Dnevni horoskop za subotu, 8. 5. 2021.


Horoskop

Ovan

21. 3. - 20. 4.

POSAO: Danas se možete suočiti s neočekivanom situacijom. Pa ipak, to ne bi trebalo da vas zabrinjava. Sada je važno da verujete svojim instinktima. Vaš talenat za improvizaciju danas će doći do izražaja, tako da ćete uspešno prevazići problematičnu situaciju.
LJUBAV: Očekuje vas turbulentan dan, kao da se neki olujni oblak nadvio nad vašu vezu. Potencijalno eksplozivna situacija će u velikoj meri zavisiti od vas. Dakle, konflikt ili konstruktivan razgovor koji rešava problem i neki spor između vas - odlučite sami.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

Bik

21. 4. - 21. 5.

POSAO: Vaša hrabrost i visok profesionalni nivo u kvalitetu obavljanja radnih zadataka nailazi na veliko poštovanje kod saradnika i nadređenih. Kolege vam se danas mogu obratiti za savet i stručno mišljenje. Očekuje vas unapređenje finansijske situacije.
LJUBAV: Dan kao stvoren za druženje i izlazak s partnerom. Vi ste definitivno duša zabave, a vaš specifičan smisao za humor stvorio vam je posebnu reputaciju u društvu, kao glavnog aktera zabave. Slobodni Bikovi danas mogu da upoznaju novu osobu preko prijatelja.
ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade.

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

POSAO: Započeli ste važan posao tokom nedelje i sada ste krenuli u analizu potencijalnog ishoda nove saradnje. Budući da ste u prethodnom periodu načinili neku grešku, sada ste izgubili na samopouzdanju. Pa ipak, nema razloga za brigu jer vam naredni period donosi prve uspešne rezultate.
LJUBAV: Osećate zamor u vezi s partnerom i ne volite rutinu svakodnevice. To vas dovodi u iskušenje. Na poslu vam se već duže vreme dopada neka osoba i razmišljate da li da se upustite u takvu avanturu.
ZDRAVLJE: Premor vas čini nervoznim i razdražljivim.

Rak

22. 6. - 22. 7.

POSAO: Vi ste na pragu nove saradnje i velikog unapređenja finansijske situacije. Iskoristite ovaj period za dodatno osmišljavanje plana. Očekuje vas susret s osobama koje vam u velikoj meri mogu pomoći u polaganju temelja novog poslovanja.
LJUBAV: Slobodnim Rakovima predstoji novo poznanstvo. Dakle, usamljenim Rakovima se ukazuje prilika da promene status. Moguća je ljubav na prvi pogled. Rakovi koji su u vezi mogu naići na problem ili započeti razgovor s partnerom koji se neosetno može pretvoriti u žučnu raspravu.
ZDRAVLJE: Sklonost povredama.

Lav

22. 7. - 23. 8.

POSAO: Problematični odnosi sa saradnicima mogu vas izložiti pojačanom stresu. Uprkos tome što bi ovaj period trebalo da iskoristite za odmor, osećate nezadovoljstvo zbog prethodnih nesporazuma i neopravdane kritike. Oprez na finansijskom planu.
LJUBAV: Dinamičan period na ljubavnom planu doneo vam je ljubavno proleće usred zime. Slobodni Lavovi mogu upoznati neku fatalnu Vodoliju ili Vagu. Ukoliko vam se dopada neka osoba na poslu, moguća je uzbudljiva avantura. Lavovi koji su u vezi planiraju neko zajedničko putovanje.
ZDRAVLJE: Osetljivost stomaka.

Devica

24. 8. - 23. 9.

POSAO: Očekuje vas zanimljiva poslovna ponuda ili mogućnost dodatnog izvora prihoda kroz vaše kreativne ideje i projekte. Device bi u ovom periodu trebalo da izbegavaju konflikte jer neke njihove reči mogu biti pogrešno shvaćene.
LJUBAV: Napetost između vas i partnera kao da se nakuplja već duže vreme i u ovom periodu može da eskalira. Pa ipak, na vama je da ovu potencijalno zapaljivu atmosferu preokrenete u svoju korist i rešite neke nesporazume. Slobodnim Devicama predstoji novo poznanstvo s veoma zanimljivom osobom.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Vaga

24. 9. - 23. 10.

