Dnevni horoskop za subotu, 15. 5. 2021.


Horoskop

Ovan

21. 3. - 20. 4.

POSAO: Današnji dan će obeležiti važan poslovni sastanak. Pitanje budućih investicija i daljeg razvoja poslovanja može predstavljati temu vaše diskusije.
LJUBAV: Trenutno ste veoma zaookupljeni rešavanjem nekog bitnog pitanja u porodici. Unutarnja harmonija prelivaće se i na vaše okruženje, pa vas očekuju uspešna zajednička rešenja nekih spornih pitanja.
ZDRAVLJE: Isključite se na momente iz grozničavog radnog tempa. Pronađite meditativnu oazu za sebe. Za vaš znak je najtipičniji poznati menadžerski stres, zato usporite malo i posvetite se sebi.

Bik

21. 4. - 21. 5.

POSAO: Postoji mogućnost iznenadnog poslovnog putovanja. Očekuje vas potpisivanje nekog važnog ugovora i prilično naporni pregovori.
LJUBAV: Danas se možete osetiti malo zapostavljenim. Kao da su vašem partneru prijatelji i poslovni sastanci važniji od vas.
ZDRAVLJE: Pojačana nervoza, nesanica i reumatski bolovi.

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

POSAO: Ne rasipajte pažnju radeći na više projekata odjednom. Bolje rešenje će biti da se usredsredite na jedan projekat i da sve obavite kako treba. To će vam obezbediti siguran napredak i uspeh.
LJUBAV: Dragi Blizanci, kao da ste na ivici da raskinete vezu, da se oslobodite za nove prilike. Vaša urođena radoznalost i želja za istraživanjem ne voli rutinu ni u čemu, a ponajmanje u ljubavi.
ZDRAVLJE: Osetljivost grla i respiratorne infekcije mogu biti odraz pada imuniteta.

Rak

22. 6. - 22. 7.

POSAO: Kao da se pojavio neki stari problem koji vas je dugo mučio jedno vreme. Ne odlažite da se suočite sa tim i da potražite rešenje jer vam svako odlaganje može doneti kasnije neočekivano veliki problem.
LJUBAV: Imajte na umu da dobar odnos podrazumeva između ostalog i kompromise kao sastavni deo međusobnog prilagođavanja.
ZDRAVLJE: Pojačana osetljivost stomaka.

Lav

22. 7. - 23. 8.

POSAO: Novac može da vam napravi problem. Danas vam se ne savetuje da ulazite u neke rizične poslovne poduhvate, bolje odložite odluku i ponovo o svemu promislite.
LJUBAV: Bolje danas izbegavajte društvo partnera jer su moguće rasprave. Možete se jednostavno zakačiti čak i oko nekih besmislenih sitnica i da se to pretvori u ozbiljnu i napornu diskusiju.
ZDRAVLJE: Moguće su tahikardija i variranje pritiska.

Devica

24. 8. - 23. 9.

POSAO: Vaš rad danas ispunjava atmosfera nesigurnosti i konfrontacije. Nemojte dopustiti da stepen vašeg samopouzdanja padne na niži nivo ako nemate odmah spremne odgovore na bitna pitanja.
LJUBAV: Nemojte danas primiti k srcu pitanje vaše partnera: „Šta to danas sa tobom nije u redu?“ Ako jednostavno odgovorite „Ništa“, a pri tome vaše lice bude odavalo suprotno, na taj način ćete u njemu samo probuditi bes.
ZDRAVLJE: Moguće su alergije.

Vaga

24. 9. - 23. 10.

POSAO: Bez obzira na to na koliko projekata trenutno radite u isti mah, vi ćete postići uspeh u svim radnim zadacima.
LJUBAV: Dan poput ovog donosi vam potpuno oživljavanje ljubavi, strasti i zanosa kao na početku vaše veze. Iskoristite pravi trenutak za romantičnu večeru uz sveće i tihu muziku, to će udahnuti novi talas ljubavi u vaša čula.
ZDRAVLJE: Moguć je problem sa zadržavanjem tečnosti u organizmu.

Škorpija

24. 10. - 22. 11.

POSAO: Svakom novom projektu pristupite oprezno. Postoji mogućnost da vaši poslovi danas neće teći po planu. Moguće su neke iznenadne prepreke.
LJUBAV: Iskoristite ovaj dan da rešite neke probleme sa partnerom. Reč je o spornim pitanjima koja su s vremenom nagomilavala i prerasla u problem.
ZDRAVLJE: Osetljivost reproduktivnih organa.

Strelac

23. 11. - 21. 12.

POSAO: Timski duh na poslu će vam omogućiti da postignete uspeh u radu na projektu.
LJUBAV: Slobodni Strelčevi mogu da pronađu partnera preko posla ili na nekom putovanju. Strelčevi koji su u vezi mogu da prođu kroz fazu isprekidanog odnosa s partnerom.
ZDRAVLJE: Što pre krenite sa nekim programom rekreacije, pazite na telesnu težinu.

Jarac

21. 12. - 21. 1.

POSAO: Danas ćete biti zaokupljeni pitanjima finansija. Razmatrate različite vrste investicija. Ako vam danas padne na pamet neka sjajna ideja, zapišite je kao jedan od svojih zacrtanih ciljeva i razradite strategiju na putu njenog ostvarenja.
LJUBAV: Imate jasnu predstavu o tome kakvu vezu želite, u čemu vas partner nije razumeo i šta je to što vas u vezi iritira.
ZDRAVLJE: Sklonost respiratornim infekcijama.

Vodolija

21. 1. - 19. 2.

POSAO: Čitav niz originalnih poslovnih ideja i poslovnih ponuda obeležiće atmosferu ovog dana. Ostanite otvoreni za sve mogućnosti i iskoristite pravu priliku.
LJUBAV: Ne želite više da živite u svojim snovima i sećanjima, želite da izađete i da se zabavite, da upoznate nove ljude.
ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade.

Ribe

20. 2. - 20. 3.

POSAO: Vaš pozitivan stav vam omogućuje da uspešno sarađujete s drugima. Savršeno ste postavili svoje prioritete, a upravo to će vam dati prednost u odnosu na konkurenciju.
LJUBAV: Danas imate sreće da iskusite pravu ljubavnu strast, i to ne u snovima ili analizirajući svoje uspomene, nego na javi.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro. Ukoliko ste krenuli na rekreaciju, ne preterujte sa vežbanjem.

  • Na kiosku
    Danas na kioscima

    Samo u Srpskom telegrafu - informacije kojih nema u drugim medijima

    Naslovna za 21. 6. 2021.