Dnevni horoskop za petak, 14. 5. 2021.


Horoskop

Ovan

21. 3. - 20. 4.

POSAO: Danas vas očekuje važan poslovni sastanak. Akcenat je na komunikaciji i dogovorima. Postoji mogućnost sklapanja nove saradnje i potpisvanje nekog važnog dokumenta.
LJUBAV: Danas je idealan dan za romantične trenutke sa vašim partnerom. Slobodni Ovnovi bi trebalo da iskoriste ovaj zvezdani blagoslov i da se što više kreću u društvenim krugovima, jer upravo danas mogu imati značajne susrete i nova poznanstva,
ZDRAVLJE: Nesanica.

Bik

21. 4. - 21. 5.

POSAO: Razvoj nepredvidive situacije rezultira astrološkim upozorenjem za danas: atmosfera nesigurnosti i konfrontacije u vašem radnom okruženju može biti dominantna tema ovog dana.
LJUBAV: Budite oprezniji nego inače u ophođenju s partnerom. Vašu preopterećnost poslovnim obavezama partner može shvatiti kao znak da se hladite prema njemu.
ZDRAVLJE: Nervoza i nesanica.

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

POSAO: Katarza na poslovnom planu, ali i veliki teret dodatnih obaveza može da vas dovede do iscrpljenosti. Imate blagoslov zvezda za ostvarenje nekog važnog cilja, ali nemojte preterivati sa rokovima.
LJUBAV: Katarza i regeneracija na ljubavnom planu. Slobodni Blizanci mogu očekivati danas zanimljiv susret iz kojeg se može razviti vrlo lepa romansa.
ZDRAVLJE: Pad koncentracije, oprezno u vožnji.

Rak

22. 6. - 22. 7.

POSAO: Postoji mogućnost poslovnog putovanja i sklapanja ugovora o saradnji. Iskoristite svoju veštinu pregovaranja u svoju korist. Možete dobiti veliki fond za početak nekog privatnog biznisa.
LJUBAV: Kritika vašeg partnera može opasno da vas razljuti. Ovaj dan ima naboj negativne energije ukoliko se budete dublje upuštali u rasprave.
ZDRAVLJE: Pojačan stres.

Lav

22. 7. - 23. 8.

POSAO: Preuzeli ste na sebe preveliki posao, a sve pokušavate da uradite u najkraćem mogućem roku. Najbolje rešenje za vas tokom ovog dana je da prenesete odgovornost na još neke vaše saradnike kako se ne bi pojavio ozbiljan previd.
LJUBAV: Slobodni Lavovi imaju priliku da upoznaju novog potencijalnog partnera, ali su donekle zbunjeni kontradiktornim ponašanjem te osobe.
ZDRAVLJE: Pojačana nervoza.

Devica

24. 8. - 23. 9.

POSAO: Pripazite na finansijsku situaciju. Mogući su problemi i velika diskusija na vašem radnom mestu. Postoji mogućnost velike promene u vašem timu rukovodstva, a to za sobom može povući dodatne preokrete u organizaciji.
LJUBAV: Danas možete primetiti neke promene u vašoj vezi – uloge u vašoj vezi kao da se menjaju ili spoljni uticaji mogu biti uzrok turbulencije.
ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade.

Vaga

24. 9. - 23. 10.

POSAO: Period neizvesnosti u vašem radnom okruženju. Promene mogu doneti čitav niz izmena u vašem timu zasposlenih. Sačuvajte diplomatski stav i ne izjašnjavajte se povodom turbulentnih zbivanja, vi barem znate da zauzmete neutralan stav.
LJUBAV: Danas se vaš odnos s partnerom ne odvija prema vašem unapred dogovorenom rasporedu, i to vas može izbaciti iz takta.
ZDRAVLJE: Nesanica.

Škorpija

24. 10. - 22. 11.

POSAO: Poseban oprez danas! Danas vam situacija na finansijskom planu neće ići od ruke. Postoji mogućnost da pretrpite gubitke. Imate tajnog neprijatelja na poslu, koji može pokušati da ugrozi vašu reputaciju i profesionalni ugled.
LJUBAV: Danas na ljubavnom planu može takođe doći do turbulencije. Moguće su ljubomorne scene. Partnerka može posumnjati u vašu vernost.
ZDRAVLJE: Smanjite svoju toleranciju prem stresu.

Strelac

23. 11. - 21. 12.

POSAO: Dragi Strelčevi, vi ste definitvno ušli u pozitivan period u okviru kojeg možete nizatu uspeh za uspehom. To se posebno odnosi na poboljšanje finansisjke situacije.
LJUBAV: Na ljubavnom planu nemate konkurencije. Nedavno započeto poznanstvo koje je još na nivou prijateljstva lako bi moglo da se pretvori u nešto mnogo više.
ZDRAVLJE: Problemi sa zubima.

Jarac

21. 12. - 21. 1.

POSAO: Ukoliko planirate neke finansijske transakcije, sačekajte malo i još jednom o svemu dobro promislite.
LJUBAV: Niste sigurni da li ste načinili dobar izbor što se tiče partnera, jer imate osećaj da se on promenio u neku osobu koju zapravo ne poznajete. Postoji mogućnost da su vam prijatelji ukazali na neke greške koje ste načinili u prošlosti.
ZDRAVLJE: Pad koncentracije, oprezno u vožnji.

Vodolija

21. 1. - 19. 2.

POSAO: Ispravno ste postupili ako ste bili oprezni u pogledu neke velike poslovne investicije. Ostanite i dalje umereni i nemojte žuriti sa odlukama, mogući su ozbiljni previdi.
LJUBAV: Vaša otvorenost i iskrenost prema partneru pokazuje dobre rezultate. Opušteni ste i uživate u lepom odnosu s partnerom, okruženi atmosferom ljubavi i međusobnog poverenja.
ZDRAVLJE: Pazite na telesnu težinu.

Ribe

20. 2. - 20. 3.

POSAO: Danas je bolje da poslušate savet vaših prijatelja što se tiče novca i potencijalnih ulaganja. Verovatno su vam ponuđeni atraktivni finansijski proizvodi od strane eksperata.
LJUBAV: Slobodne Ribe danas će imati priliku za novo zanimljivo poznanstvo, ali bi ipak trebalo da zauzmu distanciran stav da se ne bi kasnije razočarale.
ZDRAVLJE: Razdražljivost i nesanica.

  • Na kiosku
    Danas na kioscima

    Samo u Srpskom telegrafu - informacije kojih nema u drugim medijima

    Naslovna za 19. 6. 2021.