. - 22. 7.

POSAO: Zasad vas ne očekuju neke posebne poslovne promene. Ne možete promeniti ništa konkretno. Za pripadnike ovog znaka koji ne rade danas nije povoljan period za bilo koje promene. Uživajte u trenutnoj slobodi i sačekajte bolju priliku.
LJUBAV: Previše ste se povukli u sebe. Zatvorili ste se i imate osećaj da vam ponestaje energije da se nosite sa partnerovim emocijama. Bespotrebno ste u tolikom grču, potrudite se da se opustite.
ZDRAVLJE: Malo vas hvataju pesimizam i nesigurnost. Ako se skroz povučete u sebe, može se javiti depresija. Budite fizički aktivniji.

Lav

22. 7. - 23. 8.

POSAO: Poslovna situacija je dosta napeta. Vidi se da vam mnoge stvari nisu jasne. Nemojte donositi odluku na svoju ruku, već ono što ne znate pitajte svog šefa. Ne dozvolite da ego vlada vašim odlukama.
LJUBAV: Ova nedelja je dobra da sa svojim partnerom napravite planove u skladu s time koliko ste dugo zajedno. Slobodni Lavovi imaju povoljne aspekte za novo i veoma prijatno poznanstvo.
ZDRAVLJE: Solidni su aspekti po pitanju zdravlja. To znači da neće doći do iznenadnih promena, a osobe koje već imaju neki vid problema neće osetiti pogoršanje.

Devica

24. 8. - 23. 9.

POSAO: Povećana nervoza na polju poslovanja. Ne dozvolite sebi da vas sitnice izbace iz takta i da sve to utiče na vaše poslovne rezultate. Za Device koje ne rade ovo je povoljan dan za poslovne pregovore.
LJUBAV: Povoljan period za ostvarivanje nove veze. Ako vam se dopada neka osoba, ne gubite vreme, već se angažujte. Pustite poruku, pozovite je i potrudite se da se opustite. Analizu ostavite kod kuće.
ZDRAVLJE: Prolazna nervoza. Mogući su manji stomačni problemi, ali se u suštini ne vidi ništa ozbiljnije na šta bi trebalo da vam se skrene pažnja.

Vaga

24. 9. - 23. 10.

POSAO: Poslovni aspekti ukazuju na to da će neko pohvaliti vaš rad i zalaganje. Neko od nadređenih vas posmatra i ako tako nastavite, možete očekivati neki vid poboljšanja i stimulacije.
LJUBAV: Vidi se da ste dosta konfuzni i sumnjičavi. Sumnja postaje sve veća, a u većini slučajeva je nerealna. Morate se stabilizovati jer sa tom energijom možete samo udaljiti voljenu osobu od sebe. Nisu svi ljudi tolerantni na trivijalne sitnice.
ZDRAVLJE: Nervoza vam obara imunitet. Morate se malo opustiti jer ste u grču. Ovo je osnova za različite bolesti, a vi morate povesti više računa o sebi.

Škorpija

24. 10. - 22. 11.

POSAO: Povoljni su aspekti kada je u pitanju polje poslovanja. Vidi se da ćete bezvoljno otići na posao, ali ćete se ipak opustiti i imati jednu harmoničnu atmosferu. Po jutru se dan ipak ne poznaje.
LJUBAV: Partnera ubija vaša ljubomora i nepoverenje. Morate biti malo fleksibilniji jer s vremenom može doći do zahlađenja sa partnerove strane, a onda će biti kasno da bilo šta promenite.
ZDRAVLJE: Moguće glavobolje u popodnevnim satima. Neretko će neke pripadnike ovog znaka da muče i tegobe sa zubima. Ako se stanje pogorša, obratite se lekaru ili stomatologu.

Strelac

23. 11. - 21. 12.

POSAO: Po pitanju posla ste bezvoljni. Morate biti oprezni što se same komunikacije tiče. Vidi se da možete biti nepromišljeni i samim tim da sebe stavite u nezgodan položaj.
LJUBAV: Partner ne može više da prati vaš tempo. Pokušajte da se malo skrasite i da provedete više vremena sa njim, da se stanje ne bi s vremenom zakomplikovalo. Slobodni Strelčevi će biti u velikoj akciji, tako da će imati priliku i da ulove nešto.
ZDRAVLJE: Po pitanju zdravlja se ne vide bilo koje ozbiljnije komplikacije. Naprotiv, puni ste energije i spremni na sve.

Jarac

21. 12. - 21. 1.

POSAO: Poslovni aspekti su dobri, ali ste preopterećeni finansijskom situacijom. Teško se opuštate, previše ste vezani za materijalne stvari. Iskoristite svaki trenutak da se opustite.
LJUBAV: Dominiraće emotivni strahovi i stalna preispitivanja u vezi s tim šta je bilo i šta će biti u budućnosti. Potrudite se da živite u sadašnjosti i da koristite trenutne prilike.
ZDRAVLJE: Sklonost ka depresiji i nervozi. Morate se malo aktivirati u fizičkom smislu. Potrudite se da radite na sebi i svojoj kondiciji. Pasivnost može loše uticati na zdravstveno stanje.

Vodolija

21. 1. - 19. 2.

POSAO: Poslovni aspekti nisu baš tako dobri kao ljubavni, ali ne može i jedno i drugo. Ne dozvolite da vam neko ko je po svemu niži od vas osim po poziciji upropasti dan. Naoružajte se strpljenjem.
LJUBAV: Ovaj period može da vam donese prijatno iznenađenje od strane partnera. Imate jako dobre aspekte i pokušajte da se opustite i da ih iskoristite. Slobodne Vodolije mogu krenuti u lov ili pak dozvoliti zainteresovanim osobama da im priđu.
ZDRAVLJE: Moguće su manje glavobolje, ali ne vidim da će se to stanje zakomplikovati i stvoriti neko trajnije dejstvo.

Ribe

20. 2. - 20. 3.

POSAO: Na poslovnom polju zasad se ne vide neke značajnije promene. Morate biti oprezni oko izvršavanja svojih dužnosti da ne biste napravili propuste koji vas mogu dosta koštati.
LJUBAV: Pravi je trenutak da iskorsitite svoju kreativnost i harizmu da zavedete voljenu osobu i dođete do svog željenog cilja. Pripadnici znaka Ribe koje su zauzete mogu svog partnera izvesti negde i prirediti mu iznenađenje.
ZDRAVLJE: Sklonost depresiji i pesimizmu. Potrebno je da nađete izduvni ventil. Pokrenite se malo, morate sebi postaviti ciljeve da bi se stanje popravilo.