Dnevni horoskop za četvrtak, 6. 5. 2021.


Horoskop

Ovan

21. 3. - 20. 4.

POSAO: Timski rad funkcioniše savršeno i pokazujete prve rezultate. Situacija na poslu se jasnije definiše i neka neizvesnost koja je dugo stvarala napetu atmosferu konačno iščezava. Finansijska situacija se popravlja.
LJUBAV: Ovnovi prve dekade definitivno raščišćavaju neke nesuglasice sa partnerom, jer je prethodni period mogao biti obeležen sukobom mišljenja. Za sve pripadnike znaka Ovna povoljan dan za rešenje nekih starih nedoumica i zajedničke planove za budućnost.
ZDRAVLJE: Pojačan stres. Premoreni ste i neophodno je da izdvojite vreme za sebe.

Bik

21. 4. - 21. 5.

POSAO: Suočavate se sa neočekivanim izazovom na poslu. Pa ipak, to ne bi trebalo da vas zabrinjava, samo verujte u svoje sposobnosti i ingenioznost.
LJUBAV: Kao da se nadvio neki oblak nad vašom vezom sa partnerom. Između vas je podignuta tenzija, ali otvoren razgovor može da reši taj problem. Dakle, dragi Bikovi, igrajte otvorenih karata!
ZDRAVLJE: Više se odmarajte. Nemojte da traćite svoju energiju i da se nervirate oko sitnica.

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

POSAO: Danas ćete biti potpuno preokupirani nekim važnim pitanjem oko novca. Nema razloga za brigu, danas ćete imati mnogo sreće jer vam se može pojaviti neka nova poslovna prilika ili odlična ideja za nov izvor prihoda.
LJUBAV: Ne zaboravite da danas pokažete dovoljno pažnje vašem partneru, pa makar to bila i najmanja sitnica – to će puno značiti i upravo te sitnice mogu da poprave neki raniji nesporazum i izglade stvari između vas.
ZDRAVLJE: Vreme ja da počnete sa nekim vidom rekreacije i relaksacije jer ste u poslednje vreme prenapeti i premoreni.

Rak

22. 6. - 22. 7.

POSAO: Ukoliko u poslednje vreme vaše ideje na poslu nisu naišle na pozitivan odziv, osmislite nov pristup i primenite novu strategiju. Suočavate se sa komplikovanim problemima i na prvi pogled teško izvodljivim zadacima.
LJUBAV: Kao da previše zahtevate od svog partnera, odnosi između vas su prilično napeti. Ako danas započnete žestoku polemiku, vaša veza može poprimiti atmosferu kao da živite na vrhu vulkana.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta. Uzimajte više vitamina i promenite režim ishrane, osetljivost stomaka.

Lav

22. 7. - 23. 8.

POSAO: Ako je na vas palo previše obaveza da biste sa njima mogli sami da izađete na kraj, najbolje je da delegirate deo svojih dužnosti. Potražite pomoć saradnika. Danas je akcenat na savršenoj organizaciji posla.
LJUBAV: Da li se s vremena na vreme osetite odbačenim ili zapostavljenim od strane vašeg partnera? Bez obzira na taj osećaj, pokažite malo više strpljenja prema partneru.
ZDRAVLJE: Astrološki savet za danas: ne ispitujte granice svoje izdržljivosti. Premor može imati daleko teže posledice za vas u ovom periodu pojačane osetljivosti.

Devica

24. 8. - 23. 9.

POSAO: Neočekivani problemi na poslu mogu da iskrsnu danas. Mada problemi mogu izgledati nerešivi, ostanite hladne glave. Danas je važno da uzmete u obzir potpuno nov pristup i poslušajte savet saradnika.
LJUBAV: Reagujete burno na neku nepravdu koju vam je načinio partner. Neke reči ste doživeli kao provokaciju i nervozna atmosfera može dominirati većim delom ovog dana.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta. Loše navike mogu imati mnogo teže posledice nego inače.

Vaga

24. 9. - 23. 10.

POSAO: Proširenje kruga odgovornosti neće vam smetati da pokažete da ste dorasli nivou odgovornosti koju ta radna pozicija odgovara. Današnji dan mogu obeležiti pohvale od strane nadređenih i vaših kolega.
LJUBAV: Ako ste u ozbiljnoj vezi, danas možete povesti veoma ozbiljan razgovor o zajedničkim planovima za budućnost. Pokažite partneru koliko vam je stalo, pa makar i nekim velikim sitnicama.
ZDRAVLJE: Više se odmarajte. Preterano zamaranje na duže staze može da utiče na pad imunuteta.

Škorpija

24. 10. - 22. 11.

POSAO: Ako ste pretrpeli kritike na poslu, razvijte detaljan plan da popravite situaciju i ostvarite zacrtane rezultate. Oprezno s novcem danas, mogući su vanredni izdaci.
LJUBAV: Nedefinisana situacija između vas i partnera. Budite iskreni prema sebi i razmislite otvoreno o svim opcijama, zapitajte se: u čemu je greška, pa je sve nekako krenulo u pogrešnom pravcu?
ZDRAVLJE: Više se odmarajte, prethodni period iscrpeo je vaše rezerve energije.

Strelac

23. 11. - 21. 12.

POSAO: Danas vas očekuje važan poslovni sastanak. Akcenat je na komunikaciji s nadređenim i razgovoru u vezi s potencijalnim unapređenjem ili povišicom.
LJUBAV: Harmonični odnosi u porodici i sa partnerom. Ovo je dan prepun lepih reči i nežne brižnosti za najbliže. Slobodni Strelčevi mogu da se zbliže sa nekim od njihovih brojnih prijatelja.
ZDRAVLJE: Zdravlje je dobro i stabilno. Vaš pozitivan životni stav reflektuje se na vaše opšte psihofizičko stanje.

Jarac

21. 12. - 21. 1.

POSAO: Danas će vam biti daleko lakše da donesete neke važne odluke. Uspešno ćete završiti neke radne zadatke i sve će vam polaziti za rukom.
LJUBAV: Odavno niste osetili toliko pažnje od strane partnera. Jednom rečju, danas možete biti prosto iznenađeni kompletnom atmosferom. Vaša veza se produbljuje i uživate u osećaju koji vam pruža pouzdan i veran partner.
ZDRAVLJE: Mogući su reumatski bolovi i meteoropatske reakcije.

Vodolija

21. 1. - 19. 2.

POSAO: Današnji dan je idealan za planiranje i osmišljavanje nove strategije poslovanja. Pa ipak, budite oprezni i nemojte žuriti sa krupnim investicijama – bolje prvo o svemu dobro razmislite i konsultujte se sa kolegama.
LJUBAV: Novo poglavlje na ljubavnom planu za slobodne Vodolije. U vaš život ulazi neka nova osoba koja će vas potpuno očarati.
ZDRAVLJE: Zdravlje uglavnom dobro. Novi program rekreacije daje svoje prve dobre rezultate.

Ribe

20. 2. - 20. 3.

POSAO: Problemima ste pristupili profesionalno, imate prave odgovore na sporna pitanja i donosite prava rešenja. Zahvaljujući reputaciji na poslu, kolege vam se danas mogu obratiti za neke savete.
LJUBAV: Idealan dan za romantične trenutke sa partnerom. Večera uz sveće i romantična muzika – ta scena bi mogla najbolje da opiše vaš današnji dan.
ZDRAVLJE: Premor i stres usled prevelikog broja obaveza. Više se odmarajte.

  • Na kiosku
    Danas na kioscima

    Samo u Srpskom telegrafu - informacije kojih nema u drugim medijima

    Naslovna za 14. 6. 2021.