POSAO: Konačno rešenje finansijskih problema i trajna stabilizacija. Možete da odahnete i krenete s rešavanjem problema koji su se nagomilavali u prethodnom periodu. Nezaposlene Vage vrlo lako mogu da pronađu odličan posao. Uskoro vas očekuje važan poslovni razgovor. Važno je da budete psihički spremni.
LJUBAV: Neko vaše staro prijateljstvo može se pretvoriti u nešto mnogo više. Ovaj period vam može doneti pojačanu osetljivost. Vage koje su u vezi trebalo bi da se pridržavaju svog odmerenog načina izražavanja.
ZDRAVLJE: Bolovi u zglobovima.

Škorpija

24. 10. - 22. 11.

POSAO: Očekuje vas novi poslovni projekat i proširenje saradnje. Kontakti s inostranstvom igraće dominantnu ulogu u vašem poslovanju i pravi je trenutak da razradite plan aktivnosti. Akcenat tokom ovog perioda je na pripremama i organizaciji poslovanja, a rezultati neće izostati.
LJUBAV: Slobodnim Škorpijama predstoji poznanstvo s fatalnim Bikom ili Lavom. Strast je definitivno ključna reč ovog perioda za vas. Nešto odmereniji znak Device bio bi idealno rešenje za one Škorpije koje žele neku ozbiljniju i trajniju vezu.
ZDRAVLJE: Reuma.

Strelac

23. 11. - 21. 12.

POSAO: Neočekivane prepreke u poslovanju mogu da iskrsnu u ovom periodu. Najbolje bi bilo da poslušate instinkt i prevaziđete problematičnu situaciju. Nezaposlenim Strelčevima predstoji važan razgovor za posao na kome bi mogao da se desi neočekivani preokret u vašu korist.
LJUBAV: Postoji mogućnost da se zaljubite na prvi pogled. Jednostavno, raspoloženi ste za ljubav. Bez obzira na razlike u godinama koje mogu biti između vas, možete doživeti pravu romansu. Magija zanosa i ljubavi obeležiće ovaj period.
ZDRAVLJE: Tahikardija.

Jarac

21. 12. - 21. 1.

POSAO: Ovaj period prati daleko bolja saradnja sa saradnicima i nadređenima. Jarčevima prve dekade predstoji mogućnost napredovanja u karijeri i početak u nekoj velikoj kompaniji. Poboljšanje finansijske situacije.
LJUBAV: Iskušenje na ljubavnom planu sastoji se u mogućnosti ulaska u neku tajnu vezu. Ukoliko vam se dopada neka osoba koju često srećete na poslu, vaš odnos bi se za tili čas mogao pretvoriti u burnu ljubavnu romansu. Slobodni Jarčevi takođe mogu upoznati neku novu osobu preko posla.
ZDRAVLJE: Počnite sa programom rekreacije.

Vodolija

21. 1. - 19. 2.

POSAO: Imate osećaj da je došao vaš pravi trenutak. Kontakti s inostranstvom i važan poslovni razgovor predstavljaju dominantne teme. Promena radnih uslova i povoljnije okolnosti u vašoj radnoj sredini uliće vam dodatni radni elan, a to će se videti i po vašim boljim rezultatima.
LJUBAV: Mogućnost tajne veze je izuzetno velika u ovom periodu. Slobodne Vodolije bi mogle da upoznaju interesantne osobe, a tu se posebno izdvajaju Blizanci, Lav i Devica. Vodolije koje su u vezi očekuje zajedničko putovanje.
ZDRAVLJE: Proverite nivo šećera u krvi.

Ribe

20. 2. - 20. 3.

POSAO: Akcenat je na saradnji s inostranstvom. Poboljšanje finansijske situacije i proširenje kruga saradnika, ali i preveliki broj obaveza, jesu dominantne teme ovog perioda. Sada će od ključnog značaja biti savršena organizacija poslovanja, ali i raspodela odgovornosti na vaše saradnike. Samo tako ćete izaći nakraj s velikim obimom posla.
LJUBAV: Pokušajte da zadržite za sebe kritičke komentare na račun partnera jer se to može pretvoriti u žučnu raspravu. Ribe treće dekade mogu poželeti da promene partnera.
ZDRAVLJE: Više se krećite.

  • Na kiosku
    Danas na kioscima

    Samo u Srpskom telegrafu - informacije kojih nema u drugim medijima

    Naslovna za 23. 6. 2021.